Jump to content

grobby

Members
  • Content Count

    66
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About grobby

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. grobby

    Kacheltje

    Hey iedereen, Ik heb een alpina keramies ventilatorkacheltje, (je hebt dezelfde ook van bestron) De thermostaat daarvan vind ik wel heel grof. Als je hem b.v. bij 15 graden aan laat slaan, gaatĂ­e pas bij 30 weer uit. Nu zag ik bij fancontrollers dat je die speling tussen aan en uit ook kan regelen. Zou er aan de binnenkant van die kacheltjes ook ergens zo'n regelaar zitten ? En als ik tog een andere koop, welke heeft een goede thermostaat ? Alvast bedankt, Grobby.
  2. Hoi allemaal, Ik heb deze zomer wat plantjes voor het raam gehad, en nu heb ik een stek van deze : bevrucht met wat rebelshack-stuifmeel. behalve dat ik veel meer zaad kreeg als de bedoeling was, Is het meeste zaad ook nog lang niet rijp, (makkelijk te "crushen" en groen) terwijl de wiet wel al lang klaar is. Misschien door een te late bevruchting. Nu vraag ik me af of zaad nog rijper word na de oogst, Of is het pas goed als het vanzelf uit de plant begint te vallen? Weet iemand dat toevallig ? Alvast bedankt,en groetjes, Grobby.
  3. Die van mij kwam met 1 maand voorgroei net tot het aanrechtblad. Veel te buigen of leiden gaat haast niet met die hoogte. had een knoop of 5-6.(korte takjes) en een hoofdtop. Ik zou ze zelf nu voor laten groeien tot zo'n 15 a 20 cm onder de max. hoogte. suc6, grobby.
  4. grobby

    van allus

  5. grobby

    zaadje in mn wiet

    de start, ongelukkige onthoofding, en redding van een shopzaadje. EN..... de FINISH !
  6. Ik heb ook meeldauw, en heb het gevoel dat het is begonnen met een plant die regelmatig naast, en op de plaats van de vuilnisbak heeft gestaan. Daarom vond ik dat melkverhaal wat vreemd, maar na wat googelen, vond ik tog dit : http://www.tuinkrant.com/tkarchief/tk/57/m...auw_melk_57.htm Belangrijkste in dit verhaal: nooit meer als 10%. Ik denk zelf dat ik togmaar voor bayer ga, al ben ik eigenlijk tegen bayer. (uitvinders van heroine en lsd,2 van de hoofdoorzaken van stoppen met blowen) Groetjes, Grobby.
  7. grobby

    Mannetje

    Ik weet het niet helemaal zeker, maar volgens mij is deze gletsjer een mannetje.
  8. grobby

    meeldauw ??

    Eerst leek het mog op thc. op de lagere bladen zit het vooral, en het leek eerst op afgesneeuwde kristallen, of opgedroogde druppels. wat zou het zijn, en wat doe ik eraan? (duh, eerst goed zoeken, en dan topic starten.)
  9. grobby

    E-mule

    TIP: Zoek met e-mule of een ander p2p programma eens op cannabis enzo (of mel frank),o.i.d. Ik heb er wat goeie filmpjes en boeken op kunnen vinden. Groetjes, Grobby.
  10. grobby

    Gletsjer

    Eek !! Is it a monster? de 1e "blaadjes", als de rest ook zo word....
  11. grobby

    trieste stek

    mn stekken gaan minder goed. dis de 1igste overgebleven, van de 2 :( .
  12. Ik zoek eigenlijk een detailhandel die deze heeft http://www.firstlight.nl/index.html?lang=n...arget=d142.html met van die extra schroefringen, nergens te koop. alvast bedankt, grobby.
  13. grobby

    Zaden Een Ramp

    Dit heb ik ookeens gehad met zaden van een buitenplant. de eerste paar jaar kon ik ze gewoon in een bakje water gooien, (niet aan te raden trouwens, geloof ik) en groeide er gewoon een stevig wit. wortlepuntje uit. Toen ik er laatst weer wat wilde ontkiemen, lukte me dat op geen enkele manier. de zaden zijn ondertussen ookal een jaar of 7 oud. Om te kijken of er tognog 1 goeie bijzat, en omdat ik niet teveel aarde wilde verspillen, had ik er een stuk of tig in een dekseltje water gegooit. daarna kreeg ik ook de door jou beschreven rotte stank. aan sommige zaden zat wel iets wits, maar niet op de plek waar normaal de wortel zit. Ik ben nog wel op zoek naar een manier om dit zaad tog te laten kiemen. Hoe het met zaadmerken zit verder weet ik niet, maar ik denk zelf dat het lastig is om een mooi rek met ruime keuze te hebben, van een VERS product dat amper word verkocht. Ook denk ik dat een houdbaarheids of productiedatum op comercieel zaad geen overbodige luxe is. Verder denk ik (veel vandaag) dat je bij degene die het meeste verkoopt de grootste kans hebt op vers zaad. greetz.
  14. Nog een paar goeie voor dit rijtje denk ik. (en ik , als echte duffy en meganoob zal er nogwel wat uitvinden, vrees ik.....) -1tje waarvan ik de indruk krijg dat het een veelvoorkomende is,:dingen laten vallen. hierbij dien je het gebruik van tijdelijke veiligheidskoorden te voorkomen. (al kan dat ookwelweer mooie wijde zwiepers opleveren). hierbij denk ik zelf dat tl hier beter (=zwaarder) voor is. het spannendste is het om hierbij gebruik te maken van gammele stapels en torentjes. bij mij persoonlijk werkte een plank-met-tl, tussen een schuine vensterbank en stoel heel goed. -een andere, die ik nog niet tegengekomen ben: een te diep gat graven met overpotten, en dan de kluit aan het steeltje weer uit het gat trekken. In de hoop hiermee een onzinnige bijdrage aan dit topic te hebben geleverd, verblijf ik hoogachtend en met vriendelijke groet enzo... grobby.
  15. sorry,mijn fout. ik bedoelde die plastic bakjes uit het begin. dat je ondertussen alweer een stuk verder bent zag ik pas later. (ik ben meer een gamer, dit is het eerste forum waar ik lid van ben) je planten zien er goed uit hoor! keep up the good work. je bent verder als ikzelf, al zegt dit weinig. ik ben ook net begonnen. op het moment gaan mijn plantjes nog niet zo hard, omdat ik alles op een "budget"manier moet doen. ik heb nu zelf een in mn wiet gevonden zaadje en 2 stekjes onder een tl. ze staan er wel "mooi" bij, vind ik. het gaat mij vooral om het plezier in de hobby,en natuurlijk een lekker rokertje. Groetjes, grobby
×
×
  • Create New...