Jump to content

Calugila

Members
  • Content Count

    165
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Calugila

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Calugila

    20080602

    Super Haze, Jack, AG13#2
  2. Calugila

    g13, the story

    het leven van 1 piefkes G13 haze vrouwelijke stek, geschonken door sly
  3. Calugila

    20080522

    Super Haze, Jack, AG13, G13
  4. mooie plant die je daar hebt. Luister naar Sedus!!! Heb hetzelfde meegemaakt met mijn lowryders, ze kunnen echt nog een heel deel uitdikken door het vormen van nieuwe uitstulpingen op hun toppen. Let er wel op dat je dames goed genoeg geventileerd worden, toprot, weet je wel...
  5. wel, ze zijn geoogst, gedroogd, en voor het grootste deel al opgerookt. een impressie van de Highlife Special (20gr droog): intussen zijn de 2 TL's vervangen door een 110W duo fluor armatuurke met groeilampjes erin. Daaronder staan 12 LowryderxJack Herer te blinken. Doel is om een zaadkweek te doen met het mooiste mannetje en vrouwtje. De volgende generatie wordt dan geselecteerd op autoflowering eigenschap (25% van de planten). Ik ben deze kweek begonnen met 30 zaadjes. In totaal zijn er 25 levensvatbaar van verklaard, de kleinere en lelijkere plantjes staat bij onder de bloeilamp, en dus direct op 12/12. groei: een paar aparte individu'en : bloei: superbud stekje: Lowryders: de rest van de "Jackryders":
  6. Calugila

    20080204

    jackryders verpot
  7. ik ben op het ogenblik ook bezig met lowryders in 4L potjes te kweken nadat ik ze in 6,5L potjes heb gehad. Deze laatste leken me echt wel veel te groot voor deze kleine rakkers. Potgrootte is ook maar 1 van de zovele factoren die mee de size en shape van je plant gaan bepalen, dus het kan zeker in kleinere potjes zonder veel toe te moeten geven aan de opbrengst per plantje. Ik ga later, als ik groot ben, ook nog wel experimenteren met kleine potjes, maar voorlopig gebruik ik liever een beetje grotere formaten omdat ik dan nonchalanter en dommer kan doen met de andefe factoren (de grotere hoeveelheid grond zorgt voor een meer vergevingsgezinde buffer).
  8. Hey allemaal, hier zijn we weer met een fijn vervolg op het leven in de kast. Lowryder 2 is geoogst, heeft de kast dus verlaten, samen met een bud-on-a-stick die ik van een maat had gekregen. binnenkort de eerste zelfgekweekte wietjes oproken. I can't wait! Lowryder 1 en 3 zijn nog steeds aan het uitzetten, zolang ze gelukkig zijn, laat ik ze staan. Lowryder 3 Lowryder 1 Jack is heerlijk aan het verderbloeien. De eerste bruine haartjes zijn gespot, maar aan het tempo dat haar toppen aan het uitzetten zijn, ga ik haar nog mogen ondersteunen naar het einde van de bloei, en wel hierom : hoofdbud van de Jack en nog enkele nieuwelingetjes om af te sluiten en hier is men toekomstig formaat van kleine potjes. Deze nieuweling is een testje om de vers aangeschafte 4 liter potjes te testen. Deze zijn 15x15x20 en zo kan ik er 15 kwijt in het bloeigedeelte in de plek van 7 nu. Er gaan nl binnen een 3tal weken 30 Jack Herer x Lowryder zaadjes geplant worden, waarvan ik 15 vrouwtjes (een deel met en een deel zonder autoflowering) wil gaan afbloeien. Deze potjes gaan voorlopig bevatten : * bodempje fijne hydrokorrels * Daarboven mengeling van --8/10 Plagron Batmix --1/10 Wormenmest --1/10 Kokos of Perliet, ben er nog niet uit. * Daarin gemengd een grammetje Plagron Vinasse en wat Canna AkTRIvator om de worteltjes te plezieren. * Laagje perliet bovenaan Opmerkingen? lama komen!
  9. Calugila

    trips

    erh?
  10. groepsfoto (wel beetje donker) de plant rechts vooraan is een omgekeerd gediefde (alle blaadjes van de hoofdstengel eraf gehaald voor defun) High-Life Special, jaja, diezelfde nog steeds van in het begin van het verhaal. Ze loopt achter qua bloei op de rest, en is dus aardig blijven opschieten. Ik ben er nu wat buigtruukjes op aan't toepassen, maar ze mag de hele rechterbovenhoek van de kast inpalmen als ze wil. Mijn eigen mini oerwoud!!! nog enkele impressies. enjoy!
  11. Calugila

    de kast

  12. hey, ikzelf kweek in een kast van de Ikea, heet Robin. fotootjes van wat ik erin aan het uitsteken ben, kan je hier vinden. veel suc-6!
×
×
  • Create New...