Jump to content

klikodog

Banned
  • Content Count

    549
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by klikodog

  1. ja je heb geen schimmel maar een virus , en guesswho heeft het juiste andwoord al gegeven .
  2. godsgift was 1 van de weinige waar ik een zeer goeie discusie mee gevoerd heb en daarna zonder problemen door 1 deur kon . ik mag dat wel gewoon je mening zeggen en dan geen paniek gewoon niks daarna ook niks aan de hand want alles was algezegd .
  3. dat was al zo maar bij deze een bevesteging . ik had je al in geschat op iemand met een nieuwe( 2) de naam vandaar. dr rodney mckay nee de reden waarom ik het door gedrukt is cencuur onder drukking en verkeerde voorlichting , en eigenlijk alles zo neer zetten dat ik gek ben . ik heb denk ik wel bewezen niet gek te zijn , en dan heb ik nog geen eens alles uitgezocht van de aanknopings punten dat ik had . of te wel ze hebben het aan zich zelf te danken , ik vermoed als een paar mods niet zo hadden gedaan was het vuurtje allang uit geblust , daarbij ik heb het zelf ook gebruikt en er staat nog een fles in de kast , ik wil weten wat ik gebruik en wat voor zooi het kennelijk is . en het enige wat ik het met denttete mee eens ben dat het topic kut is voor een nieuwe om in te lezen , iets wat ik echt jammer vind . maar dan moet ik een paar mensen complimenteren die missie is geslaagd jammer genoeg . het had ook gewoon een topic net als alle anderen kunnen zijn waar gewoon in gediscusierd word . enkel alles wat ik zeg word gelijk gezien als offtopic en staat een ban te wachten dit is niet wat ik van een hobbyforum in een grijs gebied verwacht. godsgift zegd ook een jaar niks meer geloof ik .
  4. blowmonkey lees de topics goed het staat er enkel je moet het wel zien en kunnen zien . en na het nazoeken en na vragen is het bevestigd dus 1+1 is wel 2 . en of ik aanleiding geeft tot het sluiten ik denk het niet gezien er feiten in het spel zijn . daarbij willen ze sinds het topic open is, het sluiten en het liefst mij een ban geven . waarom ? het is een topic is dat wiet gerelateerd is wat ook nog ergens over gaat voor de rest ik heb het recht te weten waarmee ik gewerkt heb en dus op gerookt heb omdat ik hier op het forum vele malen gelezen had dat het uren voor de oogst nog gespoten kon worden , en de verpakking word ik ook niet wijzer van . maar goed ik ben veel wijzer nu heeel veel wijzer . mij maakt het weinig meer uit ik heb me ding gezegd en feitenlijk onderbouwd en ik ben er klaar mee . dr livingstoned wij gaan niet door 1 deur kunnen, vanaf nu spreek ik niet meer met jou .
  5. 1 joint a day keeps the doctor away nou godsgift tot over een jaar weer als je weer uit je winterslaap ben gekomen .
  6. spuiten lijkt me niet echt de beste oplossing
  7. dr livingstoned en discusie die de grond ingeboord word is bijna onmogenlijk . en gedreigd met slotjes en bannen . en die namaak is ook spul met abamectin er in het hoofd bestanddeel van pvp . maar kan iemand me mischien uitleggen wat ook in die links te vinden is dat wazzup daar geband is op uk420 en al zijn berichten onleesbaar gemaakt zijn? in de quotes is nog voldoende info terug te halen , ik vermoed SPAM !!!!!! 1 x raden waar die spam over gaat .......... goedzo pvp . godsgift mischien heeft b.a.c al gereageerd maar weten we dat nog niet .
  8. hee godsgift jij ook weer hier ik misde je al na 2 gesloten topics ? ik begrijp denk ik zo ongeveer het zelfde van uk420 , beetje jammer want ik heb toch echt een flesje er van gebruikt op de manier zo als op de verpakking van pvp staat en zo onder tussen word ik er steed minder blij van ik heb die zooi ook opgerookt heb, ik probeer me eigen bio wietje te maken . omdat ik uitging wat ik allemaal las op het forum hier en de verpakking van de fles
  9. goed uitgelegd kees dit is een beter uitgangs punt dan die gram per wat halen . het idd de combinatie wat een uitkomst bepaald , en dan door de combineren en te proberen word je vanzelf wijzer .
