Jump to content

GraafVaag

Full member
  • Content Count

    380
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GraafVaag

  1. Zo dat ziet er goed uit zeg! Ik rol nu eigenlijk alles met smoking gold, ik had smoking eco maar die is nog redelijk dik, beetje veel papier. Als ik shag rook dan is dat ook in rizla blauw, ik ben gewend aan dun papier. Dit ziet er helemaal niet verkeerd uit. Ik ga binnenkort eens op zoek.
  2. GraafVaag

    ice hash

    Moet je eens goed kijken. Nat zijn twee klompen en wat gruis, droog is één bol.
  3. GraafVaag

    Gumby Hasj 2

    Ontzettend jammer man, hoe lang heb je gemixt? En waarmee?
  4. GraafVaag

    Gumby Hasj 2

    Hey Yero vet man! Klinkt als goeie actie! Ik zou het drogen niet warmer dan een graad of 50-60 doen, zo weinig mogelijk forceren toch? Het duurt misschien wat langer maar kan zeker geen kwaad. Succes, ben benieuwd naar de foto's. Dat zal een behoorlijke plak worden!
  5. Zelfde geldt voor mij hoor, draaien is zelfs zo moeilijk nog nie. Maareh, als je dan toch niet zelf draait pak dan een futurola. Je hoeft geen cones te kopen en het is minder geklooi.
  6. Beter een futurola dan. Kun je gewoon tipje en vloeitje gebruiken in plaats van altijd cones kopen..
  7. Totdat je het in een balletje kunt kneden. Niet zo lang dus.
  8. Banaantjuh, dat heb ik geprobeert. Wat je echter als 'tweede bezinksel' krijgt, is zwart, en ruikt in de verste verten niet naar hasj. Ik weet niet of ik ga proberen het te roken. Als je pure hasj wilt kun je dus het beste het water afzuigen wanneer op het laagje wittig bezinksel een beetje zwart begint te vormen. Dan weet je dat het 'klaar' is zegmaar.
  9. Hmm ja lijkt me indd prima als 'ie er dicht bij zit.
  10. Probleem is dan natuurlijk dat de temperatuur alleen goed gemeten wordt wanneer je inhaleert, en er dus lucht door de spiraal wordt opgewarmd. Misschien een combinatie, gewone temperatuursensor in de buis onder de spiraal, en een in de spiraal die daar een maximum aan stelt. Anders wordt die misschien veel te warm wanneer je het apparaat laat opwarmen zonder te inhaleren.
  11. Als je met hot air werkt (zoals hier) lage warmtecapaciteit (snelle) sensor in de luchtstroom na de heater. Als je de wiet op een hete plaat doet, gewoon te temp van het metaal. Lijkt me toch?
  12. Resultaat: Na vier uur bezinken heb ik dit verkregen. Het breekt niet, maar het buigt. Is echter ook niet echt kneedbaar. De restvloeistof heeft nog een nacht bezonken, en daar komt misschien ook nog wat van. Geen idee alleen hoe/wat dat is. Misschien dat ik d'r vast wat van snoep, maar was wel van plan het een maandje te laten liggen.
  13. Net ook een serieuze poging gewaagd Gumby Ice te maken. Het gaat om een schamele 20g (droog) toppen van DF zaadplanten. Het water was 1*C dus dat zit wel goed! Drek met schuimkraag: Na 3 min al een verdacht laagje onderin: En de overgebleven rommel! In een paar dagen dus nog een 'update'.
  14. Heerlijk verhaal kerel.. Dat kun je wel 'busted' noemen ja..
  15. Snap ook niks van vreetkicks en lachbuien.. Serieus nooit last gehad en als ik geen tentames heb smoke ik makkelijk elke week.. Maar pas voor een jaar of zo..
  16. Geur gaat d'r wel uit als je wiet een tijdje laat liggen. Als je het dan opnieuw breekt ruik je het weer. Maar dat de smaak zo snel 'weggaat' is wel vaag idd..
  17. Vuurtje overneuken noemen we dat hier in Culemborg!
  18. Maandenlang lucifers gebruikt, nu weer een mooie hervulbare stormfakkel gekocht. Edit: Die dus.
  19. Dan zou ik maar RAW nemen als ik jou was.. Als het voor je standaard smoke is. Aleda is een keertje leuk, maar moet er niet aan denken om het elke week te roken.
  20. Helemaal mee eens. Als het echt sterk geurt kun je er een tweede zip lock zakje omheen doen. (Bij de kantoorwinkel te krijgen, kost geen drol voor 25 zakjes, ook in kleinere maten.) En dan indd gewoon in je binnenzak steken, niemand die het ruikt buiten. Ook binnen trouwens valt de geur heel erg mee. Dubbele zip lock omheen en klaar. En ja, alles in een ballon proppen en die dichtknopen werkt ongetwijfeld ook, maar da's zo veel gedoe.
  21. Mijn eerste reactie "Wow! Wat mooi! Maar ik had toch geen paddestoelen op? " Prachtige banner! Dat is één, en de rest van de layout vind ik ook om te smullen moet ik zeggen. Héél mooi gedaan!
  22. Ghehe nice man! Ik hoef in ieder geval niet te vragen wat je tijdens het smoken hebt zitten spelen!
  23. GraafVaag

    Nooit High

    Oh ZOOO! Nu snap ik die T vorm van je!
×
×
  • Create New...