Jump to content

nedmin

Members
  • Content Count

    118
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About nedmin

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday 10/30/1973

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Je kan de vraag ook anders stellen, wat kan je niet met mannelijke cannabis planten... Eenvoudige google zoekactie: http://www.natuurlijkerwijs.com/hennep.htm Het is beter voor het ecosysteem om te verbouwen dan bijvoorbeeld katoen ( voor één t-shirt van katoen heb je ongeveer 2.700 liter water nodig ). En op plekken waar bijvoorbeeld gewassen voor de consumptie niet of minder goed groeien. Het heeft bijna geen of helemaal geen chemische toevoegingen nodig en bepaalde varianten hebben een erg prettig effect, met tot nog toe ongekende mogelijke medische kwaliteiten. Ja..ik zou het ook verbieden... *Volgens mij kan onze gehele fossiele brandstof behoefte( en vele andere waaronder papier, textiel en plastic ) door Cannabis Sativa L vervangen worden en hiermee ook de beëindiging van de zeer ernstige teloorgang van onze wereld gerealiseerd worden. relaxed.
  2. Wauw, De KF en de JB's zijn werkelijk wonderschoon. Dat kan alleen resulteren in prachtige en zeer smakelijk wiet.
  3. De Vapbong is erg handig voor als je wat voor onderweg wilt meenemen. Verwacht er geen resultaten a la "De verdamper" van, maar daar is dit handy pijpje ook niet voor bedoeld. In en uit elkaar halen is erg gemakkelijk en vanwege het materiaal, glas, goed schoon te maken. Nadeel hiervan is dat het erg snel breekt. Ik ben inmiddels aan mijn tweede toe. Het is wel even wennen aan de manier van verwarmen, ik gebruik hiervoor een vapbong lighter, maar elke andere jetflame ligther kan het net zo goed of beter. Gebruik geen normale aansteker omdat er dan veel roet aanslag op het pijpje ontstaat en de juiste temperatuur kan met een jetflame makkelijker gehaald worden. De eerste hijs is fantastisch, lekker veel smaak en het effect, afhankelijk van welk soortje uiteraard, is goed. De smaak blijft ook lekker lang aanwezig. Probeer er niet teveel wiet in te doen en druk het niet teveel aan voor het beste resultaat. Ik ben ook in het bezit van een vapor genie en er zit erg veel verschil in deze twee pijpjes. Ik vind het daarom ook lastig om deze goed met elkaar te vergelijken. Als ik zou moeten kiezen, zou ik voor de vapbong gaan. Dit vanwege het handzame formaat, en uiteraard door de meegeleverde stealth permanent marker waarin het pijpje geschoven kan worden en het schoonmaak gemak. Het pijpje kan helemaal uit elkaar gehaald worden en met een beetje alcohol gereinigd worden. Nadeel is, dat geld ook voor de vapor genie, dat er wel veel aansteker gas doorheen gaat en dat het breuk gevoelig is. Met meerdere personen "vappen" lijkt me ook lastig. Ik haal meestal vier of vijf goede halen uit het pijpje, waarvan de eerste het aller lekkerste is.
  4. hey Sannie, Veel plezier met deze ronde. Ik ben zelf erg benieuwd naar de jackberry. Voor mijn volgende ronde heb ik jackberry F2 bij jou gehaald, vandaar. Mooie plantjes in scrog, dat kan alleen maar interessant worden. PS: Druiven pulp. Kun je daar wat meer over zeggen? Heb je dat al een keer eerder gebruikt? Zo ja, excuus. Dan heb ik dat gemist in één van jou vele posts. The game is afoot.
  5. Bedankt man! goed verhaal, gegarneerd met mooie foto's. Respect!
  6. Ik zou enige terughoudendheid willen adviseren met producten die niet geschikt zijn voor, bijvoorbeeld moestuin e.d, het is namelijk wel een product dat gerookt gaat worden. Volgens mij ben je het beste uit met organische, biologische producten. Mag ik, schaamteloos, de BAC producten aanbevelen? Kijk eens bij sanniesshop. Dat is allemaal lekker biologisch. En een super service op de koop toe.
  7. @CannaDanny. Ziet er super uit man. Laat het je en je naaste smaken!
  8. @Kees. Bedankt voor de super update, man! Fijn leesvoer en leuk om te zien dat alles voorspoedig(op het beetje rot na )verloopt.
  9. Kees heeft daar wel een goed punt over het gebruik van één man. En net als wat Kees zegt, je kan de normale afbloeitijd gebruiken. Al vermoed ik dat het plantje wat langer nodig heeft, al ga ik in het geheel niet gehinderd door kennis door het leven over dit onderwerp. Gewoon goed naar je plantje kijken en dan lukt het zeker weten.
  10. @Da Dende. Succes met je zaden kweek man! Ik heb zelf twee Lowryders bevrucht met twee lowryder dudes en dat ging erg voorspoedig, dus als mij het al lukt Ik ga je volgen. nedmin
  11. @Mehighto. Dank je wel! Het verslag zal er zeker komen.
  12. @Ovred. Bedankt voor je reactie. Ik moet nog een paar weekjes geduld hebben voor ik een ronde op 400W kan doen. Maar als ik nu al zie wat de platjes doen onder 33w dan ga ik helemaal genieten. Het is net wat je zegt, het kan alleen maar leuker
  13. Here are the results of the dutch jury. Het eind gewicht van de twee Rebels is 18 gram! Er is al wel wat van gerookt, alleen verbruikt mijn vapobong zo weinig dat dit voor het eind gewicht nauwelijks iets uit maakt. En lekker dat deze is.... De smaakt is goed en blijft, net als de lowryder zeker wel een 15 tot 20 minuten in mijn mond hangen( equivalent van de befaamde "afdronk"? Alleen hoe noemt men dat? Afblow? Nadamp, in mijn geval dan ). Inmiddels staat mijn darkroom D80, de 500 m³ torin afzuiger is aangesloten en getest, de 400w lamp ook alleen is de VSA beschadigd aangekomen en deze maakt een geluid alsof er een reuze vibrator is aangezet. De blumats zijn ook aangesloten. Wat een super spul is dat zeg. Daar ga ik heel veel plezier aan beleven, zeker als ik binnekort twee weken weg ben. Er staan nu twee bakken in, één RebelShack die ik in scrog had staan. En twee hoogzwangere Lowryders waarvan ik zeker wel een paar zaadjes af kan gaan halen. Hierna is de tent klaar voor mijn "echte" eerste kweek met een paar jack berry's van sannie.
  14. Misschien overbodig en al bekend, maar kijk hier eens naar. http://www.need2know.eu/?p=442
×
×
  • Create New...