Jump to content

Thanatos

Full member
 • Content Count

  1,825
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by Thanatos

 1. Al Green - Love and Happiness - YouTube EN fock off nu
 2. echt he, wat moet je aanvangen met zo mensen? de bejaardentehuizen zitten al vol
 3. het waren radijzen. paf toch niet zoveel, niet goed voor je. Ik heb kweeks van 1.6 gr/watt achter de rug. En nu is het ff strugglen, maar ik probeer over te schakelen naar hydro en ben eerlijk. Laatste keer ik checkte was dit een hobbyforum. De NL''s die ik ken durven dingen, zijn innovatief. Jij bent mss een autoriteit, met alle respect, maar in mijn opzicht nu een vastgeroeste zure zaag. Een echte Vlaming, je kan beter naar hier verhuizen, de woonzorgcentra zitten hier vol met jouw soort. Ga jij verder met je potjes aarde. Ik ga verder mijn mijn "valse nepblokjes". Ouwe rukker. En nu, get the fuck out of my topic aub.
 4. Enkel gewoon tips om wiet te kweken vanaf nu graag
 5. Niet moeiilijk dat dit forum leegloopt. Als ik drama wil, bezorgt mijn wijf mij dat wel ze...
 6. vals zeg ik u !! VALS !! Alsof er er een chinees m daar mee bezig zou houden. Echt serieus... Hoe maakt ge steenwol na. Met steenwol? Aub zeg... Dees is belachelijk.
 7. Doe niet zo mal (op zijn hollands gezegd). (all zuurde aarde green) Ik kweek al 14 jaar en wou nu eens naar hydro overschakelen. Doe normaal zoals dilago en lostchild of ga weg he. Kritiek en tips welkom hoor. Prettige kerst ook. Maar niemand heeft iets aan dergelijk gezeik he "al green". zet zelf wat potten aarde
 8. Ik steek die zak onder de lamp waar mijn groeiplanten zijn. Op lagere hoogte sowieso. Euhm eigen methode, als het al een methode is he. Geen idee wat ee celstreknemer is.
 9. Ik snap het niet. Is al green tegen steenwol? Of heb ik fake steenwol gekocht? Nee. Ik vind steenwol en de voedign echt geniaal. HIervoor altijd op aarde gekweekt voor tien jaar. Bio altijd. Hydro is tien keer beter qua voeding imo. Met aarde moest je veel meer opletten en toevoegen. En dan zit je nog met die 100 kg afgedraaide aarde. Verspilling. En raak er maar vanaf he . Moet nog veel leren qua hydro hoor. Maar toch.
 10. Tja waarom zet ik wiet en geen radijzen...
 11. Bovenste scroggen. Dan stekkeen erbij
 12. De drie moeders in moedertent gestoken. had 5 dagen geen water gegeven, maar ze raken er wel boven. Andere foto: gewortelde stekken
 13. 667882-img_20211222_120212jpg[1] 667881-img_20211222_120222jpg[1]
 14. Echt hé. Had beter indicas genomen.... Nuja, een gekregen paard kijk je niet in de mond. Maar had toch beter wel eens gekeken voor ik mijn bodems met vijverfolie maakte XD .
 15. Ik neem stekken van de jongste groeitakken. Minstens twee internodes. Ik snijd de grootste bladeren tot 2/3e terug. Ik gebruik aarde stekpluggen (met steenwolpluggen ging het vroeger veel beter). Plastic zak in. En dan wachten.
 16. Blijkbaar was de tweede tent ook geen dr120 maar een dr90 :. Ik start wel van puur gekregen gerief, maar toch. 400w luperlumens in de dr90 dan maar, 150 TL in de dr 80. Ene tegenvaller na de andere maar je moet ergens starten. Gaat dan maar weer scroggen om de planten toch telkens gelijke hoogte te geven.
 17. Ok, de gavitas uitgebreid getest. Het is me wel duidelijk dat ik hier niks van maken. Geven telkens foutcode "overhitting aan". Armaturen gewisseld, lampen gewisseld etc. Dikke zeik. Helemaal klaar met die brol. Ik zet de DR 120 op, zet daar de 400v superlumens lumatek in. Ik poef er telkens in wat al groot genoeg is. En gebruik de DR80 om voor te groeien. En ik kijk rond om uit te breiden. Wat een scheit die gavita, had nooit mogen overstappen van lumatek Met hun kut klantendienst die zelfs van niks weet. .
 18. Ah dan lag de LV wss te hoog. Plastic zak zonder opening . Het duurt me al veel te lang naar mijn zin.
 19. De aarding is duidelijk. Maar de 1 en 2? wat is fase en nul? Of maakt dat niks uit?
 20. Beschimmeld en niet geworteld.. Had extra water gegoten omdat ik te weinig thuis ben. Dom.
 21. Stekken trokken op niks. Niet aangeslaan, behalve 4. Mijn eigen schuld, te weinig thuis wegens reisjes en ze hadden te weinig LV. De moedertjes zijn ok, dus weer gestekt. Hopelijk nu beter. 8 stekken van KF deze keer en 4 van die MSxML
×
×
 • Create New...