Jump to content

Compact

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Compact

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ja ik weet wel dat je hasj en wiet ook om kan wisselen en dat dat in principe niks uitmaakt, maar in die recepten staat nou eenmaal dat je er wiet/hasj bij moet gooien dus daarom zet ik ze onder die kopjes. En onder het kopje hasj staat niet zoveel. Het zou eigenlijk handiger zijn als iedereen in zijn recept bijvoorbeeld zet: Maarja, dat is niet zo dus daarom heb ik kopjes. En dat ik zei dat ik nog steeds op recepten wachtte ging niet per se over hasj-gerechten. Ik wil gewoon dat ik zo'n lang mogelijke lijst krijg.
  2. Ik vind het echt heel fijn dat het nu al een sticky is geworden, echt waar Maar ik wacht wel nog steeds op nieuwe recepten. Je gaat mij niet vertellen dat ik nu al zo'n beetje alles gehad heb.
  3. Ik was op dit forum aan het zoeken naar wat hasj recepten, maar ik kon niet zo veel vinden. Dit kwam deels doordat tussen een heleboel recepten ook van die requests staan en vragen en dat vertraagt het zoeken nogal. Dus ik dacht, het is misschien handiger om het in 1 topic te doen. Ik ben wel nieuw op dit forum, dus het zou best kunnen dat dit al eerder geprobeerd is, maar dat het gewoon niet blijkt te werken. Het is de bedoeling dat als je een goed recept hebt gevonden ergens op internet (hoeft niet per se van dit forum) dat je dan hier de link post en dan zet ik het in de beginpost zodat alle recepten makkelijk te vinden zijn. Basis Wietmelk Wietboter In principe kan je dit ook met hasj doen volgens mij, want THC is THC, maakt niet uit waar je het uit trekt. Wiet-gerechten Spacecake ( )Wiettruffels ( )Cappuccino ( )Creme Brulee ( )Gevulde koeken (video) Saucijzenbroodjes ( )Wietshake ( )Aardbeien Romanov ( )Goudse wietmoppen ( )Wietkruidnoten ( )Wietpannekoek 1 ( )Wietpannenkoek 2 Wietkattetongen Chili Con Cannabis (De wiet zit in de boter) Pot Pasta Poulet Holy Moly Ganja Guacamole Hasj-gerechten Hasjbrownies ( )Hasjcocktail Hasj chocolademelk Simpele Hasjdrank Beide Pizza Cake met chocola/biscuit/nootjes Ik heb nog niet echt veel recepten kunnen vinden met hasj erin, dus graag aanvullen. Ik weet dat de meeste recepten uit de lijst van Baard zijn, maar daar gaat het niet om. Volgens mij kan je trouwens in elk recept zowel hasj als wiet gebruiken, dat is puur een kwestie van smaak denk ik. LET ER WEL OP DAT ALS JE BIJ EEN WIET-GERECHT HASJ GAAT GEBRUIKEN DAT JE MINDER GRAM NEEMT DAN ER STAAT. Bij wiet is volgens mij een halve gram pp wel lekker en bij hasj is 0,3 gram pp meer dan genoeg (volgens Baard). Kom maar op met recepten!
×
×
  • Create New...