Jump to content

John H

New Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About John H

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hey AS Grow, Bedankt voor je reactie. Ik ga me maandag ook met mn maatje melden. Eerder kan alleen niet vanwege me werk, daarmee wil ik niet in de problemen komen. Ciao!
  2. De aantallen kloppen als een bus bubble! Die opruimkosten is dat <1000 of >1000 euros? Vast bedankt!
  3. Maar i.p.v. van de planten hebben ze 1,2 kilo NATTE wiet gevonden en nog wel 3 matten met in totaal 5 startblokke + afgeknipte planten. Wijzigd dat niets
  4. Dat voorstellen had ik even overgeslagen zit al wat langer op het forum, maar na mn pc opnieuw geinstalleerd te hebben wistie t wachtwoord niet meer dus vandaar even een nieuw account. Zal dr so wel weer ff een postje zette in het voorstel stuk Neej hoor... dat is het niet. In het krant artikel wat ik gelezen had over drogerij opgerold stond namelijk ook de correcte straatnaam, dus het is 100% een inval. Maandag ga ik met mn maatje ff een bakkie doen bij de woute om te kijke wat ze van ons moete. Ben erg nieuwsgierig hoopte eigelijk een btje dat 1 van jullie ervaring had met wat voor een straf je krijgt. Maar ik wacht mooi ff tot na t weekend eerder dat k dr heen ga. Ga echt niet t weekend vastzitten.
  5. Heey luitjes. Helaas mijn hobbyhokje is opgerold, maar wta staat mij nu te wachten? Wat er gebeurd is… Ik heb in een gehuurde garage en hokje van 1m bij 1m bij 2,25m 5 plantjes laten opgroeien en geoogst samen met een vriend van mij. De huur garage stond op mij naam de eneco op zijn naam. Oogst was voltooid en de geknipte wiet lag in het droognet. Kachel, ventilator en afzuiger stonden aan. Van de lamp en waterpomp waren de stekkers eruit. Na 4 dagen drogen kwam ik er weer en er zat een ander slot op de garage!!! Ik dacht eerst aan de verhuurder. Maar toen ik in de krant las dat precies in de tussenliggende tijd een drogerij was opgerold, maar alleen met 2 kilo gevonden wiet i.p.v. 1,2 kilo nat dus +/- 200 gram droog. Wel lag er nog 1 zak knipafval in het hok. Ook lagen er nog de matten met de 5 startblokken met de wortels erin. Ik heb een duidelijke foto van de situatie binnen kunnen maken door een kier heen. Mijn scootertje en fiets stonden er nog, de jerrycans voor water ook nog. Verder was alle apparatuur weg. De houten kast staat er nog met de deur open. Ook de bak voor vers water en de afval water bak stonden er nog en ook de schuine plaat waar de matten oplagen. Ik ben niet door de verhuurder en ook niet door de politie benaderd. Wat kan ik nu het beste doen??? En wat kan ik verwachten????
×
×
  • Create New...