Jump to content

Xflipit

New Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Xflipit

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. hehe oplossing voor controles is gewoon de weed in je onderbroek steken (was je ballen regelmatig dus hehe). Buscontroles, controles op straat, nooit vinden ze iets. Behalve als ze met honden komen, maar dat heb ik nog nooit meegemaakt.
  2. Geel, Kempen 50 min bus naar Tilburg, dus daar zit ik vrij vaak
  3. Al 3 jaar na elkaar op Pukkelpop gewoon makkelijk 25 gram op me eentje binnengekregen. Gewoon in je opgerolde slaapzak steken, ze controleren alleen op harde spullen. Drugshonden ben ik er nog niet tegengekomen (op Dour wel btw). En om het festivalterrein te betreden stop je het in je sok of onderbroek. Als ze je zouden fouilleren vinden ze het niet aangezien ze vooral op harde spullen controleren. Pz
  4. hehe bij mij helpt het alleszins. Heb het eens geprobeerd op een echt veel te hete dag. Had een paar Duveltjes gedronken en had mad veel koppijn. Er werd ondertussen een jointje gepasst en had een paar trekjes gedaan. Me hoofdpijn ging langzaam maar zeker weg. Nu ga ik gewoon een jointje roken als ik hoofdpijn heb en die shit werkt beter danwat asperine. Natuurlijk zal het wel bij elke persoon anders zijn. Bij mij werkt het alleszins! Pz!
  5. Ik ben op me 16de begonnen omdat me beste vriend het deed. Sindsdien doe ik niets liever, kan je bijna een 'verslaving' noemen. Kzet verslaving tussen haakjes omdat ik nu en dan is een maand of 2 maandjes gewoon stop( zonder problemen). Ik ben het vooral blijven doen omdat het me na school relaxte. Ik heb mijn middelbare school Latijn - Wetenschappen afgemaakt ( met meer dan behoorlijke cijfers) en studeer nu Industrieel Ingenieur, en ik blow dagelijks. Problemen met school heb ik niet, dus ik begrijp de mensen die zeggen dat het je potentieel, of verstandelijke vermogen, wegneemt niet. Ik ben ook rond mijn 16de begonnen met muziek te maken en door het blowen gaat dat gewoon beter. Je 'voelt' de muziek beter etc. Dat is voor mij ook de voornaamste reden om te blowen. Je gaat gewoon veel beter op in de muziek, je voelt alles 3 keer beter. Niks zo chill als een playlist opzetten en een baap te roken! Pz.
  6. Call of duty 2 online Football ManagerĀµ PES en nukezone, textbased online, best chill.
  7. Blow, How High, Friday, Scary movie (1&2), American Beauty en Super Troopers zijn mijn favo stonefilms. In 'I know what you did last summer' wordt ook gesmoked door Jack Black (kan ook andere film zijn maar dacht van niet) Voor de Belgen : in 'Thuis' hebben ze ook een joint gesmoked, hele commotie achteraf in de media
×
×
  • Create New...