Jump to content

softshot

Members
  • Content Count

    54
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About softshot

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Als er maar 1 Amnesia, WW en Jack Herer waren, ja, misschien wel. Weet je wel hoeveel verschillende Amnesia's er tegenwoordig de ronde doen? Misrepresentatie is trouwens ook van alle tijden, gewoon een naam eraan hangen en het verkoopt. Het kan echt vanalles zijn, speculeren is het enige wat we kunnen doen. Ik gok op een of andere Amnesia, iedereen heeft het staan tegenwoordig, 'tis de nieuwe PP. hehe okay ik noem hem super lemon haze (en dan krijg ge zo een revies 'humm wat een lekkere citrus geur'. xdd)
  2. zeg maar echt niet, ik zeg amnesia haze S12 :S als je een foto van de plant heeft kan de een of ander je mischien beter vertellen welke soort haze het is, of het lekker rookbaar is is veel belangrijker Daar ben ik het niet helemaal met jou eens. Men kan toch duidelijk zien aan de top structuur of het een amnesia , jack herrer of een white widow is? Zeker als men al wat jaren in de kweek zit zou iemand deze soort mischien herkennen. Of mischien herkent iemand zijn wiet wel . Vandaar de aanvraag op dit forum.
  3. Hey iedereen , weet niet of ik dit topic mag maken.. Welke wiet zou dit zijn ? Weet alleen dat het een haze soort is Het ruikt naar een echte 'zure' scherpe haze geur. Maar toch zoet.. Als je het rookt is het echt fris en de rook dat je uit ademt ruikt wat kruidig.
  4. tuurlijk ga ik niets over mijn buds gooien , maar ik dacht dat er mischien stoffen waren die de geur stimuleren die ik zo via voeding kon toevoegen.
  5. En aan welke axe deo zat je de denken? playboy? verder heb ik ook nog Aqua Di Gio By Armani For Men ligge.
  6. Hey , zijn er mischien trukjes voor je wiet harder te laten ruiken? Mijn giant ass mofo plant zit nu op bloeiweek 4 en ruikt niet echt , wel rijkelijke thc over de blaadjes.
  7. maar als deens zaad nu door een nederlander wordt gebreed . bloeien ze dan nog vroeg af of hoe zit het daarmee ? sorry voor beginners vraag.
  8. Ik ben heeeelemaal in de war Ik wil heel veel deense regulieren zaden. Hoe kom ik er dan aan als ze op fraubanken al liegen ? ik ga stiekem in een hoekje wenen.
  9. hier 2 special kushes , lekker groen: en hier een opgegeten big bang. Heb veel geleerd van dit experiment. Volgendjaar pak ik het groots aan
  10. Hoe is het nu mogelijk dat als je voorgroeit dat alles mannelijk wordt? Ik ben echter geen beginner , ik heb enorm op 2 jaar bijgeleerd. Maar nog niet via voorgroeien onder tl. Dus ik neem aan dat ik alleen gewone soortjes het beste voorgroei ? (fem voor de zekerheid) en ik ga ook nog een lading via fraubank kopen. Wanneer is de beste tijd voor verse zaden te kopen ? want op fraubanken staat nog niet veel deens. En ik wil zeker een voorraad .
  11. zwak , sorry. Dit is dnb/dub EEN TOP AANRADER VOOR IEDEREEN: Je hebt alleen een dikke sub woofer nodig: rook een amnesia jointje en luister dit: (je moet wel dikke bass hebben voor echt in de trip gezogen te worden) veel plezier
  12. Hey , iemand ervaringen met http://www.topseeds.dk/ ? Ik heb dit lijste al besteld voor volgend jaar 1 x Danish Passion 1 x Royal dane 1 x Danish Fame 1 x Outdoor mix 1 x Passion nr 1 1 x Purple peace (green) 1 x Purpurea . Verder zou ik nog hele speciale gekleurde soortjes willen kopen. kan iemand mij verder helpen? Ik heb zelfs al zwarte en rode wiet gezien En nog een klein vraagje. Ik ben vanplan om voor te groeien onder tl. Maar moet dat met propagator? Of kan je het ook in een kast hangen? Volgend jaar wordt jummy jummy , nu heb ik eindelijk een auto voor goede spots te zoeken. Mijn guerilla van nu moet ik met de fiets bezoeken -.-.Volgend jaar een niveautje hoger ps , wat betekent dcf ?
  13. Hoop het niet. /zODd excuses , maar ik heb ze moeten verwijderen door een reden dat ik niet kan vertellen. Verder Zal ik ze wel terug oploaden als ik de tijd vind! Wel grappig , iedreen zegt , mooie of breede planTEN . Het is er 1 tje
  14. jaja! eindelijk budshots week 3 bloei: Omdat de serre in het begin lekte heb ik 3 kleine topjes moete weg knippen wegens rot , maar ik heb het gedicht met syleconen (de serre )! Verder gaat alles heel goed ,ik ben super blij , straks even langst de growshop voor een droognetje en een microscoop hehehe het leukste moment van het jaar is aangebroken!
×
×
  • Create New...