Jump to content

bombajonko

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About bombajonko

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Zie er zeker top uit! Als je naar je schuur gaat moet je echt rekening houden met de temperatuur. Bij mij was het vorig jaar soms bijna 45 graden geworden in die kasten. Ik was er gelukkig op tijd bij met ventilatoren enz. om het wat koeler te krijgen in mijn schuur. Ben ook weer begonnen, dus binnenkort weer een update. Hoelang heb jij ze in de groei gezet deze keer? Later
  2. Heb 768 gr. uit 2 kasten gehaald. Heerlijke zoete wiet en compact. Heb natuurlijk wat achter gehouden tot de volgende oogst. Nou, op naar de volgende.
  3. bombajonko

    highlander

    Bijna zover 1 week voor de oogst
  4. Ziet er goed uit. Ik ga over 2 dagen oogsten. Heb de filters gevonden via het internet.
  5. Ik heb 2 highlanders staan en ben benieuwd wat andere highlander eigenaren er van vinden. Schema's, opbrengst enz. Als er vragen zijn over deze kasten kun je die ook natuurlijk stellen. Over 5 dagen oogsten!
  6. Goed, ik heb geƫxperimenteerd met hoeveel planten (pp) en potten of zakken. Qua temperatuur hangt af waar je kast staat. Ik moest een paar oogsten uit wijken naar mijn schuur. Dat was een gedoe met temperatuur en luchtvochtigheid, maar door wat aanpassingen kon ik het nog redelijk redden (tussen 500g en 600g) met 2 kasten en 18 planten ( 9 per kast). In huis gaat dat een stuk beter. Eerste keer 720g ( 40 planten) en over een week weer oogsten 32 planten. Ziet er goed uit.Denk weer zo'n 600g a 700g (nooit te optimistisch!). Ik heb ze in aarde zakken gezet 5/6 per zak. In de gs kennen ze dit formaat niet en de site is ook uit de lucht.
  7. yo matrix, ik heb ook een highlander en ben op zoek naar nieuwe filters. kan je me helpen?
×
×
  • Create New...