Jump to content

ojjvz

Members
  • Content Count

    100
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About ojjvz

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday 04/27/1989

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • MSN
    ottovanzanten@gmail.com
  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Groningen
  • Interests
    Wiet, Hasj, Muziek, Computers.
  1. Gister onwijs sterke Blueberry gehad en nog een jointje met eenr este Ice met wat skuff om aan te vullen. Net skuffie op, nu maar ns die voorgedraaide opsteken die we nog hebben, maar daarna... een Viking van de vliegende hollander, goedkope maar best sterke buitenwiet met vaak wel lekkere smaak (H)
  2. ojjvz

    De Vapbong

    Ziet er ook erg chill uit, werkt het dus als n vape? ziet er gewoon uit als pijp. Gaat de vlam ook bovenin?
  3. ojjvz

    De Vapbong

    Had m bijna gekocht, uiteindelijk voor de Eagle Bill Shake n Vape gegaan, verschil zal niet groot zijn maar er kan maar weinig wiet in, als je het goed verdampt is het meerdere keren zo effectief, maar ik vraag me af of het met zo-1 ook zo is (bij mn eagle bill namelijk niet, moet je toch de temp beter kunnen regelen denk ik) dus het ziet er uit als vaak bijvullen.
  4. Vaporiser is idd wat zuiniger maar heeft een andere high, zeker eens proberen. Is ook minder slecht voor je, uiteraard, en kan binnen . Toch smoke ik liever dan dat ik verdamp, het roken hoort er een beetje bij he?
  5. ojjvz

    Protopipe

    Ik heb net een protopipe van de onlinesmartshop.nl binnen gekregen, lekker zwaar, zal niet snel opwarmen, geen screen nodig,ziet er prima uit... maar dan die crappy stick om je wiet mee om te poke-en / de tar trap mee schoon te pulken gaat NIEt los, wat ik ook doe, draaien werkt niet, trekken lukt niet (ook niet met tang, je kunt er ook geen grip op krijgen door de vorm...) Net als de stash-plek die ze in hebben gebouwd, die draait gewoon NIEt en gaat NIEt los. Ik heb trouwens zo'n kopie die onder de zelfde naam wordt verkocht... zal zon 6 euro zijn geweest? Iemand ervaring met deze goedkope troep? Is er een oplossing voor? HEEEEEEEEL VEEEEEEEEEL Wd40? Otto EDIT: Uhm.... na gewoon heel erg forceren kwam die poke-stick er uit, was verbogen, toen die er uit was kon het stash-gedeelte ook losgedraaid worden (moet eerst die stick er uit zijn) Opgelost dus, daarom betaal je natuurlijk zo weinig, voor de (niet-)afwerking. Maar als t eenmaal beweegt, gaaf ding
  6. Al nieuws, loadrunner? Benieuwd xD
  7. Ohkay, En.. is ie al binnen? Nee? xD
  8. ojjvz

    Hop Roken?

    Ah, dankje, daar kan ik alvast wat mee. Dus ik kan het iedergeval verdampen, roken nog niets over weten te vinden.
  9. ojjvz

    Hop Roken?

    Probeer wel ff 100 gram, tenzij k ergens kleinere hoeveelheden vind.
  10. ojjvz

    Hop Roken?

    Ik zag bij de onlinesmartshop.nl voor 9 euro 100 gram hop. Ik dacht, even bij de reviews kijken.. zie ik Dit Een vent die dit dus altijd rookt als ie blut is.. moet lekkerder zijn, higher, gruwelijk goedkoop dus, alleen moet ie er ietsje meer van roken. Iemand ooit dit geprobeerd of weet iemand of het kan? voor 9 cent per gram... kan ik sowieso even proberen, maar je moet daar voor minstens 20 euro bestellen Otto
  11. Wat koste hij als ik zo vrij mag zijn? Vapir elec = 70 ofzo, is deze daar nog onder? Meestal krijg je toch waar je voor betaald, maar we horen het wel.
  12. ojjvz

    Spacecake

    Hm... die dosering in shopcake is niet altijd even hoog je kunt proberen de volegnde X 1,5 of 2 cakes te nemen, of gewoon een joint smoken als het je eerste keer stoned word. Is veel makkelijker doseren. Het is ook vaak als je verwacht dat je niet stoned word, wordt je ook niet stoned...
  13. Inderdaad erg handige info, Ritger, bedankt dan kan ik daar ook eens op letten, ik heb ook sinds n paar jaar migraine, ik kan wel eens proberen die soorten eten te vermijden.
  14. ojjvz

    Welke Nemen

    Er zijn meerdere topics over, als je even goed zoekt moet je minstens 3 goede topics kunnen vinden. Meestal is het, hoe duurder hoe beter, en vapir stond wel goed bekend geloof ik, maar ik weet het zo niet uit mn hoofd..
×
×
  • Create New...