Jump to content

Tacchini

New Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Tacchini

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik ga ook naar spanje dit jaar, ik zou ook wat grammetjes mee willen nemen. maaruh, ik zat te denken om hasj gewoon op mn lichaam te plakken? bij mn genotsknots ofzo, lijkt me toch niet dat de popo daaraan gaat voelen. ik ben nog nooit met het vliegtuig gegaan, dus ik heb geen idee wat ik allemaal moet doen. ik hoef toch niet ergens doorheen te lopen waardoor ze kunnen zien wat je in je zakken hebt?
  2. Hey. Ik ben sinds kort gestopt met blowen, ik blowde heel veel! iedere dag 4 tot 5 joint's (Ja, en dat vind ik veel) maar nu doet dit probleem zich op: Ik kan niet slapen, lig nachten zwetend wakker. misschien dat ik net 1 uurtje op 'n dag slaap, ik eet heel slecht en alles wat ik naar binnen duw komt er weer uit. normaal als ik ziek ben duurd dat maar 2/3 dagen, maar nu heb ik het al anderhalve week! Ik heb helemaal geen behoefte meer aan wiet, heb spijt ervan dat ik ermee begonnen ben. Maarja wie zo stoer is om ermee te beginnen moet nu ook doorzetten. Heeft iemand ervaring met zoiets? Oja, volgens de dokter heb ik een keel & oor ontsteking. maar het duurd wel erg lang voordat dit over is... mensen die ook gestopt zijn met blowen? en toen ook ziek werden? Ik wil graag jullie verhaal horen. ps: Ik zit niet echt te wachten op doelloze reactie's, post alleen wat als je iets nuttigs te melden heb. Bedankt,
  3. Die van mij groeien hetzelfde! Ik hou je topic al een tijdje in de gaten. Ik wacht op nieuwe foto's! Succes met je examen trouwens
  4. Heb je stokjes langs je plantjes? Want vorige plantjes van mij hadden teweinig licht gekregen, vandaar dat ze gingen hangen. Stokje erbij dan maar om dat te voorkomen?
  5. Nee, de kast is van binnen bruin. Hoeveel lampen raden jullie aan erbij te hangen?
  6. Hey! Ik vraag me af of ik het wel goed aanpak. Ik heb een inbouwkast, en daarin heb ik mn plantjes geplaatst. Momenteel heb ik 1 18 watt TL lamp. Moet ik er meer aanschaffen? 4 plantjes zijn verstopt in de kast. Maar ik heb ook de wanden beplakt met Aluminiumfolie, (Dit gaat er later af en wordt zwart wit folie) Het ziet er zo uit: Inhoud: Eerst heb ik de zaadjes laten ontkiemen in een bakje, totdat er een wit worteltje uit kwam, daarna heb ik ze gepot. Dat heb ik 2 dagen geleden gedaan. Ik geef ze 2 a 3x per dag water met een plantenspuit (Zonder voeding) wanneer er echte plantjes uit komen ben ik van plan om voeding te kopen. Hebben jullie wat tips voor me? (Ik ben bereid om wat eurotjes neer te leggen voor mn nieuwe hobby) P'z. Matthijs.
×
×
  • Create New...