Jump to content

Ovred

Members
  • Content Count

    253
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Ovred

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Ik vind het ook gewoon cooler om het kuipje eruit te halen in plaats van je duim te lossen
  2. Bongs zijn inderdaad cool (vooral omdat ze in oneindig veel kleuren, vormen en formaten bestaan) maar zijn, zoals molmol zegt, niet altijd even handig. Je kan ze ook niet zomaar meenemen als je ergens gaat. In zo'n situaties blijft een jointje toch gemakkelijker. Je hebt me wel aan het denken gezet. Deze zomer ga ik eens meer de bong boven halen!
  3. Ik gok nog 49 dagen. Ivm met je vakantieprobleem; kan je niet aan een vriend vragen om ze regelmatig water te komen geven?
  4. Jup, verplaatsen die handel! Serrekweekjes zijn altijd leuk. Ik ben benieuwd! Veel succes!
  5. Dat zijn echt weer mooie lolly's die je daar staan hebt! Cool dat klieven weer zonder al te veel kleerscheuren is verlopen! Ga zo door!
  6. Ahoy Je hebt al een mooie jungle daar. Hopelijk komen er supervette toppen aan! Grtz!
  7. Ja, we hebben het weer getroffen in de Lage Landen met het weer . Dit is echt weer een heel mooi topic! Petje af hoor! Ik zeg dat er zo'n 229 liter in je bloempotje zit. Keep it up!
  8. Jammer van je plantjes en al je werk. Kun je niet op een andere spot gaan kweken?
  9. Ze ziet er inderdaad prachtig uit! Mooi, donker groen en zonder onregelmatigheden. Op deze site (Hierzo!) staat een groot aantal huis-, tuin- en keukenmiddeltjes om mieren te bestrijden uitgelegd. Misschien heb je er iets aan. Keep it up!
  10. Goed gezegd, vaak graag met veel jij ook door regen met die olifanten niet gegeven geweest geboerd! Ik sluit mij aan bij bovenstaande posts. Tim zijn plan kun je niet meteen goed doordacht noemen, dat is een feit. Ik zie echter geen reden om zo te flippen en te schelden. Ik dacht juist dat een forum ervoor zorgde dat mensen minder impulsief gingen reageren. Niet dus! Zeker op dit forum had ik wel wat anders verwacht! ONTOPIC: Aangezien het kwaad toch al geschied is en de zaadjes al gezaaid zijn, ben ik ook wel eens benieuwd naar foto's. @Tim: Je zegt dat je 5000 zaadjes ontkiemd hebt en in stekpotjes hebt geplaatst. Hoe lang ben je daar niet aan bezig geweest?
  11. Wauw, wat een prachtig guerrillatopic is dit! (Maar dat wist je wsl al, getuige de vele lovende reacties! ). Dit smaakt naar meer! Keep it up!
  12. Leuke kweek met een (hopelijk) héél leuk soortje! Ik volg je! Veel succes!
  13. Damn, man, waarvoor was dat nodig?
  14. Ze zijn echt heel mooi, je plantjes! Niets op aan te merken! Keep it up!
  15. Ik denk wel dat hij van plan is om een deel van de varens weg te doen hé. Anders krijgen die plantjes inderdaad geen kans.
×
×
  • Create New...