Jump to content

D1977

Members
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About D1977

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Ik heb 20 x AK47 staan en ik zit bijna in de 7de week bloei. Hoelang moet dit soort ongeveer in de bloei staan??
 2. Bedankt voor de tips. Mijn lampen stonden al aan van 10 tot 10 en ik heb een passieve inlaat. Lampen hangen op 60cm. Ik ben gisteren overgestapt op 1 lamp. Even afwachten hoe het gaat lopen.
 3. Ik heb 20 X AK74 in mijn schuur staan onder twee keer 600 watt.. Momenteel wordt het daar erg warm. Ongeveer 40 graden. Waarschijnlijk heb ik de volgende keer een zwaardere afzuiger nodig, maar nu is het roeien met de riemen die ik heb. Van 4 planten drogen de blaadjes in de toppen helemaal uit. Ik heb de volgende vragen: Hoelang moet Ak74 bloeien? Wat kan ik doen om de temp. lager te krijgen? Alleen s'avonds en s'nachts staan de lampen aan. Is het verstandig om op een lamp over te gaan? Alvast bedankt voor de reacties. gr, D
 4. Mijn planten zien er ongeveer hetzelfde uit als die eerste fotos. Nog twee dagen en dan heb ik 6 weken bloei erop zitten. Ik heb twee keer 600 watt lampen. Ben het soort planten vergeten. In week 7, dus over 2 dagen was ik van plan alleen voeding te geven en daarna, voordat ik ga oogsten, geef ik een paar dagen helemaal niets. Is dit goed zo?
 5. Paar vraagjes voor de experts. Hoe weet je wanneer je met PK moet beginnen? Hoe kan je zien dat je teveel voeding geeft? Wat is doorspoelen? Mijn dames staan nu 28 dagen in de bloei. Hoeveel sterker wordt de geur? Mede forumleden, ik dank jullie alvast voor de reacties!
 6. Ik zit nu op 24 dagen bloei en naar mijn idee gaat alles wel goed. Op de fotos hadden de dames 2 dagen geen water gehad, vandaar de wat gele blaadjes. Ik heb deze inmiddels verwijderd en ze krijgen weer om de dag water met voeding. Omdat mijn hok in een schuur staat is de temperatuur lastig te beheersen. een week geleden was de Min temp 19 Max temp 29 er zit nog een groot verschil tussen de max en min en het is echt noodzakelijk om mijn afzuiger en actieve inblazer continu bij te stellen. de afgelopen dagen was deze min 20 en max 27. Wanneer kan ik het best beginnen met PK 13/14? Ik vind de geur nog erg meevallen. Ik neem aan dat die nog veel sterker wordt. wanneer wordt deze sterker?
 7. Oke, bedankt voor de reacties. Nog even voor de duidelijkheid. Heb twee keer 600 watt lampen en ze staan in 11 ltr potten.
 8. Mijn dames hebben 9 dagen in de groei gestaan en nu staan ze 3 weken in de bloei. Ze zijn allemaal ongeveer tussen de 35 en 40cm. Voor mijn gevoel zijn ze best klein. Is dat zo en zo ja, maakt het veel uit voor de opbrengts? Alvast bedankt.
 9. Hoi Barnn, Bedankt voor je reactie. Ik denk dat mijn lampen nu ook wel op 50 cm hangen aangezien ze nog groeien. Dat folie op de wand is van die warmtewerende folie dat je koopt voor achter een kachel. Lijkt mij wel goed reflecteren en het isoleert ook nog wel een beetje. Ik zal nog eens kijken voor een kacheltje, want het verschil in temp is nu inderdaad te groot. Goed om te horen dat het er wel oke uit ziet. De volgende keer zet ik er nog een aantal plantjes bij, want daar is nog wel ruimte voor.
 10. De dames staan nu 12 dagen in de bloei. Minimum temp is 17 graden, dus nog iets te laag volgens mij. Ik heb een verwarming in mijn schuur die aanslaat als de lampen uitgaan. Deze laat ik nu eerder aan gaan en hopelijk warmt mijn hokje sneller op en komt dan meer rond de 20 graden minimum. De max temp is rond de 27 graden. LV blijft lastig en is min 35 en max 55. Verder doen ze het goed, mooie groene bladeren en geen beestjes te zien. Vraagjes: wanneer wordt de geur echt sterker? wat is een redelijke opbrengst voor 20 dames onder 2 keer 600w? ik heb geprobeerd te dieven, maar dit gedaan een dag voordat ze op 12/12 gingen. volgens mij was dat te vroeg. kan ik nu nog een keer dieven? nog iemand tips of opmerkingen?
 11. Nog een paar vraagjes: Wat is nou de juiste hoogte voor de lampen tijdens de bloei? Ik zie weleens van die netjes. Warvoor zijn die? Is dat tegen het knakken van de dames?
 12. Mijn dames staan nu twee dagen te bloeien. Ze hebben 8 dagen in de groei gestaan en 6 14 dagen. Dit komt omdat er de eerste keer iets verkeerd is gegaan en 6 hebben dat overleefd. Ik heb ook een climate controle gekocht die de afzuiger en toevoer regelt. Als het warm wordt de afzuiger en toevoer harder. Temp is min 22 en max 30. Bevalt me erg prima, want het voorkomt ook onnodig geluid. De lamp hangt nu ook lager. Dat was eerst 1.05 en nu 75 cm.
 13. Wie kan me ff helpen om uit te rekenen wat de kosten van stroomverbruik zijn. Ik heb 2 X 600 lampen. Wat zijn de kosten per maand/ jaar. Wie kan het ff voorrekenen voor me. Alvast bedankt!
×
×
 • Create New...