Jump to content

sybel

New Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About sybel

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. mooizo, lowrider vind ik een interessant soort, ga je volgen man is het lowrider 1 of 2?
  2. sybel

    Kweken In Kast

    oke, met die koolstoffilter bedoel je toch zon stukje stof, en dat achter de afzuiging plaatsen van die fan?
  3. sybel

    Kweken In Kast

    oke ik ga morgen om lampen, aluminiumfolie, zaden, zon cooling fam van een pc en een koolstoffilter, waar haal ik dat ergens????
  4. sybel

    Kweken In Kast

    wat bedoel je met vinetje? en als ik er een koostoffilter indoe, is dat dan niet erg voor de palnt? want dan is het kastje toch luchttdicht? ik begin morgen aan de werken
  5. sybel

    Kweken In Kast

    65cm als ik de schuif eruitneem en ze ondersteboven steek op de bodem van de schuif zou ik dan de lampen hangen, is dit een beter idee? en riek je het erg hard? en waarom dient die koolfilter?
  6. sybel

    Kweken In Kast

    ik heb nogtans gehoord dat er mensen in een lege pc case kweken... wat lijkt jullie dan het beste idee? zijn er geen plantjes die niet hoog worden?
  7. sybel

    Kweken In Kast

    wat is de prijs ongeveer van zon fan koolfilter?? bedankt voor de snele reactie
  8. sybel

    Kweken In Kast

    HAllo na veel leven, heb ik besloten zelf te kweken mn eerste keer ik ga deze week om zaadjes waarschijnlijk lowryder 2 ik wil het onopgemerkt voor mn ouders doen daarom -> http://img216.imageshack.us/img216/197/foto12zf3.png ik zou dan om mn energie te besparen, 4 van deze lampen bovan hangen ze komen overeen met gewone lampe van 90 watt; wat moet ik nog allemaal doen? moet ik dan de kast binenin afplakken met aluminiumfolie? ik heb hier veel hulp nodig, want ik ben een dikke noob alle hulp is welkom owja, als de kast niet goed zou zijn, kan ik mischien een houten kist ineentimmeren, van 30x80x80 en die gebruiken? groetjes http://img131.imageshack.us/img131/3194/foto13sw1.png deze zijn de lampen
×
×
  • Create New...