Jump to content

aaron

New Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About aaron

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    achter de laptop
  1. upgrade van P-magazine naar Het Laatste Nieuws; het gaat de goeie richting op
  2. Zeker en vast een goede zaak dat zulke berichten in de media terechtkomen. De prof spreekt rechtuit, en brengt veel aan het licht waar "de gewone mens" geen idee van heeft. Heel veel mensen associeren cannabis met criminaliteit, grote kwekerijen, terwijl hij het ook over de kleine kweker heeft, die kweken enkel als hobby ziet (en om zichzelf & kennissen te voorzien van lekkere zelfkweek). Hij is al een tijdje met de problematiek bezig, vorig jaar (of 2jaar geleden) heb ik ook een wiet-enquete van hem ontvangen in mijn Ugent-mailbox, en er is in de januari'08-editie van het universiteitsmagazine een gelijkaardig artikel van hem verschenen. Het doet deugd om te horen dat er nog meer mensen zijn die logisch en rationeel denken over softdrugs, die realistisch zijn, en zich niet laten leiden door wat er vanaf je geboorte wordt ingepompt (DRUGS IS DES DUIVELS !! om het even extreem uit te drukken). Ik hoop dat op deze manier het debat omtrent legalisering van softdrugs in Belgie in een versnelling komt. Hoe meer mensen met gefundeerde argumenten aan komen draven hoe minder fundament er overschiet voor de tegenstanders... Tot ze geen poot meer hebben om op te staan. Legalize it !! Aaron
  3. Als Belg (niet-Nederlander in het algemeen) is het in Nederland altijd verboden wiet op zak te hebben (tenzij je deze gebruikt in de coffeeshop), aangezien je als buitenlander verondersteld wordt terug te keren, en het uitvoeren van wiet is illegaal. Als ze je pakken, ben je sowieso je gerief kwijt. Voor minder dan 5gr kan/moet je dan afstand doen, zonder consequenties. Als je meer dan 5gr meehebt, krijg je daar een boete van 100eur bovenop. Niet gepakt worden is de boodschap !
  4. Mijn voorkeur gaat vooral uit naar alles waar een LOEIENDE bas inzit : Dub (Jah Warrior! Abassi! Mad Professor & Jah Shaka...) Dubstep ( Burial maakt werkelijk grootse muziek, zeker na een dikke toeter , Digital Mystickz, Kode9 etc.. DNB & jungle (voornamelijk de oude shit: Photek, Doc Scott, Dillinja, Goldie enz) Darkstep - Breakcore (Dylan&Tech Itch, Limewax, Counterstrike... en verder zowat alle goeie reggae (Bob Marley, Groundation, Tiken Jah Fakoly, Burning Spear, Black Uhuru.... oudere hiphop (N.W.A, Cypress Hill , Wu-Tang, 2Pac... en metal ( TOOL !!! RageAgainstTheMachine, Deftones
  5. ronkende bassen en een dikke spliff : t'is als frieten me mayonaise
  6. Thanatos, die eerste plantjes zien er inderdaad niet al te best uit , khoop voor je dat ze erdoor komen... Voor de rest hopen op prachtweer en alles komt goed Kben trouwens ook ng van plan enkele planten guerilla te zetten bij mij in de buurt... Kweekverslagen werken aanstekelijk Ji !
  7. heb nu 5 plantjes staan binnen, maar ben van plan misschien nog enkele guerilla te zetten (er zijn in mijn buurt enkele mooie spots..) Maar ben er misschien al te laat mee.. Of zou het nog nu ook nog lukken met een snelbloeiend soortje? (buiten de lowryder dan, aangezien ik ze vrij groot kan& wil laten worden ...)
  8. Jah Warrior & Peter Broggs - Warning Dub !
  9. Ik ben aaron, student, in gent, blower, en sinds enkele maanden grower Mijn intresses gaan uit naar muziek (reggae, dub, dubstep, raggajungle, jungle, oldskool hiphop.. ), skateboarden, chemie (studies ) en natuurlijk ons geliefde plantje. Ik heb hier op wietforum al vele uren rondgeneusd, veel te weten gekomen en zo mn eerste 25g geoogst ( shiva ) .. tot hier mijn introductie, tot laters!
  10. Opgegroeid int Waasland , levend in Gent
  11. Ben benieuwd nr de foto's ! Nu enkel hopen dat de konijnen niet met de lowryders gaan lopen !
×
×
  • Create New...