Jump to content

Bimbam

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Bimbam

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik weet niet precies wat het was, voeding kreeg ze nog niet aangezien ze daar te jong voor is, maar de nieuwe bladeren zijn erg mooi groen, dus ik denk dat het probleem verholpen is. Bedankt voor jullie moeite! BimBam
  2. Beste mensen, Deze dame Lowryder#2 autoflower Krijgt vreemde kleuren en stopt met bloeien... De haren zijn al erg bruin maar ze wordt maar niet dikker... Kan iemand mij het probleem van haar vertellen? Bedankt!
  3. Heeft iemand een idee waar deze gele randen door komen? https://www.wietforum.nl/uploads/1254055407/gal..._8900_23546.jpg Dank je!
  4. Oke, het ligt in de kliko.. Bedankt voor je bericht!
  5. Hallo, Ik heb 5 autoflowering lowryders nr2 van jointdoctor staan, nu zie ik echter dat er een hermafrodiet bij zit. Deze plant heeft vrouwelijke kenmerken maar ook balletjes! Wat moet ik hiermee doen?
  6. Bimbam

    Zaadbank

    @ piercing : Het is wel erg handig dat je op Wietzaadjes.nl zaden per stuk kunt kopen! Duur? 8 euro voor n zaadje, tja er komt voor veel meer dan 8 euro wiet aan je plantje Zelfs 20 euro zou nog niet te duur zijn.
  7. Hier een afbeelding van de eerste bezigheidjes maten inwendig 120x120. Ik weet niet of ik het plaatsen van het bericht in het forum nu goed doe... Het plaatje is zichtbaar in ieder geval.
  8. Bimbam

    Kelder kweek

    Een hok in een kelder voor 5 plantjes
  9. Hallo Mehighto! Dank voor je bericht! Ik merk wel dat 'de beste' manier om te kweken niet echt bestaat, de een vindt dit, de ander vindt dat. Opzich best verwarrend.. Ik denk dat ik gewoon moet proberen en testen.. Over de potgrootte, ik heb nu 20 liter potten ingeruild voor de 7 liter potten..Kortom, het wordt me niet makkelijk gemaakt door alle meningen Wel erg leuk om de berichten van iedereen te lezen, mijn dank! Tim.
  10. Greenthumb - De foto uploaden is me nog niet helemaal gelukt. Waarom niet een enorme knop 'UPLOAD HIER' (Edit: nu wel - Ik zit te denken aan Carboriginal 500 afzuiging.. - Ik heb 3 spouw-gaten waar ik mijn uitlaat op aan kan sluiten, ik ga er 1 gebruiken de andere 2 stop ik dicht. De gefilterde lucht komt er aan de voorkant van het huis uit, onder de tegeltjes van het kozijn (geen idee waarom, pa heeft gebouwd ) - Het TL Balkjes verhaal is me duidelijk! Top! - Ik snap dat grotere potten beter is maar de planten moeten niet te hoog worden. Ik wil zorgen dat de kruinen van de dames minimaal 40cm van de lamp af blijven. Zet ik de planten in bloei bij een hoogte van ongeveer 40 cm ofzo?..Ik heb mijn 6,5 liter potten inmiddels ingeruild voor 5x 20 liter. Ik heb nog een vraag - Ik wil liever niet met aarde kweken. Als je in google - video zoekt naar 'i grow chronic' dan zie je iemand die kweekt zonder aarder maar met hydrokorrels, het lijkt me een stuk minder rotzooi geven.. Werkt dit handig? Bedankt weer!
  11. Ik ben in ieder geval de enige in de straat met een kelder, vaderlief in zijn jeugdige tijd wilde eigen oefenruimte hebben voor de band Ik weet niet of die spouwmuur in de kelder ook doorloopt in de muren van de begane grond..Weet ik nu wel, is niet zo De lucht komt er aan de voorkant van het huis uit.
  12. Beste mensen, Nu ik een beetje ervaring opgedaan heb met het buitenkweken wil ik binnenkweek eens proberen. Het volgende is de bedoeling. Ik wil een hok bouwen voor max 5 planten in een kelder die droog en constant van temperatuur is. De kelder is 4 meter breed, 7,5 meter diep en 1,85 meter hoog. Hierin wil ik een hok bouwen van 1,20x1,20x1,80 van MDF. De temperatuur in de kelder is constant rond de 21 graden in de winter en ook in de zomer. De luchtvochtigheid in de kelder zit op ongeveer 50% a 60% ook constant. Ik wil groeien en bloeien in het zelfde hok, ik wil dus makkelijk de lampen kunnen verhangen en verwisselen, dit is geen probleem denk ik. Ik heb een PH meter, een luchtvochtigheids meter, een temperatuurmeter, een Philips Son T-Pia Plus 400 watt bloei lamp, een hamerslag kap, bio canna groei en bloeivoeding en 5 potten van 6,5 liter elk. Ik heb een aantal vragen over de nog te bestellen producten. - Hoe groot moet een koolstoffilter zijn voor een ruimte van 2,6 m3? - Is het handig eerst de lamp op te hangen, even aan te zetten, dan de temperatuur te meten en aan de hand daarvan bepalen of een cooltube nodig is? - De luchtaanvoer, kan die vanuit een geventileerde kelder of MOET ik persee lucht van buiten aanzuigen? Het hok staat ongeveer 7 meter van de buiten luchttoevoer af en heeft een aanzuiger de kracht om deze 7 meter lange buis leeg te trekken? Waar moet ik in dat geval op letten mbt de dikte van de slang en de grootte van de ventilator daarachter? Welk soort ventilator? Slakkenhuis? - De luchtafvoer kan ik (na het koolstoffilter) in een spouwmuur kwijt. Er zitten ventilatiegaten in de kelder die de spouwmuur in gaan. Als ik een aansteker voor dat gat houdt wordt het vlammetje naar buiten gezogen. De lucht wil de spouwmuur in. Kan ik dit gebruiken voor mijn luchtafvoer? - Ik wil voorgroeien onder een TL, waar moet ik rekening mee houden? - Klopt het dat in een kelder de temperatuursdetectie vanuit de lucht lastiger wordt? Bedankt voor de moeite alvast, en ik ga binnenkort foto's plaatsen tijdens de bouw van mijn hok in de kelder zodat jullie me op de voet kunnen volgen. Tim. De kelder met een te kleine luchtuitlaat in de spouwmuur De luchtuitlaat de spouwmuur in. De maat van de uitlaat van de Box Silent Air 500 is 20 centimeter, ik heb het gat in de muur dus ook maar 20 centimeter gemaakt, denk dat dat de bedoeling is. Hier heb ik een voorbeeld van hoe mijn afzuiging zou moeten werken, iemand op of aanmerkingen? De rode delen zijn de Box Silent Air 500 afzuiger Het grijze deel is het Carboriginal 500 filter Het gele is het plaatmateriaal met onderin de gaten voor de aanzuiging van verse lucht. Doe ik dit correct?
×
×
  • Create New...