Jump to content

SpaceFace

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About SpaceFace

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. SpaceFace

    Big Bang 2008

    20x Big Bang zaadjes
  2. Kruimels van de speaky krijg je over t algemeen t meeste ma dan heb je ook wele cht crap:P persoonlijk houd ik heel erg van de voorgedraaide van de zero (3 voor 5 euro) Greetz SpaceFace:dope:
  3. Eeeyh Cannastar, Ga zelf dit jaar ook guerilla doen maar je moet de plantjes gewoon op je spot eerst een stukje laten groeien in universele potgrond (zaadjes houden niet van bemesting groote kans dat ze dan niet eens uitkomen) en ze daarna overplaatsen in een groter gat met gewone potgrond bemest met BV kippenmest of als je teveel geld hebt goede growshop voeding. Pas wel op met 't verplaatsen van je plantjes, ze haten het over 't algemeen als ze worden verplaatst. GReetz Spaceface:dope:
  4. Big Bang, hele sterke en goede buiten plant ga hem zelf dit jaar ook kweken 20 plantjes:D zaadjes kosten 15 euro voor 5 maar zijn al wel gefeminiseerd dus.... Greetz Spaceface (check azarius voor zaadjes)
  5. Ik was eiegnlijk van plan om gewoon tuingrond te kopen en dan met de auto of brommer een paar zakken er naar toe sjouwen,dan kippenmest erbij (natuurlijk op de manier van DB ) en dan kweken maar. Maar ik vroeg me af of t goed is als ik voorbemeste grond neem en of ik later nog moet bijvoeden MVG Spaceface
  6. was je van plan om uit zaad te doen of ga je stekken?
  7. Ik begin dit jaar al vroeg met het plannen van me guerilla vooral omdat het mijn eerste keer is, ook heb ik er een heleboel vragen over dus ik dacht een mooi nieuw topic. Helaas heb ik niet de mogelijkheid om de planten binnen of in de tuin te zetten (vervelende ouders) dus dit betekent dat mijn stekken al meteen de volle grond in zullen moeten, hebben jullie enig idee of dit wel kan ? Ik zat te denken aan PP of K2 en dan een stuk of 20, een mooie plaats heb ik al alleen nu nog voorbereiden. Ik zat te denken om gewoon een paar flinke gaten te graven en deze te vullen met voorbemeste grond zo af en toe een beetje water geven (misschien voeding?) en hopen maar. Als jullie nog tips voor me hebben heel graag want ik wil toch wel wat binnen halen:P (Zit momenteel met een gebroken been dus foto's zullen op zich moeten laten wachten) SpaceFace
×
×
  • Create New...