Jump to content

3pho

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About 3pho

  • Rank
    Groentje
  • Birthday 10/01/1989

Previous Fields

  • Taal / Language
    English

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Almelo
  1. Pff, deze heb ik al gezien toen Bush aan zn eersteregeerperiode begon yay for early 2000s
  2. En stoer dat die agenten zich nou voelen. zo hey. of ze zitten zelf apestoned met 75gr hasj >.<
  3. Probeer The Edge of de Miami.. daar ga ik zelf altijd heen.
  4. Hell Yeah, je bent echt blij als je suiker bij je hebt als je es echt een keer te hard gaat.
  5. achttien jaren jong, in oktober word ik negentien.
  6. Upstairs vind ik wel een toffe shop.
  7. Gewooon standaatd drinken bij je hebben, doh.
  8. jonko joint wiet en hash is bij mij altijd stuff, voor anderen shizzels, spul, etc en als ik samen met iemand ben dan pak ik ff mn stuff en mn shag en vloei/tip (vloei, tip en wiet heel handig in je portomonee) en dan gaan we samen wel ff "eem 'n joint smook'ng" ik kom verder niet uit twente trouwens..
  9. Ben je nou zo stoned dat je een zeven voor een twee aanziet? xD
  10. Probeer eens er thee van te trekken ipv het op te roken
  11. 3pho

    Stronken

    Persoonlijk vind ik alcohol dus helemaal geen fuck aan, ja ok dan ben je dronken, en wat dan nog? Is het je ooit wel eens opgevallen hoe misselijk je wordt als je dronken bent en als je toevallig ff de verkeerde kant opkijkt? Het eerste pilsje is lekker, het tweede ook nog en het derde dan begint het al mis te gaan, dan smaken ze niet meer lekker. Ik zit liever onderuitgezakt op een bankje met een jonko in de zon dan dat ik bier ga drinken, al was het alleen maar omdat alcohol agressie opwekt: Zoek eens op Nederlands Uitgaansgeweld op Google. Hoeveel alcoholdoden vallen er in het verkeer? Hoeveel alcoholisten zijn er in Nederland? Het is puur gif! Wat dacht je van alcoholdoden, je koopt bijvoorbeeld een kratje bier en als je die allemaal in een keer opzuipt ben je gewoon hartstikke dood (niet altijd maar ok). een kratje of 2, wat kost je dat? fl 20? een geeltje? Als je die twee allebei opzuipt ben je gewoon dood..zelfmoord plegen voor 25 gulden, en de overheid staat het toe, hell ze verdienen eraan! En dat je zelf knock-out zuipen nog stoer wordt gevonden ook... Anyway, dit is een negatieve rant geworden, sorry daarvoor, de insteek was niet zo negatief bedoeld...Word gewoon stoned, da's veel leuker. Vergeet alcohol gewoon. edit: Trouwens, dat je wordt aangeraden om paddo's te kopen om alleen nog maar harder van de kaart te gaan (WOW TEH DRUGS R LEGAL LETS TRY) toont alleen maar des te meer aan dat ons beleid gewoon werkt: Nederlanders weten dat het er is, maar lang niet iedereen heeft er behoefte aan. Toeristen die alle drugs gaan gebruiken die er in Nederland te krijgen zijn, daar krijgen fatsoenlijke smokers/pschygonauten (sp?) echt plaatsvervange schaamte van, DAAR gaat ons land van naar van de klote. Al die zogenaamde paddo-gevallen zijn allemaal toeristen. Paddo-doden vs Alcoholdoden... hmm, wat kies je als regering? Natuurlijk, paddo's! Daar zit geen accijns op, alcohol verdienden ze teveel aan, hell ze verhogen de accijns wat meer, nog meer €€€! Zo'n prachtige drug die door domme media, domme toeristen en de regering in een poging de publieke opinie te beïnvloeden door gedurende een paar maanden een propaganda-actie te voeren, compleet de nek wordt omgedraaid! zucht...
  12. Bedoel je die of een soortgelijke?
  13. Ben ik nou de enige die het ziet maar is voor een onervaren blower 4g in vooraad hebben best veel? Anyway, regel een Nederlands treinkaartje* en haal een pakje Rizla Blauw** en rollen maar, wat is er nou op tegen dat je em met korte vloei hebt gedraaid? xD *(Zeer geschikt om tipjes van te maken!) **(Er is genoeg andere korte vloei te krijgen, alleen weet ik daar de namen niet van en als ik rijstevloei haal alleen Rizla Blauw)
  14. De truc die ik altijd toepaste is gewoon chill naar het loket gaan, zeggen wat je wil en ze aankijken en zo gauw als ze de stuff pakten en neerlegden bukken om je geld te pakken. werkte ook niet altijd, ook niet waterdicht maar je zou het kunnen proberen. An a slighty related note: ik ging vandaag een tientje orange bud en een vijfje santa halen in zwolle, de sky. dus ik kom binnen, leg m'n ID op de toog (vrij standaard, doe ik overal, zo laat je direkt zien dat je achttiende verjaardag al hebt gehad). dus ik zeg tegen die dude wat ik wil hebben en leg die drie vijfjes op de toog. dus die kerel kijkt ff naar die briefjes van vijf en zegt zo van "is dit een EYU (of I owe you, daarvan ben ik niet zeker) maar wtf bedoelde die kerel? het was zeker een of andere test om aan te tonen dat ik van goede wil was want ik kreeg de stuff wel mee, hij had het me niet kunnen weigeren aangezien ik 1) 18 ben 2) een vijftientje is toch niet meer als vijf gram? anyway, het was wel zuur geweest als ik het niet meekreeg aangezien het niet voor mij was maargoed. samenvatting: what the fuck betekent EYU?
  15. Wat je altijd leest als aanrader is het aansteken van wierrook. Wij doen het hier anders. Ik woon in een begeleid-wonen-huis, dat houdt in, je krijgt bij je huishoudelijke taken begeleiding. Alleen is er niet altijd begeleiding aanwezig: 21.15 gaan ze naar huis, 21.30 draai ik er een. Om de lucht weg te krijgen, gewoon alleen maar sigaretten roken, echt mss nog iets vaker. Alleen zou ik als ik jou was wachten met je eerste sigaret na je joint aangezien je dan vrij hard spaced. Wat ik altijd doe is ongeveer 30 tot 45 minuten wachten en dan je eerste peuk weer opsteken, op de een of andere manier wordt de THC aanslag in je longen alsnog je bloed ingedrukt, er blijft namelijk altijd een THC aanslag in je longen achter. Ik weet niet of je rookt, maar is (ondanks dat roken erg slecht is, maar terzijde) wel fijn om nog ff na drie kwartier nog ff een opdonder te krijgen. Ik denk eerlijk gezegd dat als je ouders erachter komen, ze minder moeilijk doen over een peuk dan een joint, aangezien tabak, hoe slecht ook, legaal is en er iemand op het idee is gekomen om delta9tetrahydrocannibidol op de verboden lijst te zetten en dus automatisch "drugs" is... opzich best sneu dat de meeste mensen er iets op tegen hebben alleen omdat cannabis (soft) drugs is en dat de meeste mensen afschrikt maargoed. zo en nu ga ik ff een sjekkie draaien.
×
×
  • Create New...