Jump to content

tjap

Full member
 • Content Count

  588
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About tjap

 • Rank
  serie beginner
 • Birthday 04/20/1989

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

266 profile views
 1. Hee guys, En het resultaat is bekend! Na 19 dagen groei en 63 dagen bloei Heb ik hier 1,07 Kg Amnesia Haze. 0,67 Gr/watt is ruimschoots minder dan wat ik haalde onder 1200 watt, maar ' tis toch 100 gram meer dan de vorige keer. Misschien dat ik ze de volgende keer langer moet laten groeien, en er sneller meer licht boven hangen om ze wat gedrongener te maken, met dikkere stammen enzo. Of ik ga gewoon weer terug naar 1200 watt, daar ben ik nog niet uit... 1072 gram op 1,3M2 is het dus geworden. Mvg, Tjap.
 2. UPDATE 53 dagen bloei (van de 63) foto's van +/- een week geleden, zonder HPS en foto's vandaag, mét HPS Het gaat best voorspoedig! Er zitten wel wat luchtige exemplaren bij, maar de meeste toppen zijn harder dan ik ze ooit gevoeld heb. Ik vind dat ze er al best rijp uitzien voor 7½ week. PK13-14 zit vanaf eergisteren op de maximale dosering van 15ml / 10L en de totale Ec is 1,73. Ik heb geen zichtbare tekorten of overschotten, aan de bladeren te zien. Enkele bladeren kunnen de lichtintensiteit maar moeilijk aan en kleuren hierop geel, maar dat is alles. Tjap.
 3. Hee man, ziet er lekker uit hoor! Ik hoop dat je niet voor 'zon gedroogde' wiet gaan? Tjap.
 4. Geez, thx allemaal! Hiervóór had ik 1200 Watt op 1,3M² hangen en daar kwam toch nog minimaal 0,8 gr/w af. Ik weet niet zeker of ik die ratio kan behouden, maar daar ben ik juist zo nieuwschierig naar! Ik ben ooit begonnen met de bekende 5 planten om het onder het gedoogbeleid te houden (ben benieuwd of ze er in zouden trappen, maar da's weer een andere discussie) en daar eigenlijk niet meer van afgestapt. Als je dan dus 4 planten en een moeder hebt staan zul je óf extreem lang moeten voorgroeien waardoor de kosten en het risico omhoog gaan en daarmee de efficiëncy omlaag, óf je gaat proberen om van die 4 planten het maximale af te halen in een kweek met een nog enigszins christenlijke duur... Dan krijg je dit dus. Áls het werkt ben ik de eerste (die ik ken) die een goed resultaat haalt met 1200 watt / M², als het niet werkt ga ik gewoon weer braaf terug naar 1200 watt. 'T blijft leuk hobbyën in ieder geval! Tjap.
 5. Hee K.f.k, thx! Weer een UPDATE vanuit het Ikea wiethφk! Vandaag 39 dagen bloei en ze beginnen inmiddels lekker aan te dikken en groen maakt meer en meer plaats voor wit! Ikea wiethφk Veldje Links Rechts Close-ups PK13-14 zit op 9ml / 10L. Ec is 1,70. Mvg, Tjap.
 6. Hee man, ziet er mooi uit, netjes ook. Mooi met die adjustawings, ga je er uiteindelijk nog spreaders bij gebruiken? Mvg, Tjap.
 7. Heerlijk man, al die soortjes! 'T ziet er allemaal lekker uit en zo heb je nog 'ns wat afwisseling. (Ik rook tegenwoording alleen maar amnesia haze en dat hangt op 'n gegeven moment ook de keel uit! ) Latersss. Tjap
