Jump to content

Coppa

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Coppa

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ok, ik zal dan ook nog even enkele shops die ik ken opzoeken dan ben ik toch al zeker. Bedankt edit: Ben net terug, heb er voldoende gevonden die open waren. Heb me blueberry haze, jack herrer, amnesia en hiya aangeschaft.
  2. Ik zou vandaag een shop of 2 willen gaan doen.. Nu zou ik willen vragen of iemand hier soms weet welke shops er open zijn in bergen op zoom en roosendaal vandaag? Zie het niet echt zitten om voor niets tot daar te gaan. Alvast bedankt
  3. Allebei vriendelijk bedankt, zal dit nog wel een aantal keer lezen en enkele tips opvolgen zodat de kans op betrapt worden zoveel mogelijk beperkt wordt. En ik laat jullie wel weten of het gelukt is zaterdag.
  4. Bedankt, heb ik zeker wat aan! Zal dan wel oppassen worden tijdens de terugrit. Enne, weet jij toevallig ook nog iets over drugshonden? Worden die vaak gebruikt tegenwoordig? edit: O ja, en als je dan toch betrapt wordt, wat zijn dan de gevolgen? Zouden wel een voorraadje willen meenemen zodat we dit niet elke week hoeven te gaan doen..
  5. Ja, moet eigenlijk in het weekend want ik ben in de week nooit vrij. Ga het gewoon doen dit weekend en laat ik hopen dat we niet gepakt worden. Bedankt voor je antwoorden. @Nomar , ja maar ik heb hier ergens gelezen dat het in Roosendaal minder voorkwam als in andere shops? Is dat gewoon een fabeltje of zijn er daadwerkelijk shops die er weinig/niet om vragen?
  6. Ja, was sowieso al van plan een kaartje mee te nemen om ze desnoods allemaal af te lopen. Maar hoop dat het allemaal wat meevalt.
  7. Ik zie er wel oud genoeg uit denk ik. 3 goede/bekende shops hoor ik, eentje ervan zal maar moeten lukken! Enne, ik heb gehoord dat controle met drugshonden zéér weinig voorkwamen, aangezien er maar 3(?) drugshonden in héél België zijn. Zal dan wel gewoon grote pech geweest zijn voor jouw denk ik..
  8. Hoe dan gesnapt? Hoe wisten ze dat je iets bijhad..? Ik bedoel, ik zie genoeg politiecontrole maar ben zelf nog nooit gecontroleerd. mvg edit: @pimpy: Tja, wil het eigenlijk toch proberen. Zoek wel iets concretere informatie, liefst uit eigen ervaring.
  9. Ik heb besloten om deze zaterdag met een maat (scorp) naar Roosendaal te trekken. Dus, een paar vragen: - We zijn beiden 17, is er vaak identiteitskaarten controle, en wordt de 18+ wet opgevolgd? -Is het veilig (genoeg) om met de trein te gaan? En dan nog voor de mensen die zelf in Roosendaal inkopen doen; -Welke shops raden jullie aan en welke soorten? (prijs/kwaliteit) Alvast bedankt, Coppa
  10. Coppa

    Urinetest

    Hey, bedankt dat je toch nog een poging waagt. En, wat meer informatie over die ziekte mag gerust hier hoor, lijkt me nog wel interessant. PS:Dat m'n eerste test positief zal zijn weet ik ook, ik ben namelijk 2 weken geleden betrapt, en ik had dus al 90% kans op een positieve test, nu kan ik het gewoon als excuus gebruiken.
  11. Coppa

    Urinetest

    puh, ik kan der goe tege en opt school merkt niemand da dusja. Niet leuk.
  12. Coppa

    Urinetest

    hehe, ja.. fucking nazis
  13. Coppa

    Urinetest

    Voorlopig dan toch, cava de manaerts.
  14. Coppa

    Urinetest

    Tja, m'n moeder is erg tegen het gebruik van wiet, en ze wil dan ook dat ik er mee ophou.. Positieve test = 1 maand huisarrest.. Moet dus wel zeker zijn van een methode.
  15. Coppa

    Urinetest

    Vanaf over ongeveer 1 maand moet ik om de 3 weken in een bekertje pissen om het te laten nakijken op THC. Is er een manier dat ik kan blijven smoren zonder dat ze het weten of moet ik dit nu opgeven?
×
×
  • Create New...