Jump to content

Sunshine

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Sunshine

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Sunshine

    Stoppen Met Blowen

    Nja,blowen doe ik eigenlijk zelden of nooit meer. Was eigenlijk meer in mijn studietijd. Heel af en toe neem ik nog wel eens een hijs als iemand me een jointje passt. Tegenwoordig rook ik wel enorm veel,gewoon vaste sigaretten .... Daar wil ik nog wel eens vanaf eigenlijk.
  2. Ik wil hier niet eens aan denken ....
  3. De meesten zijn gewoon open,first hand information van een Limburger .... Let wel op dat een aantal coffeeshops bezig zijn met de verhuizing naar de buitenrand van de stad om zo de overlast in het centrum te laten teruglopen,althans dat beweren de lokale politici .... Hoe die met de openingstijden zitten durf ik dus niet te zeggen.
  4. Sunshine

    Poker

    Ik speel wel redelijk vaak Poker. Online via VC Poker en ook wel regelmatig sit en go toernooitjes in café's of het HC. Maar ik geef er absoluut niet teveel $$$ aan uit,evenmin win ik dus ook niet veel $$$. Ben meer een funplayer dus.
  5. Ik heb dit alleen de allereerste keer dat ik een jointje rookte meegemaakt. Maar daarin zal ik vast niet de enige zijn. Daarna,inmiddels een 16 jaar verder heb ik het nooit meer gehad. Heb wel een keer een hele bad experience met spacecake gehad,straight gekocht bij een coffeeshop. Die avond eindigde ik op de eerste hulp van een ziekenhuis. Alles goedgekomen maar dat was geen prettige ervaring.
  6. Yo,ik kwam hier terecht via Google en heb me eigenlijk meteen maar geregistreerd. Eigenlijk omdat ik iets te koop heb van spullen maar dat mag ik pas in de elfde post te koop zetten. Dus bij deze mijn tweede post en ik ben trouwens een 30 jarige sinds kort weer vrijgezelle kerel uit Limburg. Heb je nog vragen,dan hoor ik dat wel natuurlijk!
  7. Voornamelijk Dance en Trance liefhebber maar andere muzieksoorten luister ik ook wel. Hou namelijk ook van andere stijlen en bands/groepen zoals Kane/The Cranberries/U2/Alanis Morissette enz enz. Ook een avondje Nederlandstalig in de kroeg kan leuk zijn ....
×
×
  • Create New...