  10. nou freud dan zit je best goed te kijken , de leden op dat forum zetten toch ook zeer grote vraag tekens neer bij b.a.c plant vitality plus , iets wat naar mijn mening een zeer rare naam is met de stoffen die er in zitten . voor de gene die nog meer over het pvp wilt weten en abamectin is het leuk lees voer in het engels . http://www.uk420.com/boards/index.php?showtopic=193551 http://www.uk420.com/boards/index.php?showtopic=209007 http://www.uk420.com/boards/index.php?showtopic=126501 en een iets wat uitgebreidere soort safty data sheet van abamectin http://www.cannabase.com/cl/bcga/bcga/avid.htm . ik vind dat er bij mij met het door lezen van de boven staande linkies voor mij veel duidenlijker is geworden , ik hoop dat andere er ook wat aan hebben als toegevoegde waarde .
  11. ik denk fabeltje. hier is nog meer leesvoer http://www.wietforum.nl/index.php?showtopic=64343&st=0
  12. keesthemad hier heb je voledig gelijk in. enkel ik zie ze graag in denhaag echt wakker geschud worden , en eigenlijk de rest van nederland ook . als de shoppen toch dicht zijn effe stemmen en dan ergens buiten spelen in het midden van het land .
  13. een staking kan volgens mij beter gecombineerd worden met demonstraties het liefst 1 grote . sex n combi helemaal juist gezegd .
  14. pierre paf gewoon doen of het niet bestaat , ik ken dat ergens van maar weet zo effe niet waarvan
  15. herrie met 6 cm fanntjes en weinig lucht doorvoer vind ik met 6 cm fannetjes vrij normaal . een grotere fan maakt juist minder herrie gezien het toerental veeel lager licht een 12 cm computerfan verplaatst meer lucht dan 5 a 6 , 6 cm fannetjes . met een spaarlamp wil je geen cooltube maken glas houd licht legen . maak er 1 x 12 cm intake van en 1 x 12 cm outake allebij met een fancontroler en je ben van je herrie af . en een uitlaat maak je boven in warm lucht gaat omhoog .
  16. ik zit op 12 min nou, maar dank je wel voor het posten ik hou er wel van als mensen de waarheid zeggen .
  17. dr livingstoned je zoekt gewoon een uitweg om een slotje er op te gooien . mijn uitleg over campina/frieslandfood en het andere bedrijf staat er en is reaktie op een andwoord (reaktie) in het topic en feitenlijk onderbouwd . ja ik heb genoeg inhoudenlijk te melden . bv als ik het goed heb correct me if i am wrong is dit wat er in pvp zit http://www.agropages.com/database/identifi...p;com=abamectin. dan is deze zin die er staat Signal Word:WARNING; Hazard Class:II(Moderately hazardous) toch wel om rekening mee te houden .
