Jump to content

marauder

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About marauder

  • Rank
    zomaar een lid
  1. dat verhaal van die hoestsiroop gaat meer om amfetamine & consorten (ook xtc dus) in amerika is ephidrine verboden dus als men speed maakt gebruikt men de ephidrine die in hoestmiddeltjes zit om aan te binden. maar deze stoffen zijn vrij snel je lichaam uit. cannabis blijft echter in een klier opgeslagen (weet niet meer welke maar ze zitten dicht bij je sleutelbeen)
  2. "vroeger" was er bij ons in de buurt een vent die een beetje lsd in water oploste en dat over zijn toppen sproeide. meestal ga je dan niet hallucieneren, alleen als je er gevoelig voor bent enzo. verder kun je door heel veel cannabis te eten ook gaan trippen schijnt. in marokko noemen ze dat majoun geloof ik (werd door iemand anders vertaald als gek )
  3. wat ik altijd op de middelbare school deed was ouderwetse losse hulzen en zo'n hulzenapparaatje gebruiken, je vult het apparaatje met wiet en lichte hulzentabak. dan trek je met een pincet de filter eruit, dan prop je daar je tipje in. netjes in een pakje, geen omkijken naar. ik heb op mijn examenfeest naast de conrector gezeten met zo'n ding (hij kwam op de lucht af, maar iedereen zat te roken en ik durfde hem niet uit te maken ) spullen vind je bij de sigarettenbalie bij de gemiddelde supermarkt (afgezien van wiet & tipjes natuurlijk :wink: )
  4. het zou denk ik wel kunnen, het is meer voor boormachines enzo geloof ik. maar dat kan je altijd gewoon ff vragen bij zo'n elektrozaak succes, en laat weten of t gelukt is. kijk ook es bij conrad voor je dhz spulletjes. :wink: www.conrad.com
  5. velleman verkoopt een kitje om de toeren van koolborstelmotoren te regelen. je kan velleman bij zaken als aurora en display enzo vinden (van die doe het zelf elektronicazaakjes)
×
×
  • Create New...