Jump to content

Panonic

Members
  • Content Count

    183
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Panonic

  1. Ik heb een kruising tussen Pineapple Chunk en Top44.Zaadjes zijn regulier dus niet defeminiseerd.Ik wil paar zaadjes gratis geven aan mensen die het een keer willen draaien en verslag op dit forum willen zetten.Had geen kans om het zelf te doen Ik geef 5 -10 zaadjes aan personen die interesse hebben
  2. Hoi.Ik heb een vraag.Ik ben al heel lang lid van dit forum en heb in de jaren heel veel van jullie geleerd.Lid van 2008 en zat daarvoor paar jaar alleen te lezen Ik kweek zelf niet meer,maar heb nog wat zaadjes die ik zelf gekruist had. Het is een een kruising tussen Pineapple Chunk en Top 44..Het zijn reguliere zaadjes en niet gefeminiseerd. Ik wil wat zaadjes gratis uitgeven aan leden van dit forum om een test te doen.Had nooit de kans en tijd om ze zelf kweken. Mag ik ze gratis aanbieden aan iemand die het een keer wilt doen en het verslag op dit forum wilt zetten?
  3. Ze zaten 7 dagen (2e week voorgroei)in grote potten. Ik had toen helemaal geen voeding gegeven. Alleen afgezuurd water.Ik heb pas voeding gegeven toen ik ze in bloei had gezet.EC 1.1. Eergisteren zag ik dat bladeren beetje licht groen waren en had ik EC 1.3 gegeven.Ik ga morgen weer kijken of het effect heeft gehad Voeding is momenteel Terra Flores maar meestal gebruik ik Bio Nova Soilmix En ik gebruik nooit wortelstimulator.Dat heb ik niet nodig.ik krijg altijd mooie stekken.En na een week ik de kleine potten zijn ze helemaal doorgeworteld als ik ga overpotten.
  4. Ik heb precies de tegenovergestelde ervaring.PP was mn eerste plant toen ik begon met kweken.1e jaar heb ik alleen maar slechte resultaten gehad.Toen was ik overgestapt naar bubblegum en en daarna silver haze.mn leven was toen veranderd hahaha
  5. Ik weet het niet... Ik geef om de 3 dagen 1 liter water als ze in grote potten zijn 2-3 x van boven en daarna hier ik water gewoon in de bak. Ph 6.0-6.2 Met Silver Haze maak ik de beste resultaten. Vorige keer had ik 6070gram van 16 x 400watt
  6. Hahahaha.Je weet het nooit Met bubblegum heb ik ook nooit problemen.7 dagen voorgroeien en ze zijn uiteindelijk altijd 80-90cm hoog.Alleen PP nekt me elke keer... Ik denk dat ik voor PP nog een hok moet bouwen alleen maar om ze 4 weken te kunnen voorgroeien hahahahaha
  7. Ik heb PP jaren niet gekweekt juist om deze reden.Ik kweek altijd Silver Haze maar vorige maand was er crisis met stekken.Dus ipv 2-3 weken wachten had ik PP binnen een dag gekregen. Tyfus plant
  8. Ik heb de lampen alrijd aan de begin hoog staan.Ze staan zeker 80cm vanaf de planten.De temperatuur is goed als de lampen aan staan en als ze uit staan.Lucht is goed.De water is altijd op goede temeratuur als ik ze voeding geef etc.Ik doe dit al 15 jaar maar PP is gewoon mn vijand!Dit gebeurt altijd als ik PP ga kweken ongeacht de plek.Echt een kut plant is het!
  9. Ik heb 14 dagen PP planten voorgegroeid.7 dagen in kleine potten en 7 dagen in 11 liter potten.Ze waren tussen 35-40cm hoog voor dat ik het in de bloei heb gezet.En nu 6 dagen later op 12/12 zijn ze amper een paar centimeter gegroeid.Dit gebeurt me elke keer als ik PP kweek en dit was ook de ređenje waarom ik naar Silver Haze was overgestapt.Nu gaan ze nog een week "groeien" en dan blijven ze klein zoals altijd als ik PP kweek.Ik word er helemaal gestoord van en ik snap er niks van.Wat doe ik elke keer fout met Power Plant?Moet ik ze GVD een maand lang voorgroeien zodat ze uiteindelijk 1 meter hoog zijn?