 8. Thx dudes! Dag 33 bloei Eind van de 5e week. De pluizenbolletjes beginnen al wat meer op toppen te lijken. De calyxen zwellen wat op en de toppen in spé raken bestrooid met THC! Veldje Close-ups Ik geef deze week 6ml PK13-14 / 10L. Volgende week wordt dat 9ml. De totale Ec is nu 1,66. Ik gebruik Hesi Hydro Bloei, Hesi Supervit, Hesi PK13-14 en Veha Agro Cultacyl als bloeibooster. Verder niet veel te melden geloof ik, dus ik zeg dááág! Tjap.
 9. Hoi Legaleaf, 20cm is een beetje weinig, hoor. Dan moet je ze wel erg ver uitbuigen! Ik hou zelf altijd een cm of 40 aan. Nog wel een goeie tip voor als je gaat scroggen: Top je planten als ze 5 tot 7 internodes hebben en laat ze vervolgens eerst gewoon vrij omhoog groeien, bijvoorbeeld 10 tot 15 cm boven de hoogte waar je het net wilt hangen. Vervolgens spreidt je de takken mooi uit en hang je het net erboven. Op die manier krijg je ze mooier over het net verdeeld dan wanneer je het net er meteen boven hangt! Stap 1 Stap 2 Stap 3 Groeten, Tjap.
 10. Hee Cheng, Die bruine haren daar moet je je niet blind op staren! (dat rijmt!!!!!!!!!!!!!!!!! ) PK13-14 zou ik wel gaan gebruiken als ik jou was. Er is genoeg te lezen op dit forum en elders over de functies van de verschillende mineralen die de plant graag toegediend krijgt maar zoals Paffie al zegt krijg je dikkere en compactere toppen als je N, P en K in de goede verhoudingen geeft. In de groei willen ze relatief veel N, begin van de bloei willen ze ook nog redelijk wat N hebben, maar ook al wat meer P en op het einde van de bloei hoeven ze haast geen N meer te hebben, maar bijna alleen nog maar P en K. Die bloeibooster die je gebruikt is vast prima, maar daar zitten waarschijnlijk geen hoofdelementen in zoals P en K, maar meer dingen zoals sporenelementen, aminozuren en dergelijke om de opname van de andere elementen te vergemakkelijken. Een tekort zal je, zoals Paffie al zegt niet snel opvallen, maar je zult wel zien dat je toppen luchtiger blijven en de planten wat minder af willen bloeien. Daarom zou ik zeker effe langs de GS gaan voor een flesje, anders gaat het je gewoon flink grammen kosten! ciao. chiap.
 11. Hoi Cheng, Ze zien er goed uit beij jou, hoor! Op zich zou je niet omhoog hoeven gaan met de voeding als je al op Ec1,6 zit tenzij de bladeren er licht uitzien, maar dat zit bij jou wel goed to te zien. Je gebruikt wel PK13-14 neem ik aan? En zo ja, hoveel? Een klein deel bruine haren is op zich normaal, hoor. Zou m er geen zorgen om maken... Hoe lang moeten ze in totaal staan bij jou? 2 x 600 Watt kan prima in jouw hok, hoor! Ik heb tot vorige ronde 2 x 600 watt in een hok van 1,00M x 1,30M gehad en dat ging prima, je hebt misschien een wat zwaardere afzuiger nodig alleen... Succes, Tjap
 12. Hee dude, Die gaan lekker! Mooie kleur! Hoe krijg je die hash zo mooi zwart? Bij mij blijft het alrijd wat lichter... Mvg, Tjap.
 13. Yo, U vraag, wij draaien er nog 1! Dag 27 van de bloei Ze zijn nu wel grotendeels uitgegroeid, het veldje is helemaal mooi vol en ze hebben een goeie kleur (namelijk groen). Veldje Ik heb ze voor de laatste maal stevig gediefd En ik heb wat close-ups van de toppies genomen Ik heb vandaag weer gevoerd en ze drinken nog altijd rond de 2,8L per plant per dag (ongeveer net zoveel als ik )! Grüss Gott!
 14. Hoi Atmosphere, Ik ben nog altijd zeer benieuwd naar je luchtinlaat-systeem! Mvg, Tjap
×
×
 • Create New...