Jump to content

dePaashaas

Full member
 • Content Count

  352
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

126 Goed

About dePaashaas

 • Rank
  bioboer

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. dePaashaas

  Sannie

  wat is de gemiddelde inkoopprijs van wiet op het moment?
 2. droge pot is hoge ec,goed vochtige pot is een lagere ec. batmix heeft nog meer voeding er al in zitten dus gaat de ec nog verder omhoog dan dat je met lightmix hebt. maar komen de problemen met de planten dan door de batmix of door te weiniig water?
 3. klopt 2x75w en 2x36w heb je ook nog. wel belangrijk is dat je de groeilamp in de bloei vervangt voor de bloeilamp. kosten 5 euro stuk ofzo.
 4. goedkoop en veilig zou ik t-neonsetje nemen.
 5. quote Ik had begrepen dat ik dmv de propagator de LV hoog kan houden daar dit belangrijk is in deze fase. ----------- bij stekken wel bij zaden niet. denk dat je daarmee in de war bent. er zijn echt veel verslagen te vinden hier die laten zien hoe het wel moet. bv http://www.wietforum.nl/topic/38214-30x-cheese-fem/ gl
 6. zaden hoeven niet in de propagator en die t-neon moet veel dichter op de planten(+- 5cm dacht ik). door die propagator hebben ze het te warm en door de lamp er zo ver vanaf te zetten zijn ze zo gestrekt en vallen ze om. dat er 1tje niet uikomt kan gebeuren. eazyplugs ken ik niet zit daar al voeding in?
 7. zou als ik jou was die lampen een kwartslag draaien na het plaatsen van de scrog. en ze iets breder laten stralen. hopelijk kan de lamp er snel wat dichter op want deze honeybadgercut wil nog flink de hoogte in gaan tijdens de bloei. succes, dePaashaas
 8. Het in ze geheel drogen van een wietplant komt de smaak ten goede en is volgens sommige de enige goede manier. Wel een hoop gedoe dat droog knippen. Dit heb ik niet hoeven googlen maar weet ik zo uit mijn hoofd. Moet jij dat nou echt elke keer opzoeken hoe je je plant moet drogen mac?
×
×
 • Create New...