Jump to content

Thanatos

Full member
 • Content Count

  1,748
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Thanatos

 1. Thx dudes. Tegen begin oktober start ik. Ff alles opbouwen
 2. Kan ik aarde stekpluggen in die big blocks steken?
 3. Ok bedankt voor de tips. Big blocks en voeding binnen. Zaadjes vnvnd bestellen. Vijverfolie en zaadjes nog en Ben vertrokken. Ik Denk mogelijks eerst zonder pomp te werken. Voedingswater aanmaken zoals lostchild zei en direct opdoen. Pomp kan later nog
 4. Ok bedankt weer voor de tips. Houden die blocks Dan zoveel water vast? Drie dagen is toch lang? Big blocks en voeding besteld. Besloten toch killing fields te zetten. Kvind leuke soort. Ik ken de soort al. Silver fields las ik dat wat moeilijker is om te growen. Ik stap over naar hydro. Dan kan ik beter soort Nemen die ik ken.
 5. Ik ga zelf bak maken met hout en vijverfolie maar kga wel door de bak omhoogpompen ja. 1 Keer per dag genoeg?
 6. Ok dus idee is beetje: Vrij groot vat van 80 liter. Opvoerpomp in bak met vijverfolie. Ik zou maar zoveel water in het vat doen als in.de lekbak kan. Pomp instellen om twee keer elke dag te vullen en bij afslaan automatisch teruf neer te lopen naar het vat. Eventueel een overloop dat niks overstroomt. Zodat ik soms drietal dagen niet naar moet omkijken. Je moet toch ook geen 50 liter oppompen?? Mis ik iets? Mag zo pomp niet droogstaan? En gaat het water niet automatisch terug naar beneden als de pomp afslaat? Als ik vat meer vul als in de lekbak kan. Dan regelt de overloop toch ook dat de pomp nooit droogstaat? En hoeveel liter per minuut moet de pomp zijn dan? Bedankt voor je tips hoor, ik apprecieer het.
 7. Ik moet ook nog ff denken aan labyrinth voor tegen het raam.lucht buiten, geen licht. Maar das niet moeilijk. Ik heb er weer helemaal zin in!!
 8. Eheim aquarium pomp niet voldoende dan?
 9. Ok.geweldige tips. Tegen volgende week start ik als ik de zaadjes, voeding en big blocks heb. Soortje wordt silverfields =) . Of toxh killing fields haha. Ik plan.mijn lekbakken met resthout en vijverfolie te maken. Hoogte toch zeker tien cm.
 10. Wat moet ik begrijpen onder "meteen"? Bedankt voor.de.tips hoor.
 11. Ik ben dikwijks 3 of 4 dagen van huis. Werk en gf... Meteen de reden dat ik voor ebb en flow kies..
 12. Ph en ec meter getest.werken nog prima.
 13. Ok.goeie tips. Dus een opvoerpomp EN een pomp om het voedingswater in.beweging.te houden.he ?
 14. Wat betreft materiaal: Ik heb oude ph en ec meters van hannah, maar moet om.batterijtjes en ze testen of ze nog goed functioneren. Heb verwarmingselement om het voedingswater op peil te houden van temperatuur. Nog nodig : opvoerpomp en een pomp het water in beweging te houden. Ik zou metselkuip v 80 l gebruiken als vat. De bak maak ik uit hout en vijverfolie. Hoe sterk moet die opvoerpomp zijn? Hoe doe jij dat dilago?
 15. Ziet er makkelijk uit Hmm ook wel interessante soort. Juist wat langere bloeitijd. Dat gaat m worden denk ik :). Ik kweek echter onder HPS. Is selene dan zo rotgevoelig? Vind er niet zo veel over terug. Ik gebruikte voordien biologische voeding dus heb geen vergelijkingspunt.
 16. Ik heb goeie herinneringen aan kiling fields. Ik denk dat ik selene ga kiezen en er de gekleurde phenos ga uit selecteren. Iemand een aanrader qua voeding?
 17. Daar zit iets in, xaim. Ik denk per ronde 1 moeder uit zaad te kweken en die te stekken.
 18. Ok. Je moet er nog aan kunnen ook ntrlk. Bedankt voor de tips, ik ga ook de big blocks gebruiken.
 19. Merci. Geen 16 als in evenveel in breedte als in lengte?
 20. Ik was zonet je topic aan het bekijken. Die big blocks lijken me wel interessant. Hoef ik idd geen potten meer. Hoeveel zou je er zetten op 1.44 meter? Ik plan zelf een moederplant te groeien uit zaad en zelf te stekken.
 21. Hey luitjes. Na een pauze van drie jaar ga ik herstarten. Ik ga overschakelen naar eb en vloei systeem, nog te bouwen. ontkiemgedeelte mammoth tneon 2x75 watt groei en drooggedeelte DR 90 tent Dimbare lumatek 400 watt met adjust a wing kap Torin afzuiger 250 kuub bloeigedeelte DR120 tent Gavita pro es 600 watt op 400 volt Softbox 500 kuub medium Eb en vloeisysteem dat ik kortelings in elkaar ga knutselen. Ik twijfel nog over potgrootte en of ik steenwol of mapito ofzo ga gebruiken... soortje een kortbloeiende, commerciele soort. Tips welkom wat betreft medium en soortje Grt Thanatos
 22. Bedankt, nu ben ik wel zeker. groetjes
 23. Ok bedankt. Hoef ik niet met een (dure inverter aan de slag te gaan.
×
×
 • Create New...