Jump to content

Nox

Members
  • Content Count

    67
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nox

  1. Dit is het spel "lord of the rings online", toevallig ziet elk gewas dat je teelt, er op deze manier uit
  2. Grand master farmer? Jazeker ^^
  3. Nox

    Guerilla 2008

    Guerilla 2008 verslag
  4. Nox

    DSCF0052.jpg

    From the album: Guerilla 2008

  5. Nox

    DSCF0051.jpg

    From the album: Guerilla 2008

  6. Nox

    DSCF0050.jpg

    From the album: Guerilla 2008

  7. Nox

    DSCF0049.jpg

    From the album: Guerilla 2008

  8. Nox

    DSCF0048.jpg

    From the album: Guerilla 2008

  9. Nox

    DSCF0046.jpg

    From the album: Guerilla 2008

  10. Nox

    DSCF0045.jpg

    From the album: Guerilla 2008

  11. Nox

    DSCF0044.jpg

    From the album: Guerilla 2008

  12. Nox

    DSCF0043.jpg

    From the album: Guerilla 2008

  13. Heyhey, succes met je kweek Ziet er leuk uit voor een hok op je kamer, je moet wel opletten dat je plant er niet uitspringt als je het hok openmaakt Ik zal zeker volgen )
  14. Leuke opbrengst! Ik eis de helft op voor mijn morele steun, is wel het minste wat je kan doen
  15. Oost-Limburg kort bij de Nederlandse grens, en ja ik weet het, de fotos laten op zich wachten. Problemen met laat uitbetaalde lonen Ik zal er spoed achter zetten!
  16. Nox

    Tooz's Guerilla

    Jammer, laat toch nog een paar daagjes staan? mss wordt het nog iets
  17. Waar, en zeer handig in geval van ziekte of vakantie, als je een week je plantjes niet kan checken Succes
  18. Hey nog een Belg Succes met je kweek, ik doe er zelf ook 1 voor het eerst dit jaar. Had gedacht aan 1 à 2 soortjes, van sannie. Mijn eerste voorkeur gaat uit naar de mata hari, nog niet zeker van de andere. Succes ermee
  19. Succes met je guerilla Stomme dieven, hopelijk laten ze die van mij met rust
  20. Bedankt Toooz Daarnet op men plek geweest, man die is veranderd. Heb al met de hand enkele kleine uitschietsels van struiken verwijderd, takken opgeruimd, en lange twijgen van braamstruiken afgebroken en omgelegd zodat ze één barrière vormen. Ik ga waarschijnlijk zeer weinig last hebben van reeën en mensen, heb zelf al enkele serieuze krassen opgelopen, en op enkele weken zijn die kleine stekken van struiken al enorm hoog geschoten. Vooral letten op slakken, knaagdieren en ander ongedierte. Ik heb echt een goed gevoel bij deze plek, gaat enorm begroeid worden, staan bramen, struiken, bomen + omgevallen bomen rond, op 7 meter van de plek, kon ik hem al niet meer zien :P EDIT: normaal post ik fotos van plek 1 morgen En ik ga niet meer voor easy sativa, maar wrs gwn voor mata hari van goede ouwe sannie
  21. Lowryder #1 van Sannie: 45-50cm hoogte. Vrij stabiel. 5-15gr opbrengst. Lowryder #2 van alien: tot 70cm hoog. Minder stabiel, meer kans op hermas. 28-42gr per plant. Duurder. Niet heel zeker, maar dit is het een beetje, sommige sites spreken mekaar tegen. EDIT: Lowryder #2 komt ook voor als feminised by alien.
  22. Eindelijk op de voorlaatste dag van mei krijg ik mijn zaadjes! 48 NBD zaadjes, gestuurd door een goede ziel van WF. Ik trek er op uit om een eerste deel te planten in mijn lang geleden voorbereide plekjes. Ik heb gewoon een spade meegenomen enkele weken geleden, en één of meer scheppen omgedraaid, en daar wat potgrond over gegooid met een kleine starters mineralenoplossingkje. Hoofdplek 1: Een heuvelachtig landschap, ietwat moerassing met bramen. 6 zaden geplant, de planten staan verspreid. Dit is slechts 1 plek De ingang min of meer Plek voor plant 1: Plek voor plant 1 closeup: Plek voor plant 2: Plek voor plant 2 closeup: (beetje wazig) Plek voor plant 3 en 4: Plek voor plant 3 en 4 closeup: Plek voor plant 5 en 6: Plek voor plant 6 en 6 closeup:
  23. Veel werk aan de plekken, en je laat veel omgeving zien op de fotos, gevaarlijk! maar toch veel succes Welke plantjes?
  24. Mooi, eigen kruising, en geen gemakkelijke planten als ik me niet vergis. Ik doe hetzelfde met men vriend Maar met 10 easy sativa zaadjes van de growshop Succes ermee
×
×
  • Create New...