  10. Was even vergeten te melden.... hij is heerlijk.Lekkere smaak en je wordt er goed stoned van... Zeken een aanrader als je dit soortje ooit tegenkomt!
  11. Had ergens gelezen dat de THC gehaalte van dit soort wiet ongeveer 6% is.Lekker licht high dan... Vroeger vond ik oude Thai wel lekker.Zelfs als er zaadjes in zaten.haha
  12. Ik ga zeker volgende weekend een jointje roken om te kijken hoe en wat... ben gewoon benieuwd.
  13. Heb het van een kennis gekregen.Vind het altijd leuk om iets anders te proberen.Maar het is zo donker en het ruikt naar gedroogd gras hahahaha
  14. IMG]http://i67.tinypic.com/i21wux.jpg[/img]
  15. Heeft iemand ervaring met Albanese buitenwiet?Ik wil het wel roken,maar het ziet er niet uit hahahaha
  16. Nederland verdient heel erg veel geld door wiet.Heel veel zwarte geld is hier in omloop.Als ze wiet legaliseren werdt het niks waard en verliest Nederland heel erg veel geld.De hele economie draait op wiet.
  17. Het gaat om verbruikspatronen... dus overstapen naar andere energie leverancier of 1 hok in 3 delen verdelen en apart draaien zodat de patronen veranderen.
  18. http://nos.nl/artikel/2083763-slimme-software-spoort-hennepkwekerij-op.html
  19. Ze zijn uiteindelijk allemaal 1.20m geworden.Heb alleen nog problemen met de kou.Ik kan alleen maar overdag draaien omdat de afzuiger heel veel lawaai maakt.Dus snachts zijn de lapmen uit en de kachel staat aan.Ik geef ongeveer 2 liter per plant om de 4-5 dagen.En de aarde blijft nog steeds nat.De minimum temperatuur is 18 graden.Ik zal proberen om de min. temp. op 20 geraden te krijgen.
  20. http://m.telegraaf.nl/article/25042860/kindjes-alleen-in-huis-met-hennepkwekerij Kindjes alleen in huis met hennepkwekerij woensdag 20 januari 2016, 15:03Kindjes alleen in huis met hennepkwekerij De politie heeft twee kleine kinderen overgedragen aan de jeugdzorg nadat ze alleen waren aangetroffen in een Eindhovense woning, waarin ook een hennepkwekerij bleek te zijn. De kwekerij bevond zich in een kinderkamer op zolder. Een baby van enkele maanden lag in een box in de huiskamer. In een slaapkamer lag nog een kind van ongeveer anderhalf jaar oud alleen in bed. Verder was er niemand thuis. De politie deed de vondst nadat dinsdagavond rond 19.30 uur een pakketbezorger bij de politie had gemeld dat in het huis een baby lag te huilen in de box, terwijl er niet werd opengedaan. De politie forceerde de voordeur. Rond 21.00 uur kwamen de ouders thuis. De 24-jarige man en 22-jarige vrouw zijn aangehouden wegens de hennepkwekerij (zo'n 125 planten groot) en zitten vast.
  21. Vandaag weer gemeten en de meeste planten zijn rond 88cm.Sommige zijn 90cm.Ik heb nu eindelijk voeding gegeven.Ongeveer 2 liter per pot.Nu zijn ze zeker 3-4 dagen zoet.
  22. Ik had aan begin ongeveer 20% van de planten getopt.Eigenlijk had ik ze allemaal moeten toppen omdat er ruimte voor is.Is de verschil in eindgewicht tussen de getopte en ongetopte planten groot of minimaal?
  23. Ze zijn nu 78-82 cm.De potten zijn echt licht.Morgen ga ik voor de eerste keer voeding geven en de lamp lager zetten.Op ongeveer 45cm van de top van de hoogste plant.
×
×
  • Create New...