Jump to content

Klaas Bruinsma

Full member
  • Content Count

    329
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Klaas Bruinsma

  1. Wow wat een prachtige kweek. Vanaf het begin de gehele topic gelezen en zal het tot het eind bewonderen
  2. Beste forum leden, Als ouwe hps kweker, zal ik mijn vakakantie gaan invullen om een kastje van 75cm en 60 cm diep te gaan verbouwen naar een hobby ruimte . Nu ben ik alweer een poosje me zelf aan het inlezen in de led opkomst en zou ik dus de samsung leds willen gaan bestellen van 56 cm lang. Mijn idee is 4 strips te gaan bestellen maar welke driver zet ik hier op van Meanwell? Een Hlg-320H-42A of toch een driver met wat minder wattage? Met vriendelijke groet, Klaas Bruinsma
  3. Ziet er top uit crypsis, blad wat ook mooi op kleur is. Gaat mij benieuwen naar het eindresultaat!
  4. Gewoon af en toe lekker wat posten. Ik lees ook zeker mee!
  5. De dames hebben het goed naar hun zin zo te zien
  6. Pracht verslag! Mooi veldje wat je eruit heb gehaald
  7. Mooi kweekje voor de eerste ronde op led. zie alleen maar postitieve dingen!
  8. Hier ook iemand die nieuwsgierig geworden in de led techniek.
  9. https://onlinetopgarden.com/nl/voeding-supplementen/bac-plant-vitality-plus-250-ml?channable=e37015.T1RHTkwxMjc&gclid=EAIaIQobChMI-oTKtcSo4QIVmOd3Ch1cfQFgEAQYBSABEgIFy_D_BwE zou zeggen voeg dit eens toe, dit vinden de dames echt geen straf en tevens een top middel voor preventief de beestjes buiten de deur te houden.
  10. Leuke topic om te volgen. Ik lees mee
  11. Prachtige setup. Tijd om me wat meer te gaan verdiepen in de Led techniek!
  12. Bedankt voor jullie reacties, vind dit toch weer een leuke uitdaging is weer heel wat anders inplaats die klote steks die tegenwoordig in omloop zijn.
  13. Bestelling al inmiddels 8 dagen binnen. Enkel van de 50 amnesia haze zijn er tot nu toe 32 van ontkiemd. Tevens 10x og kush besteld en deze waren binnen 1 dag al binnen
  14. Metamorphose verkocht altijd biologische wietjes. Maar ik durf dus niet te zeggen als dit nog zo is?
  15. Beste growers, Sinds kort ben ik een beetje bezig met het opkweken vanuit zaad. Ik zit inmiddels op dag 8 en de meeste zaadjes zijn al ontkiemd. Hiervoor heb ik de sponspot gebruikt en als vochtige ruimte een aquarium met bodemverwarming voor de constante temp. Inmiddels zijn de meeste zaailingen ook al overgepot. Nou was ik benieuwd wat ik nu al mee kan gaan geven kwa voeding? Gewoon lekkere stuff wat ze erg fijn zouden vinden zeg maar. Greetz,
  16. De thuiskweker is zonder meer een shop met veel kennis. Ook een hele nette zaak van binnen, enkel de lokatie vind ik niet ideaal. Zelf kom ik regelmatig nog bij technogrow, kan je wat makkelijker de auto kwijt. En op zich alle basis dingen zijn er wel te krijgen. Kennis is wel beperkt. Nee helaas de betere growshops zijn niet echt te vinden meer in Groningen. Voor de hebbe dingetjes zijn er genoeg shops online.
  17. Lees tot nu toe enkel goede reactie's hier over Wietzaadjes.nl. Na Jaren uit steks gekweekt te hebben besloten om toch eens het poging te wagen om met zaad het eens te proberen. Hiervoor een aquarium voor aangeschaft, grondverwarming, en toch heel wat lees ervaring. Afgelopen week dan 50X de amnesia haze (huismerk) besteld, enkel helaas nog niks ontvangen. Nu vraag ik mij zelf af als bij de bestel status word vermeld als het pakketje ook verstuurd is? Helaas ook geen reactie gehad na een mail naar wietzaadjes.nl.
  18. Beste mede growers, Ik ben dus aan het speuren naar goede leveranciers voor zaadjes. Mischien dat het mogelijk is om een topic te openen waar iedereen zijn ervaringen kan delen over een betrefende online shop? Ik zelf heb dan nog geen enkele ervaring met zaad maar kwam dus onder andere deze shop tegen. http://www.zambeza.nl/69-dutch-amnesia-haze.html De amnees blijf altijd een voorkeur van mij, en moet zegen dat ze bij deze shop het zaad erg mooi aanprijzen. Zijn hier dan ook mensen die deze shop kennen?
  19. Edit onnodig quoten zie hier : hoe te quoten Doel eigenlijk op een met ook ledverlichting erin. Thanks voor het mee denken harrie.
  20. Na een hele lange break. Ben ik me zelf een beetje aan het verdiepen in feminized zaad. Nu ben ik aan het speuren naar een zaad propagator, nu zie ik in sannie's shop 1 staan met ledverlichting. Zijn deze ook nog ergens te verkrijgen in grotere varianten? Greetz,
  21. Nou netjes gedaan man en die gram per watt komt van zelf wel man. Laat het je nu maar lekker smaken
×
×
  • Create New...