Jump to content

Mr-bobo

New Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Mr-bobo

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands
 1. Dag Wietforum gebruikers, Ik heb een vraagje aan jullie. Ik ben van plan deze zomer een guerilla kweek te starten. Ik heb een probleempje waar mee ik zit, ik kan helaas de toppen thuis niet drogen:( Heeft iemand een suggestie waar ik dan wel mijn toppen kan drogen? Heb al even zitten nadenken om een container/kliko in te graven misschien is dat wat? alvast bedankt!
 2. Hmm oke , Maar je kan bijvoorbeeld niet 4 gaten in elk hoek en dan pvc buis gebruiken ?
 3. geachte kweekers! Volgend jaar wil ik graag een guerilla kweek maken. Vlak bij ons aan de bos rand is genoeg plek! Een nadeel er ligt klei. Is dat erg om te kweken in klei? Want het lijkt mij niet echt handig met je wortels. Dan nog iets ik doe het met 2 vrienden van mij en ik heb een budget van 150 euro. Wat moet ik kopen stekjes of zaadjes? Toen hadden we het over het volgende: Hoe drogen wij de toppen? Vriend van mij bedacht om een kast ergens vandaan te halen en daar de toppen in te hangen en in de grond te begraven op ze zij. Hoe denken jullie hierover? Dankje wel alvast!
 4. Geachte kweekers Tijdje trug heb ik dit zaadje gekocht en daar is dit uit gekomen! Ik wil even weten wat je jullie er van vinden http://img104.imageshack.us/my.php?image=dscn2661np5.jpg http://img169.imageshack.us/my.php?image=dscn2660gr4.jpg
 5. Geachte kwekers, Een tijdje trug ongeveer 4 maanden geleden ben ik voor het eerst gaan kweken. Ik kocht wat zaadjes oa: bigbud,early misty,afghaan. Ik heb ze binnen laten op groeien onder een lamp early misty en afghaan hebben het helaas niet gered. Tot mij verbaazing bleef 1 zaadje van de bigbud stevig door groeien. Ongeveer 1.5 maand terug heb ik die in de tuin gezet en het is gelukkig een vrouwtje! Maar tot mij verbaazing alweer hoorde ik van kwekers op de camping dat ik er zo 1200 euro vanaf haal is dat zo? De plant is trouwens ongeveer 1.20 meter en breedte 80 cm als het niet groter is Mij vraag is dus : Krijg ik er 1200 euro vanaf? foto's zet ik later deze avond er even op Alvast bedankt!
 6. Mr-bobo

  Wietplanten

  De planten die ik heb gehad
×
×
 • Create New...