Jump to content

dougieman

New Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About dougieman

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. De link boven werkt niet meer, maar heb even op internet gezocht Nieuw linkje. Ik ga het zelf nu maar eens even doorkijken.
  2. Smoking king size meestal blue, soms red of zilver voor wat kleinere jointjes. En laatst ook pakje doorzichtige vloei gehaald, is opzich ook wel lachen, en smaak vond ik best wel lekker. Alleen lijkt het zo op plastic, iedereen die het ziet gelijk dat is plastic.
  3. Jonko(djonko) joint(djoint) dougie(doegie) pit pretshaggie(als er nog beetje wiet in mijn "jonko" doosje zit, dan met shag rollen) jointje en we zeggen wel eens voor de grap als ouders erbij zijn, gaan we nog naar de supermakt. Zo heet een shop in de buurt
  4. Op de eerste plaats staat super silver haze, echt lekker stoned en de smaak is ook nog zeer goed te doen. Tweede shieva eerste paar keren dat ik dat rookte was ik echt nog nooit zo stoned geweest. Dat was in mijn tijd toen ik nog wat minder smookte. En derde hawaiian snow haze, een keer gerookt en smaak was heerlijk.
  5. Oy, ik ben Tim Smit uit Amsterdam en ben 16 jaar. Sinds de kerstvakantie ben ik echt veel begonnen met smoken met paar vrienden, en sindsdien roken we wel paar jointjes per dag. Ik kan nu ook wel redelijk taaien. We hebben hier in Amsterdam onze vaste shop, aan de brauersgracht. We roken nu voornamelijk white whiddow en afghaanse hasj, en soms shieva. Deze week heb ik mijn eerste twee bluntjes gerookt blue berry smaak, en het beviel me zeer. Als iemand nog meer wilt weten moet diegene maar een berichtje sturen. Later.
×
×
  • Create New...