Jump to content

avian

Members
 • Content Count

  255
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About avian

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands
 1. Kan niemand anders zijn dan iemand die er van wist dat die planten daar stonden. Vraag je gewoon even af wie het allemaal wist. Van wie was de schuur, wie heb je het verteld, wie ziet je naar die schuur lopen,...?
 2. avian

  Aarding

  Als ik van jou was zou ik zeker niet rekenen op zomaar een kleurtje. Hoe vaak gebeurt het niet dat een doe-het-zelver denk van: "wat maakt die kleur nou uit" en gewoon maar wat aansluit. Zorg dat je de kabels in een klemmetje (wago, lusterklem) steekt en meet gewoon even na wat de fase-nul en de aarding is.
 3. Hey! ziet er zeker een leuke ruimte uit. Hou er wel rekening mee dat het nog redelijk warm is buiten. Binnen een maand zal die temperatuur al heel wat lager zijn. Daarnaast weet ik niet hoeveel planten je per kuip wil gaan plaatsen? Als ik jou was zou ik er voor kiezen om al je planten appart in een +- 10 liter pot te plaatsen. Of je kan mss een 3-tal planten in die 45 liter kuip zetten. Aangezien je slechts 1,5 m hebt vanaf je lampen tot de potrand zou je je planten heel laag moeten houden. Ga eens lezen over scrogg. Succes verder !
 4. Je gaat zowiezo véél geld kwijt zijn en onopvallend gaat het nooit blijven hoor. Als je echt je lucht wil gaan filteren en wil gaan hergebruiken dan ga je zowiezo moeten zorgen dat de aangezogen lucht door een koolstoffilter gaat. Dit kan alles, maar als je er echt mee verder wil gaan moet je wel rekenen op: - heel wat werk - heel wat geld (denk toch snel 500 euro) - het gaat nog steeds opvallen, alleen ga je de reuk niet hebben, maar gaan de mensen vragen waar die roosters in je plafond oid voor dienen.
 5. Eerlijk gezegd denk ik bij zo'n vraag dat je helemaal nog niks gelezen hebt hier. Je kan aan zaden niet zien of ze mannelijk of vrouwelijk zijn, dit zie je pas als je planten in bloei staan.
 6. Denk dat die nog wel even kunnen blijven staan hoor. Zien er wel 2 dikke toppen uit . Kan je volgende x iets ter vergelijking naast je plant houden? zodat we de grootte kunnen inschatten ?
 7. Hompii, is gewoon onmogelijk te controleren. Denk dat het gewoon voor wietforum.nl van juridisch belang is dat ze deze regel doorvoeren.
 8. avian

  Here We Go

  En zoals BBB in elk ander topic zegt: bij een goede schakelklok hoort een goed relais! Koop ipv die schakelklok beter een schakelkastje.
 9. Hey!! Om die misvormde blaadjes zou ik me geen zorgen maken hoor. Hier zie je binnen de kortste keren niets meer van. Gaat lekker. Die hangende plantjes zou ik me ook niet echt druk om maken. Als ze echt blijven hangen mss toch even achter de reden zoeken, maar denk niet dat dit nu al nodig is. Te warme grond kan alvast niet, mss dat je lv beetje laag is ?
 10. Hey, ziet er leuk uit. 1 ding: je zet 4 vermoedelijke vrouwtjes samen in 1 bak. Stel dat er 1 van de 4 toch een man is, hoe ga je deze er ooit nog uit halen? De wortels gaan helemaal door elkaar gegroeid zijn hoor? Of gewoon onderaan de stengel afknippen? (weet niet of dit slecht is).
 11. Ten eerste: Je eerste post op dit forum hoort een post te zijn waarin je jezelf voorstelt in het voorsteltopic. Dit staat in de regels die je net aanvaard hebt. Ten tweede: Als je eens wat beter gaat lezen op het forum dan zou je weten dat planten beginnen bloeien vanaf ze 12 uur licht hebben en 12 uur donker. Indien het om een buitenplant gaat, gaat deze vanzelf beginnen bloeien half augustus. Je hoeft er in dit geval dus niets aan te doen.
 12. Ik denk dat je met 180 ml net iets te weinig geeft aan je plantjes. Haal dit even omhoog naar 250 ml, kijk of je gaatjes onderaan je potten hebt en zet er schaaltjes onder om eventueel te veel water op te vangen. Je hangende blaadjes liggen volgens mij aan een te hoge bodemtemperatuur tov het water dat je geeft. Probeer je grond wat af te dekken met een blad papier op maat geknipt. Zodat je zeg maar een ronde uitknipt met in het midden nog een rondje voor je stengel. !!! BELANGRIJK !!! Wat iedereen je probeert te vertellen over die tegeltjes en brandveiligheid gaat NIET over je tent zelf, NIET over je potten, MAAR over je VSA. Je VSA is dat witte rechtoekig ding waar al je kabels op toekomen. Wanneer je lamp een tijdje brand kan je merken dat deze WITTE rechthoek nogal warm wordt. Zoals we op foto's konden zien stond deze gewoon op de houten grond, zet onder deze VSA enkele tegeltjes op elkaar oid zodat je VSA niet op iets brandbaars staat. !!! BELANGRIJK !!! hopen dat het nu wel duidelijk is
 13. Als jij een enorme kweekkast met een grote afzuiging en een inblaas en een lamp wil kopen dan kan je dat ja.
 14. Ik wist niet dat zo'n wasmachine tegen de regen kon. Zou je daar niet beter wat voor maken ? Mooi dakje hoor.
×
×
 • Create New...