Jump to content

Growmofiel

Members
  • Content Count

    147
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Growmofiel

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. 1 op 1 haalt ie nooit met zo weinig planten. Maar volgens mij is dit meer een kweek voor hobby en eigen gebruik dan dat voor de handel. Daar wil ik niet mee zeggen dat het er amateuristisch uit ziet. Tjap je bent goed bezig
  2. Yo mikeh, bedankt! Omdat het blad in het midden uitgedroogd is d8 ik in 1e instantie aan ziekte. Bij uitdroging zie ik de uiteinden van het blad uitdrogen. Maar je zou best gelijk kunnen hebben. De stekken waren vrij droog toen ik ze kreeg. (hele dag in de kofferbak gelegen niet mijn schuld maarja) Ik sproei zo vaak mogelijk en heb nu natte handoeken door het hele hok. Plus iedere dag even handmatig extra water.
  3. Hallo, kan iemand mij vertellen wat ik hier zie? Ik heb de mapito goed gespoeld en ben begonnen met een ec van 1,2 ph 5,5. Nadat ik vandaag al het voedingswater weg gespoeld heb en de mapito weer heb gespoeld heb ik nu voedingswater met alleen wortelstimulator in de bakken. Dus een hele lage ec, ph is 5,8. Temeratuur is netjes, vlak onder de 30. De foto's
  4. Van de 40 meisjes in de mapito 1170 de 7 kleintjes op aarde geven 55 maakt totaal: 1225 gram droog. Smaak is heerlijk zoet en giert lekker pittig maar niet scherp je keel in. Heerlijke high!!!
  5. Dan zal ik me d'r ook niet al te druk om maken als ik jou was
  6. Ik zou het in de voeding zoeken. De vorm van je bladeren is ook niet normaal, misschien wat magnesium door je voedingswater doen. Is het nieuwe aarde of al vaker gebruikt? succes!
  7. Denk dat je je daar nog wel eens flink in kon vergissen maargoed, we gaan het zien Knippen is nog niet klaar, ik moet het alleen doen en heb het erg druk. Nog 2 growboxen (8 planten dus) En dan nog 7 meisies die in de aarde staan. Ik laat die laatste even appart drogen zodat ik het gewicht weet van de planten uit de boxen en die van de aarde. Fijne avond allemaal,
  8. Met klevende vingers hier 1 van de laatste berichten in dit topic De 9 weken bloei zijn voorbij en ik ben ruim over de helft met het ondoen van alle blaadjes. van de 10 boxen zijn er nu 6 leeg. Het droognet heeft 8 lagen waarvan er 6 propvol Ziet er goed uit dus, extreem veel topontwikkeling maar zoals sommigen van jullie al verwachte geen extreme cola's.. Opzich niet erg maar het knippen duurd erg lang, als ik kijhard door rous kan ik 2,5 plant doen in 1 uur. Op de foto's kun je wel zien dat de meijes op aarde het ook best mooi gedaan hebben... Zie en kwijl: Greetzz Grow!
  9. Goeiemorgen, Leuk onderwerp dit, de meningen zijn erg verschillend over dit onderwerp. Er zijn kweekschema's die aanraden in de laatste week de daglicht-tijd juist te verkorten. Dus in de laatste week iedere dag de lampen 1 uur korter. Het idee hierachter is dat de plant de winter aan voeld komen en alles op alles zal zetten om zoveel mogelijk nageslacht te produceren (lees wiet). Ik zou in jouwn geval geen risico's nemen en gewoon 12-12 blijven draaien. Langer de lampen aan kan ook juist voor stress zorgen met als gevolg dat je een langere afbloei nodig hebt. Succes!
  10. Growmofiel

    Keter Kast

    Dit is de grote uitvoering (junior + verlengstuk) welke door Igrow geleverd wordt met 4x 600W... Kijk maar is op hun site
  11. BlowertJ. Weet je zeker dat je geen Magnesium tekort hebt? Bruine vlekken op de bladeren enzo? Lees dit ff anders: http://www.budgetkweek.nl/kweekvoedingstekort.html Schijnd het meest voorkomende voedingstekort te zijn, ik heb dezelfde verschijnselen die jij omschrijft (zoals je weet zit ik ook op Mapito). Eventueel extra magnesium bij het voedingswater geven... Succes!
  12. Growmofiel

    Keter Kast

    2x 600W is zeer mooi voor deze ruimte. 3x 600W krijg je het heel moeilijk de temp. onder controlle te houden. 4x 600W is verkooppraat van Igrow en volslagen bullcrap.
  13. Voor natuurkundige wannabe's: http://www.vub.ac.be/preventie/Veiligheid/Brandsoorten.htm 160 graden C wordt zo'n VSA dus echt nooit, maar als je er lekkerder door slaapt kun je idd beter kiezen voor een ander materiaal dan hout. Maargoed volledig indekken kun je je nooit. 1 op de 1000 vsa's vliegt een keer in de fik, als je dan een houten ondergrond hebt breidt de boel zich sneller uit ja. Maar van de hitte zelf zou zo'n plank nooit never in de hens gaan, simpelweg omdat de temperatuur niet hoog genoeg wordt. Succes ermee!
  14. Zo'n massieve plank vliegt niet zomaar in de fik hoor Vind dat je het netjes gedaan hebt! Meisjes gaan ook mooi zo te zien!
×
×
  • Create New...