Jump to content

fatboy

Members
  • Content Count

    50
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About fatboy

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Location
    in mn bed
  1. Ben het wel met donner eens , ik had vorige zomer ook een plekje waar het vol stond met netels , ik had de grond wel niet opgewaardeerd omdat ik dacht dat het wel goed zat omdat het dus vol met netels stond , man wat was ik mis
  2. Een verslagje is altijd leuk Ga je binnen of buiten kweken ?
  3. Welkom Idd een verslagje met veel foto's is altijd leuk . Heb je al ervaring en weet je al welke planten je gaat zetten ?
  4. Yep dat is een herma en volgens mij heeft ie zichzelf bestoven want ik zie zo'n mannelijk balletje dat precies open is . Ik zou hem maar vlug weg halen want hij zal je andere planten ook bestuiven als het al niet te laat is .
  5. Ok ik weet genoeg , thanks mannen Volgende week ga ik de hoofdtoppen er voor alle zekerheid afknippen dan hebben ze 7 weken gebloeid en de kleinere toppen laat ik dan nog effe verdergroeien .
  6. Mja controleren is nogal moeilijk want ze staan dus op een guerilla plekje waar ik zo weinig mogelijk kom , daarmee uit voorzorg dat ik het wil doen . De hoofdtoppen zien er zo goed uit en ik zou echt niet willen dat als ik er de volgende keer kom dat ze dan helemaal vol rot zitten want volgens mij gaan grotere toppen vlugger rotten als kleinere topjes .
  7. Mn plantjes staan al bijna 6 weken in de bloei en de hoofdtoppen zijn lekker groot en dik en moeten eigenlijk nog iets van een 2 weken . Stel dat ik de hoofdtoppen binnen een paar dagen afknip ( want heb schrik dat er rot gaat inkomen nu dat het weer slechter is ) blijven de kleinere toppen dan nog verder groeien of sterft de plant dan ofzo ? THX
  8. De ph van de Cocopeat is tussen 6.4 en 6.8 staat er op de zak . In de emmer zat gewone universeele potgrond van een plaatselijk tuincentrum en daar weet ik de ph niet van . Als ie geen water meer zou kunnen opnemen dan zouden de bladeren toch naar beneden moeten hangen denk ik of niet ?Want dat is toch niet .
  9. @ Whazzup : k heb er verder niks bijgegooid . De wortels heb ik volgens mij niet beschadigd tijdens het overpotten en de grond heb ik ook niet hard aangeduwd . Waar de vergeling begonnen is weet ik niet , de plant staat bij een vriend hier 30 km vandaan en ik zie de plant maar om de 2wken ongeveer , maar ik zal straks als ie gedaan heeft met werken is vragen of hij hier iets van weet .
  10. Zo stond mn Plant ( Skunk ) er 2 weken geleden bij , heb hem dan overgepot naar een metserskuip waar ik in de bodem gaten heb gemaakt om het teveel aan water af te voeren , als grond heb ik Ecostyle cocopeat gebruikt , deze:http://hoveniers.ecostyle.nl/upload/299664603.pdf met NPK 7-6-6 en op de zak staat er :Verrijkt met een natuurlijke meststof voor 6 - 8 weken. Zo staat de plant er nu bij (de linkse) . Bijna helemaal geel geworden zoals je kan zien . Is dit een tekort aan voeding of een teveel aan water ? Als het een voedingstekort is wat kan ik dan het beste geven , het zou iets moeten zijn dat in een tuincentrum in Belgie verkrijgbaar is want ik kan niet in een growshop geraken en de verzendkosten als je online besteld zijn al vlug 15 € Staat er hier misschien iets goed bij ? http://www.brico.be/wabs/nl/catalogu...meststoffen.do Ik heb hier ook nog een fles ongeopende PK 13-14 van Bio Nova liggen maar die is al wel 2 jaar oud en dus niet meer goed denk ik ?
  11. Ik heb er al vele goede dingen over gelezen maar kan ze nergens vinden Heb vorig jaar ook is een klein guerilla kweekje gedaan met onbekend zaad dat ik gekregen had maar is wat mislukt door toprot . Nu wil ik graag wat goed zaad dat niet vlug rot en las hier dat dit goed buitenzaad is voor een guerillakweek . Thx Fatboy
  12. dat worden zo te zien monsters , ik denk dat je ze binnenkort wel zal moeten ondersteunen zodat ze door de wind niet afbreken ofzo .
  13. nice ! pas je wel op voor de slakken ? welke mest heb je gebruikt ?
  14. damn zonde ! zo'n mooie plek en zoveel plantjes en dan alles verpest misschien het meeste zaad dat je nog hebt gewoon in de grond steken daar ?
×
×
  • Create New...