Jump to content

Viktor

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Viktor

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Heb al het licht! topic door zitten lezen en ben er al wat wijzer van geworden. bedankt
  2. Je moet aan je pa vragen of hij het vroeger heeft gedaan, zoja, dan zeg je dat het jou ook leuk lijkt met de argumenten uit dit topic, en zonee, dan zeg je dat je het jammer vind omdat jij het graag wilt doen en dat hij jou tips had kunnen geven, ik begon er met mijn vader over te praten en hij zei dat hij het vroeger ook deed en dat hij nog een boekje had en dat hij mij wel kon helpen.
  3. Ohja xD Maareh, ik mag geen 400 watt lampen op mijn kamer, dat is 2,50 perdag zei mijn vader, dus ik zet er iets anders goedkopers op, dan zal het wel minder snel gaan denk ik, maar hoe lang duurt het vanaf het ontkiemen tot het afknippen van de toppen?
  4. Hey, ik ga binnenkort beginnen met een paar wietplanten houden, ik had de volgende vragen: Moet je als je 4 planten wilt 4 zaadjes in de bak stoppen, of moet je een heleboel doen en kijken welke wel en welke niet ontkiemen? Er stond bij 25 meest gestelde nubvragen dat je 0.5xhet aantal watt zou krijgen, dat in grammen, maar dus als je lamp van 400 watt hebt op 1 plant, krijg je dan ongeveer 200 gram? is dit niet een beetje ziekelijk veel? dat is iets van 10 000 euro toch? :S volgensmij ben ik beetje vaag bezig nu, dus er zal wel iets niet kloppen, dus vraag ik het effe. Mvg viktor
×
×
  • Create New...