Jump to content

Ties

Members
  • Content Count

    174
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Ties

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ties

    Stengel ingraven

    Hardstikke bedankt voor de antwoorden Groetjes!
  2. Hallo medekwekers, Ik heb een aantal plantjes opgekweekt de afgelopen weken en 1 daarvan strekt behoorlijk. De rest van de plantjes zien er gaaf uit overigens. Ik vroeg mij af of een plantje wortels ontwikkelt als je een deel van het gestrekte stammetje ingraaft. Bij het stekken van planten groeien er immers ook worteltjes aan de stengel. Een tweede vraag luidt: blijft een plant zijn verdere leven in verhouding tot normale planten strekken? Ik meen te hebben gehoord dat een plantje zijn 'strekking' bepaald binnen de eerste 24 uur van zijn leven boven de grond. De reden hierachter zou zijn dat een plant door een te lage lichtintensiteit 'denkt' dat hij overschaduwd wordt door andere planten. Hij heeft dus de neiging om erboven uit te gaan groeien. Hoe realistisch dit ook klinkt, ik weet niet zeker of het echt zo werkt. Als niemand het weet probeer ik het zelf, heb toch zaad genoeg. Groetjes!
  3. Ruilen zonder huilen doe je met: Limbic Newby Growa Bedankt voor de goede zaden
  4. Nee, alleen de lowriders. Blue widdow wordt een gewoon kweekje
  5. Blueberry x White widdow. Bloeit af rond 10 oktober. Met een beetje geluk lukt het. Aangezien ik hem gemakkelijk kan verduisteren op de huidige locatie ga ik de uitdaging aan. Ik kan de plant daarbij ook nog gemakkelijk afschermen van wind en regen De persoon van wie ik het zaad heb zei dat het een redelijk soortje is voor buiten en heeft er zelf een behoorlijke zaadkweek aan overgehouden. Bedankt voor de reacties tot nu toe Ties
  6. Succes met de killingfields, Dat je opbrengst hoog moge zijn!
  7. Hallo mede wietkwekers! Afgelopen maand heb ik een 60tal mooie Blue Widdow zaden mogen ontvangen van Robsan! Ik had nog enkele honderden standaard Lowrider zaden liggen. Hoofdproject, Blue Widdow: Ik had nooit aan deze soort gedacht als ik niet benaderd zou zijn voor een zaadruil. Na wat info verkregen te hebben bleek deze soort een geschikte kandidaat te zijn voor een goed buitenseizoen. Niet alleen een oogst waardeer ik, ook het leerproces vind ik mooi aan het kweken van planten. Aangezien ook ik aangetrokken werd door de mooie groene zeeën die ontstaan bij een scrog en ik dit nog nooit geprobeerd heb, was de keuze snel gemaakt. Sub-project, Lowrider: Aangezien de LR over 2 en halve maand al Zo goed als klaar is en er nooit veel problemen zijn met het kweken van deze eenvoudige autoflower, kon het naar mijn idee geen kwaad om mijn zaad voorraadje richting de 1000+ zaden te brengen. Startpunt, 19 maart 2011: * Scrog scherm gemaakt afmetingen: 130*145 * Zaadjes geplant: - 10x lowrider (3 beste vrouwen + beste man blijven leven) - 8x Blueberry (genoeg voor 2/3 dames) Afbeeldingen volgen spoedig! Groetjes & bedankt voor het lezen, Ties
  8. Ties

    Wetgeving

    Ok, is duidelijk. Dank jullie wel, Groetjes.
  9. Ties

    Wetgeving

    Mijn vraag luidt: worden 5 vrouwelijke planten gedoogd of 5 wietplanten in zijn algemeen? Voor de duidelijkheid: is het verboden om bijvoorbeeld 10 mannetjes te hebben? Groetjes!
  10. Het is toch ook zo dat je als verhuurder verantwoordelijk wordt gehouden voor eventuele kweken die je huurders zetten. Lijkt me dus dat je als eigenaar verantwoordelijk wordt gehouden.
  11. Ruilen met Robsan verloopt keurig Soepel verloop. Goed verpakt + 10 extra. Groetjes!
  12. vochtig potgrond (optioneel: beetje metselzand, dat houd het vocht goed vast) + zaadje + liefde = 90-100% resultaat voor die pitpots/spongepots(kuch, uitmelkerij) zal hetzelfde gelden alleen dan met wat meer fratsen, zoals dat bacto en ontkiemen in bekertjes water. Ieder zijn manier maar ik prefereer gewoon potgrond.
  13. vraag is beantwoord. slotje is welkom
  14. muizen En over de koeling heb ik nu al een aantal keer gehoord. Een week of 2/3 en dan gewoon in de koelkast? groetjes!
  15. ja zeker! voor de gein een goede gesloopt en daar zat wittigheid in met een groen blaadje! weet jij toevalling hoe je je topic titel moet veranderen!? *noob ik weet het*
×
×
  • Create New...