Jump to content

Lamb0

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Lamb0

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Lamb0

    Gumby Hasj 2

    Het is hier ondertussen ook gelukt. Opbrengst val me zeer mee : 26 gram hash uit 200 g knipafval en kleine toppen. En een grote fout gemaakt die ik iedereen wil besparen: droog je hash niet op aluminiumfolie want het scheurt en bezorgt je een hoop gedoe! Heb trouwens twee keer gemixt. De derde keer was alles er al uit en was het bezinksel een soort plantenpulp.
  2. Lamb0

    Gumby Hasj 2

    Ok ga ik doen. Je hoort er nog van
  3. Lamb0

    Gumby Hasj 2

    Prima topic. Helemaal gelezen en klaar om eraan te beginnen. Thanks Koi! Ik heb nu wat afval meteen ingevroren zonder eerst te drogen. Zou het nuttig zijn om het te ontdooien, alsnog te drogen en dan weer in te vriezen voor gebruik?
  4. Nice Daar ga ik eens wat van proberen. Is Ephedra niet illegaal tegenwoordig trouwens? Dat was toch dat spul dat vroegah in de herbal XTC zat? Oja en dan nog iets. De lavendel, tot nu toe de bloemetjes geprobeerd, blaadjes zouden ook kunnen natuurlijk. Iemand ervaring daarmee?
  5. Heeft er iemand ervaring met het verdampen van andere kruiden? Ik ben bijvoorbeeld erg geinteresseerd in opwekkende kruiden die eventueel koffie zouden kunnen vervangen tijdens het studeren. Vroeg me dus af welke kruiden ik daarvoor kan gebruiken.
  6. Toevallig vorige week boter gemaakt van een man. Hierbij gebruikte ik ongeveer een halve kilo blad en maakte daarmee 230 gram boter. Deze boter heb ik in zijn geheel in een cake gemikt. De cake is zeer mild, effecten komen op pas na anderhalf uur, en zijn subtiel te noemen. Een heel lichamelijke 'stone' die best aangenaam is. Voor deze effecten at ik een flinke plak.
  7. Gewoon geduld hebben. 12/12 licht/donker is pas de 25e September. Als ze dan niet gaan bloeien weet ik het ook niet meer.
  8. Hoe zit het met de mannen? Kan ik die hier ook voor gebruiken?
  9. Als je ze vandaag hebt gekocht en in de koelkast bewaart wel ja. Meestal staat er ook een houdbaarheidsdatum op.
  10. Ik heb geen idee waarom je ze uit het doosje hebt gehaald want dat is nergens voor nodig. Vooral bij hawaaiaanse is het stom om ze te drogen omdat deze relatief veel psilocyne bevatten dat wordt afgebroken tijdens het drogen. Vers zijn ze dus sterker. Dat zwarte is als het goed is niet zwart maar heel donker blauw. Dit is de werkzame stof psilocybine die de paddestoel blauw kleurt als je hem een beetje kneust. Je droogmanier is denk ik wel oke, maar zorg wel voor voldoende stroming in de lucht.
  11. Zat er al over te denken precies deze binnenkort te halen. Lijkt me prima om eens mee te beginnen, want die paddo's van de smartshop kunnen echt ernstig duur zijn.
  12. Ben & Jerry's new york super fudge chunk.
  13. Dit is de psylocibe Cubensis. Eigenlijk de "standaard" paddo. Paddo's in sterkte vergelijken kun je sowieso niet zo makkelijk doen aangezien de effecten per paddo verschillen (klein beetje dan). Die jij hebt is iig prima, half portie is ook een goed idee. Mijn ervaringen met deze paddo zijn erg positief trouwens.
  14. Als je nu even de exacte (latijnse) naam post die op het doosje staat. Smartshops geven namelijk nogal eens zelf namen aan paddo's, dus zeker weten doe je het pas als je die naam weet. Goed dat je met een halve portie begint, dan maakt het ook niet zoveel uit of ze wel of niet sterk zijn, het zal toch niet zomaar uit de hand lopen.
  15. 35 euro is precies genoeg. Duurste wat ik ooit gezien heb is 17,50 voor een portie hawaiaanse. Damn wat zijn die paddo's toch duur!
×
×
  • Create New...