Jump to content

Schitzo

Full member
 • Content Count

  1,378
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Schitzo

 • Rank
  Ongelofelijke soepkip
 • Birthday 11/15/1982

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • MSN
  Schitzo82@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Me papa en mama
 1. Gaat als een trein daar bij je Dj! Staat er allemaal top bij qua kleur en bouw! Ben benieuwd als ze straks klaar zijn hoe de topvorming uiteindelijk zal zijn.
 2. Ze zijn inderdaad iets lichter geworden mede door de temp verschillen. Op warme dagen gaat de temp naar de 29 graden direct onder de lamp en op dagen zoals nu blijft hij steken op 25 graden. Veel stabieler kan ik het nu niet maken want het weer buiten kan ik niet beïnvloeden en dat heeft toch wel een beetje invloed op de temp. binnen.
 3. Jij blijft ook gewoon prima doorgaan makker! Ben weer benieuwd hoe ze er straks vol in bloei bij gaan staan
 4. 30 gram is meer dan genoeg als je alleen met kunstaas vist Zelfs op de maas kan ik met shads en pluggen van 10 tot 30 gram vissen. (Vaar bijna wekelijks op de maas met een tanker) Jij gooit in en wacht op een aanbeet. Ik gooi in en begin mijn kunstaas langzaam terug te halen met verschillende technieken. Over het algemeen vis ik op zoutwater zoals de Oosterschelde, Westerschelde, Europoort of Noordzee. Als ik met strandstokken van van tussen de 4 en 5 meter ga vissen en echte afstanden wil werpen dan gaat er ook 175 tot 200gram lood aan de lijn en wacht ik op een aanbeet maar de laatste jaren vind ik met een lichte bepakking, licht spinhengeltje en kunstaas bepaalde stekken afstruinen naar vis veel spannender dan een beetje zitten wachten en kijken naar je top Sorry voor de topic vervuiling
 5. Staat er prima bij Harry! Bij een van me tuintjes zijn v.d. week 3 mini stekjes geplant. Zullen niet extreem groot worden maar ben wel benieuwd naarnhet verschil tussen binnen en buiten qua smaak. Staat 1x Warzone en 2x Uruz. Grondje waar ze instaan in wel goed bemest sinds het najaar dus afwachten wat ze nog gaan doen deze klote zomer.
 6. Zijn we weer. Beetje drukke week gehad met klussen, buiten projectje starten met 2x Uruz en 1x Warzone, Vissen en dagje naar de Bazaar geweest. Ze gaan hier inderdaad lekker Krasi. Vind het nog niet eens tegenvallen ondanks de nieuwe setup. Hoe sneller ze klaar zijn hoe beter Dj! Ik hoop eigenlijk stiekem een rokertje ervan te hebben met de Fusion Meeting maar ben bang dat ik dat niet ga halen. Update tijd!!! Dag 19 12/12 De dames gaan gewoon vrolijk door. Volgende keer gaan ze wel iets eerder in bloei ivm de hoogte. Heb nog wel wat speling maar ver moeten ze nu niet meer gaan strekken al is de strek er zo goed als uit. Foto's van de keer met de lamp aan. De volgende serie foto's zal weer even op zich gaan laten wachten. Dus volgende week kunnen we vergelijken hoe hard de toppen bouwen in een weekje. De voeding is nu verhoogt tot de normale hoeveelheid per gift en de dames lijken er geen problemen mee te hebben Ook is alles onder het net geschoren dus de dames hebben nu mooie kale benen onder de rok.
 7. Vanavond nog even op pad geweest voordat het onweer losbarste. 2 stuks gevangen. 1x 34cm welke weer zwemt 1x 62cm en dik 2.2kg die is mee voor in de pan. (Haak geslikt + kieuw beschadigt) Wel een nieuw pr voor me en een heerlijke dril op een ultra licht hengeltje met een max werpgewicht van 30gram Fototje:
 8. Zal zo eens even goed terug lezen maar man man man wat staat het er mooi egaal bij!
 9. @Harry Moeten we inderdaad binnenkort maar es een x doen dan! Lekker uitwaaien met een hengel in je klauwen en een paar baarzen uit et water snokken. @Elmanito Makreel wordt hier nu met bakken gevangen. Pak het goede tij en je hebt er in een paar uur 100+ Hollandse nieuwe heb ik net even geproeft en die zijn GOED!!!! Vandaar dat de update even moest wachten @Elmo let op: Update tijd!!! We hebben bloei!!!!! Dus als het goed is zou alles met een 8 weken vanaf nu klaar moeten zijn! Ik ben benieuwd! Ben wel weer een beetje aan het fine tunen geweest in de tent qua temperatuur en de lamp is weer iets omhoog gemoeten zoals te zien is op de foto's. Midden in de tent was het een beetje te warm. Foto dump!! Straks nadat ik de innerlijke mens heb verzorgd maar eens even kijken wat ik kan gaan dieven en zo. Greetz
 10. @Skunkmonster Ik ben geen zoetwater visser. Heel soms probeer ik es op de Snoekbaars maar mijn voorkeur ligt toch echt bij het zoutwater vissen. De zeebaars die nu onder de kant komt is veelal nog scholenbaars (kleinere visjes) Die gaan als ze netjes zijn gehaakt altijd terug. Straks als de grotere baarzen onder de kust komen zal ik er een paar meenemen voor consumptie. Het formaat wat ik meeneem naar huis zit tussen de 42 en 50cm. Dus alles daar onder en boven qua maat zet ik netjes terug. @Harry Het is een prima stek om te staan/zitten voor jou. Enige nadeel is dat je er een kleine km heen moet lopen vanaf de auto. De dames worden zo wakker dus ik ga even foto's maken.
 11. Nederland heeft genoeg kust om te vissen hoor Ik vis voornamelijk van de kant af en dat gaat me nog steeds prima af Nu hopen dat de temperaturen normaal blijven zodat de grote baarzen ook de kust opzoeken. Vandaag een paar x leuke sport gehad op me ultra lichte materiaal maar een baars van 3+kg op zo'n stokje is pas echt genieten!
 12. Heel veel plezier dames en heren! Voor mij te ver weg en ik heb me eigen visstek hier om de hoek Vanavond weer even lekker wezen hengelen en 5 zeebaarsjes weten te vangen (zwemmen allemaal weer netjes) De Fusion Meeting lijkt me dan weer wel gezellig!!!
 13. We zijn weer in het land der kwekers Morgen weer een update want vandaag was het te druk met me andere hobby De bloei zit er iig lekker in nu. Had het vanavond te druk met: En ja wat doe je dan aan het water... Je probeert een visje te vangen natuurlijk. Mijn Zeebaars seizoen is vandaag eindelijk op gang gekomen na een aantal keer te hebben "geblankt" 5 stuks gevangen Tot morgen!
×
×
 • Create New...