Jump to content

JackFlash

Members
 • Content Count

  241
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About JackFlash

 • Rank
  Onbetwist-Cannabist!

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Ik weet wel iemand hier op het forum die zijn lamp vast heeft boven in de tent maar dat zegt natuurlijk niet dat je de lamp niet hoeft te verhangen in de groei periode, je moet de lamp dus gewoon gebruiken en dus verhangen als ieder ander Vsa, anders nog steeds verbranding of het strekken van de planten. JF.
 2. Mijn idee whazzup: zo'n apparaat komt inderdaad altijdt van pas! Ik ga vanavond nog even mijn ufo met de softbox omwisselen en dan heb ik weer m3's extra, onder het verlengen van de slang kwam ik niet uit! JF.
 3. Ziet er nog steeds zeer goed uit! , veel plezier met knippen. JF.
 4. @ Underground, jou waardes zijn nu wel goed , ik heb zelf inmiddels een extra lange slang gekocht en heb de afvoer aangepast, het zal alleen nog wel even duren voor de LVH echt naar beneden gaat, de kamer moet eerst weer even opdrogen en op dagen als vandaag blijft het moeilijk! JF.
 5. Extra tyribs zat ik ook al aan te denken als borg, gaan we vanmiddag halen , voor de rest hangt ie prima dus die (on)easy rollers blijven lekker onder in de kast , de lamp hangt door zijn gewicht toch al vrij stevig in die kettingen en waarschijnlijk hangt ie met die rollers dan steeds op de grond. JF.
 6. Ziet er goed uit , ben benieuwd naar je eind resultaat en oordeel tussen zaad en stekken. JF.
 7. Edit, dubbelpost Ging geloof ik iets niet helemaal goed! JF.
 8. Eej NN, super , ruim 2mtr. Sea of Green met (maar) 5 planten, ik vindt zo ie zo waneer je maar met 5 planten kweekt dat je niet meer naar gr. p/W. moet kijken, ik vindt opbrengst per plant dan meer iets om naar te kijken! Mooi topic & mooi resultaat. JF.
 9. Hij hangt nu een dag en ik ben er nu al super blij mee! - Het Evsa wordt hand warm en ik kan me er niet aan branden. - Hij is totaal stil. - Hij geeft helderder en stabiel licht. - Hij is ongeveer binnen 30sec. op volle sterkte. - Met de digicam zie je duidelijk verschil in het schermpje, geen geflikker meer. - Ik heb geen temperatuur stijging waargenomen. JF.
 10. Ziet er super en zeer professioneel uit! Het zal wel een aardig hoge elektra rekening opleveren (voor iemand), valt zoveel elektra gebruik niet op bij de leverancier, of ben je dan al weer door naar een andere ruimte. JF.
 11. In principe is de lucht binnen droger, mits je je afgeblazen lucht niet weer via je huis opnieuw aanzuigd, '' dus lucht aanzuigen uit huis en de afgezogen lucht het liefst het huis uitblazen! '' JF.
×
×
 • Create New...