Jump to content

Horrowitz

Members
  • Content Count

    208
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Horrowitz

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. meng je de potgrond ook met de al aanwezige grond? Zelf graaf ik meestal een kuil van 1m diep en meng de aanwezige grond met potgrond.
  2. Wat een prachtige planten zeg! Ben je ook van plan dit seizoen er een paar buiten te kweken?
  3. Een aantal jaar geleden had ik een kruising tussen een K2-stek (sativa pheno) en een Thai (Positronics) in de tuin staan, deze werd naarmate de bloeitijd vorderde steeds paarser. Tegen het eind van de bloei waren de toppen en bladeren nagenoeg zwart.
  4. Jammer voor je dat die Short Rider niet zo stabiel zijn. Maar volges mij is die Bob Marley's Best wel straf spul hoor,
  5. whowohooooh!! Die Northern Lights ziet 'dr echt zo teering lekker uit!!! Brengt me op 't idee zelf ook NL te gaan kweken.
  6. Yoo Bruut! Nieuw topic goed idee die phyt a min Hoe staan de Lucky Queens er nu voor? we moeten nog maar weer eens genetica uitwisselen. Ciao,
  7. Je zult nooit exact dezelfde hasj kunnen maken, maar als je een aantal Nepalese planten in de achtertuin hebt, ken je een eind komen.
  8. die anesteshia ziet d'r echt verukkelijk uit
  9. Ik kijk 'm liever als ik helder ben. Eerste keer dat ik deze film zag was na een dikke gram Durban Poisen, ik snapte helemaal niets mee van die film!
  10. Heey, Sopranos! ondanks dat je al een tijdje bezig bent, viel dit topic me vandaag pas op. ADH47, is weer heel wat anders als Jamaicanen. suc6 d'r mee!
  11. Ik heb hier wel een triploide Lucky Queen, het geslacht is alleen nog niet bekend. Maar ik ga d'r van uit dat het een mannetje is.
  12. ja, die zaadbank is met deze Duckfoot aan de haal.
  13. Verleden jaar had ik ook Purple Pineberry staan, appart plantje hoor, maakt hele harde compacte toppen aan. (tevens ook lekker geurtje!) Omdat ik verder wilde met die genetica, heb ik mijn laatste vrouwtje bestoven met een White Widow indicaselectie. Dit, omdat ik helaas geen Purple Pineberry mannetjes of AfghaanRyder-stuifmeel (meer) had. Maar goed, ik zie wel uit d'r uit komt. (white pineberry? ) iig, suc6 met je kweek!
  14. D'r hoeft maar een beetje sativabloed ingemengd te zijn en planten kunnen deze eigenschappen al vertonen. Bij stekken zie je dit verschijnsel ook niet veel, naar mijn idee.
×
×
  • Create New...