  18. dr livingstoned het safety sheet neem ik met een korreltje zout en waarom is eerder uitgelegd in mijn topic . ik heb genoeg gezin met het veiligheid gebeuren en certivicaten in het bedrijfs leven om te weten dat dingen te manipuleren ( te koop zijn ) ik zeg niet dat het niet klopt maar dat zet er vraag tekens bij heb . of pvp voor canabis ontwikkeld is weet ik niet, ik denk het niet maar het zou kunnen . maar zoals ik uit jou andwoord op kan maken is het zelfde produkt kennelijk ook onder een andere naam op de markt voor de tuinbouw, of zelfde naam? ik denk het niet gezien daar vol op vertimec word gebruikt , een tomaat kan je wassen en verbrand je niet en dan inhaleren . maar je geeft zelf ook aan niet in de bloei te spuiten omdat de fabriekant kan beweren wat ie wil , en zelf vertrouw je kennelijk een fabrikant ook niet , nou dit in nou juist het punt waar ik vragen ( bij ) over stel . de heisa is zelf gecreeerd door de mods door de mond proberen te snoeren op een nette manier en slotjes uit te delen . het gaat mij in iedergeval niet om de aandacht maar er is een misverstand bij wie dan ook en die kan uit de weg gediscusierd worden iets wat denk ik erg normaal is op een forum . en ja door dingen te weten weet ik of ik meer of minder met een produkt gaat werken , ondanks dat iets super werkt . en gezien dit het 3 de topic er over is en ook met een duidenlijke vraag geen cencuur denk ik dat er meer intresse is en een slotje kennelijk het tegen overgestelde bewerktstelligd . en dat surt vermoedenlijk ook maar wat zegd is te zien aan de algehele reaktie ook al zit er tot zekere zin een kern van waarheid in . bac ( http://www.bac.nl/about-bac/ ) en niet b.a.c ( http://www.baconline.nl/nl/index.php ) voor de duidenlijkheid , maakt vermoedenlijk de E tjes , dit is een dochter onderneming van unilever wat frieslandfood/ campina ook is . maar om op bv terug te komen over certivicaten dat ik het daar niet zo op heb , unilever maakt en ontwikkeld kennelijk weer ( als ze al ooit mee gestopt waren ) de E tjes en de rest van de zooi wat er vandaan komt . ik kan je echt beloven als unilever ergens hun zinnen op gezet heb gebeurd het . ik rook nog effe een beetje the church
  19. beekaa het is niet mijn topic ,die is dicht om een vage reden en tever gaan ja wat is te ver gaan schelden enzo dat is te ver gaan, informatie vergaren op een forum kan niet te ver gaan lijkt me , zeker niet als het een onderwerp is wat wiet gerelateerd is . en ik hoef het niet te analyseren mischien wel 1 van de vele forum leden die de mogenlijkheden tot zijn beschikking heeft dat is het mooie van een forum , veel mensen die allemaal net effe wat anders weten of kunnen . ik had het enkel over mogenlijkheden en dat het geheim verhaal dus eigenlijk wel zeer makkelijk te ontrafelen is . maar beekaa bv dat jij enkel maar preventief spuit met beschermings middelen en niet in de bloei , dat zegd ook genoeg toch . op de verpakkings staat niks over bescherming en je mag in alle stadia spuiten . dus dat bepaalde dingen een vraag teken zijn is over duidenlijk , en hier over moet gewoon gesproken kunnen worden net zo als in elk andere topic . mij hoef je niet te vragen of ie dicht kan ik ben niet de topic starter . maar mijn eigen topic hier over had niet dicht gegooid moeten worden met de info die er was . dus voor welke mod deze dicht wil doen dan graag het orginele topic weer open waar ik vele malen om gevraagd heb maar geen reaktie ontvangen heb over nog het heropenen . en ik ben benieuwd of het slotjes beleid op het forum gaat werken als ik het goed begrepen heb dan zal elke topic dicht gaan , waarin een redelijk bevredigend andwoord instaat op de vraag . en er zijn vele topic met enkel aannamens en speculaties , wel raar dat een topic over pvp zo snel dicht moet elke keer , dit is geen speculatie maar kennelijk een feit wat allemaal terug te lezen is in de topics . beekaa een slechte kerel ben je idd vast niet , enkel zo een slechte kerel ben ik ook niet . ik ben enkel door vragerig op onder werpen juist waar een soort geheimhouding kennelijk in vast gebakken zit , of waar dingen niet kloppen . surt kan jij het friesland foods verhaal verder uitleggen ik zie het niet staan en wil zeker hier meer over weten ? het enige wat ik zie staan op het eerste blad wat in de buurt komt zijn de e tjes maar goed die worden denk ik niet bij frieslandfoods geproduceerd maar aan geleverd door een andere dochter onderneming van het concern die er veel beter in is .
  20. hoe kom ik er weer vanaf, surt kwam er mee ik heb het kenelijk met me stoonde hoofdje niet gezien .
×
×
  • Create New...