Jump to content

Natsirt

New Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Natsirt

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Natsirt

    Hasj Roken

    Oke bedankt deze antwoorden had ik nodig. Ik zal erop letten zometeen Natsirt
  2. Natsirt

    Hasj Roken

    Oke, dat snap ik allemaal Alleen hoe weet ik nou hoeveel hasj ik in die blow moet stoppen? Want het is maar een klein blokje. Ik had ergens gehoord dat 0.2 gram per hasj joint genoeg was. Maar ik heb geen weegschaal bij de hand dus heeft iemand nog een andere oplossing hoe ik kan kijken hoeveel hasj er in één blow moet? Natsirt
  3. Ey, Ik ben van plan om morgen voor de eerste keer hasj te draaien (ik heb het wel vaker gerookt maar nog nooit gedraaid) Dus ik ben vandaag naar de coffeeshop gegaan en heb daar wat inkopen gedaan. Ik heb een 16-zak super polm gehaalt. Alleen nu komt het, hoe weet ik nou hoeveel er in één hasj joint moet? Ik weet dat je het moet warm maken en dan verkruimelen en de rest is allemaal tabak toch of ook iets speciaals nog? Groeten natsirt. Nog effe een fototje van de inkopen voor van de week http://img168.imageshack.us/img168/5308/dsc00452nl9.jpg
  4. Oke, Dat probleem met de tip is nu opgelost alleen nu is het volgende ontstaan. Me vloe laat los onderaan bij de tip. Ik denk dat het aan de vloe ligt want het maakt niet uit hoevaak ik lik hij blijft steeds losgaan. De vloe die ik op dit moment gebruik is Mascotte kingsize maar mij is aangeraden om Smoking slim te nemen ofzo en dan de rode. Iemand anders nog tips?
  5. Is er ook een manier om, als er iets voor de tip zit, het weg te halen of moet je hem dan gewoon weer opnieuw draaien? En dat over dat stukje afscheuren dat ga ik zo is effe proberen Iemand anders nog tips? Natsirt.
  6. Hallo, Ik rook nog niet zo lang maar op een zekere dacht ik van, kom laat ik is effe proberen te draaien want die voorgedraaide komen me neus uit. Nadat ik een tip had gedraaien en de blow een beetje had ''gevouwen'' stak ik hem aan (ja wel eerst aan de achterkant natuurlijk). Maar toen ik begin met inhaleren kwam er heel weinig rook uit me tip. Dus wat doe ik fout?? Zit er wiet tegen het uiteinde van mijn tip? Of is me tip sowiezo niet goed? Natsirt.
×
×
  • Create New...