Jump to content

tuintjuh

Members
  • Content Count

    204
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tuintjuh

  1. Ik ben er ook weer bij en zal net als Donner ook weer een dampie doen
  2. deze is verhuisd het is nu http://www.online-tuinoutlet.nl/over-ons
  3. ziet er goed uit !! erg leuk knutselhok en de plantjes zien er ook erg leuk uit groeten van tuintjuh!
  4. in de laatste weken gewoon roofwants uitzetten ze zijn eigenlijk voor trips maar ten ook spint luis en witte vlieg en elkaar! dus het wordt geen plaag met wantsen en kan je toch lekker roken!!
  5. roofmijten helpen goed A.R.T.S is ook ok
  6. Een ph meter moet je ijken zodra hij afwijkt van de ijk-vloeistoffen. Een ec meter moet je gewoon schoonmaken zodat je weer een goede meting krijgt( de ec van bluelab kan je niet eens ijken ,gewoon schoonmaken).
  7. Hanna is redelijk maar deze is beter: EUTECH Cyberscan Pc WP 300/03K voor grond en water Ph+Ec+Temp . Maar het belangrijkste wordt hier telkens vergeten want aan ec waarde heb je nix je moet weten waar de EC uit bestaat! en dan kom je toch echt op andere instrumenten uit!
  8. Nog 1 tip van tuintjuh meet goed of meet niet de methodes die ik hier lees zijn echt waardeloos!
  9. De PH meet je direkt in de grond dit is dan ook een exacte meting De ec kan je ook direkt meten met ec grondmeter doe dit 20 min. na het watergeven echter wij gebruiken de grond ec meter als activiteiten meter : Gaat de ec omlaag dan geven we iets hoger ,blijft hij gelijk dan houden we het zo gaat de ec omhoog dan gaan we of spoelen of lager geven. met demiwater is het puur inducatief je weet namelijk nog steeds niet wat er inzit .
  10. #cityboxer lul verhalen zijn er genoeg : omdat jij het nooit gehaald hebt is het niet waar? er is een duidelijk verschil in opbrengst met commerciele soorten en kwaliteitswiet dit bracht ook een enorme prijswijziging met zich mee net zoals toendertijd er ineens volop top 44 en victory op de markt was toen kreeg je ineens geen reet meer voor je wiet
  11. 780 gr per 400watt jaren geleden 1x gehaald met californian skunk van toendertijd the homegrow (zonder co2 toevoegen) De buurman zijn oom en daar het neefje van haalde dat ook...... Ik geloof er geen reet van, sorry. Wij hebben ervaring jongen en kijken door die lul verhalen heen. geloof je het niet dat maakt mij niet uit ik heb dat ook maar 1x gehaald en weet dus dat het aan de californian skunk van the HOMEGROW (rotterdam ) ligt en niet aan mij er zullen vast nog wel meer mensen op dit forum zijn die dit herkennen?overigens de katsuh van vroeger de bloeituin (beverwijk)was ook erg hoog tegen de 580 per 400Watt nou heb ik het dus niet over kwaliteit maar kwantiteit
  12. 780 gr per 400watt jaren geleden 1x gehaald met californian skunk van toendertijd the homegrow (zonder co2 toevoegen)
  13. het grote voordeel van gesloten is dat je met overdruk kan werken ipv onderdruk ik zou het graag een x testen want ik denk dat je met overdruk de mooie zomerdag nabootst. heb wel 1x een tent gezien met overdruk op een beurs.
  14. welke cocos op de link staan er meerdere?
  15. GHE is geen rotzooi! Hoe kan je dat nou zeggen Amecheesia?
  16. tuintjuh

    Aeroflow

    http://nl.eurohydro.com/aeroflo.html
  17. "Al bekend, maar god wat zou ik blij zijn als Ivo wegens ouderdom de pijp uit gaat. " Green Hulk ,van mij mag het ook door iets anders bijvoorbeeld door vergeten te eten ofzo
  18. Gouda koffieshop Oya Rotterdam de stichting = wel alleen afhaal en om te zitten ga je dan naar reefer. Utrecht Coffeeshop High & Low=erg mooi groeten van Tuintjuh.
  19. In Ripen zit geen zwavel zwavel is tegen meeldauw *tip van tuintjuh* CLEAN LIGHT = perfect tegen schimmels enandere bacterien en het werkt plantversterkend
  20. Deze is van afstand uitleesbaar maar wat is slim?Van onderen meet ie nix!
  21. begin je wel toppen te zien of iets wat er op lijkt?
  22. Ripen van GHE bevorderd de smaak van je gewas ! het is niet zo dat er een bijsmaak van komt .
  23. Beste Coops een HPS hoeft niet gevaarlijk te zijn immers in de kassen hangen er duizenden . Dit zijn wel de gesloten armaturen en natuurlijk goed aangesloten. De meeste LEDS zijn echter niet gesloten (er zit vaak een ventilator in) en zoals alles met elektra het kan stuk gaan aangezien deze niet gesloten zijn kan er dus brand ontstaan. met een gesloten VSA of EVSA IS DIT NIET MOGELIJK (de brand blijft in het armatuur en dooft vanzelf er kan namelijk geen zuurstof bij. Ik ben geen tegenstander van LED er komt prima wiet vanaf!! Maar veilig kan ik het niet noemen. Groeten van Tuintjuh!
×
×
  • Create New...