Jump to content

kamerkast

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About kamerkast

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. //EDIT door BBB: leer quoten, aub, gebruik de knop onderaan Dit schijnt eens in de zoveel tijd te gebeuren, op http://www.angelfire.com/planet/dbotany/novoguide.htm zeggen ze er ook wat over trouwens bakken met info te vinden daar ervaringen van kwekers, een compleet handboek en de mogelijkheid zaden te bestellen. http://www.angelfire.com/planet/dbotany/ Ook mijn zaailingen van vreken beginnen nu eindelijk na enkele weken boven te zijn los te komen van de zaadjes, duurt dit bij jullie ook zo lang?
  2. Hallo ik ben iemand die hier al enige tijd meeleest. Heb veel geleerd van dit forum, mede daarom ook mijn eerste eigen wietje kunnen kweken onder enkele tl's. misschien herrinert iemand zich dit topic nog =>http://www.wietforum.nl/index.php?showtopic=48096&hl=kamerkast dit was dus mijn eerste joint, en de eerste wiet die ik ooit gekweekt had. Het was een dikke toeter pure wiet en had hem in 5 min gerookt op een bijna lege maag. Na het lezen hier over gebruik van wiet natuurlijk hartstikke stom. Als ik nu de volgende keer het roken wat beter aanpak gaat het dan weer fout? Wil dit namelijk nooit meer meemaken was verschikkelijk panieken, shaken enzo had bijna ziekenhuis gebeld namelijk.
  3. kamerkast

    Help

    voel me nog niet normaal wanneer gaat dit weg heb hem om 1800 aangestoken?
  4. kamerkast

    Help

    maak mij een beetje zorgen heb dikke joint voor eerste keer gerookt, is misgegaan in 5 min. ben nu bang dat het niet meer weggaat heb al halve fles sinas gedronken
×
×
  • Create New...