Jump to content

Amateur19

Members
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Amateur19

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. het ziet er overigens heel mooi uit die buizen door die betonen vloer. ik zit alleen te dneken, hoe je dat gat hebt gemaakt in de betonnen vloer???
  2. gewoon zoals ik het zeg als je een 600 watt lamp ophangt onder 16 11 liter potten hang je de lamp precies in het midden. of een stukje naar achter waarschijnlijk omdat achter niet zoveel licht geeft als voor.
  3. Hallo allemaal, ik had een namelijk een vraag wat geeft een 600watt lamp licht (standaard kap) voor en achter of is het bijde hetzelfde. groeten..
  4. moet je de sproeiers niet in het midden plaatsen naast het stekje?
  5. deze man heeft volgens mij helemaal geen hok joh.
  6. ik denk dat je te veel geblowt hebt
  7. jah dan moe je een tijdschakelaar aanschaffen. is op zich niet zo duur.
  8. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Ik zou gewoon al ik jou was gewoon meteen 12/12 zetten. En ze zijn denk ik ook helemaal uitgedroogd, maar dat moe je zelf even bekijken.
  9. 315 mm en de lenget is 1 m lang en de ander is 5 m lang. jah je hebt gelijk man ik voel me wel klote zeg
  10. Maar ok....Die slangen die in de hoek hangen waar komen die op uit? waar blaas je uit? Filter en afzuiger ga je et wel mee redden, dus daar zal je denk ik geen problemen mee krijgen,nu ... Heb je al proef gedraaid? wat doet je temp? Voedingsschema ken ik je ff niet mee helpen miss iemand anders. En wat denk je dat je verkeerd hebt gedaan? die slangen komen van de raam kant naar de grond elk in een hoek. en ik blaas uit in het kamertje naast waar de raam een stukje openstaat en heb nog niet proef gedraaid morgen komt pas me electricien. thnx
  11. Edit AS Grow : onnodig quoten, lees uitleg hier. (Bij het antwoorden in een topic gebruiken we de add reply knop. ) laten we beginnen met de afzuiging zal de warmte weg gaan?
  12. Ik heb graag hulp nodig heb het gevoel dat ik iets fout heb gedaan. ik heb samen met een vriend een locatie gevonden. de ruimte is 3m bij 5m. ik heb daar 7 liter potten staan. Potten 230 pc afzuiger 4250 M3 2 filters van 5000 M3 bij elkaar 12 van 600 Watt lampen Inblaas heb ik niet heb gewoon slangen geplaatst elk in een hoek is dit goed want me stekke komen aanstaande vrijdag al. heb helaas alleen geen fotro's ik denk misschien morgen als het me lukt. en kunnen jullie me alsjeblieft helpen met een voedingsschema van canna
  13. als ik de ruimte ervoor had, zou ik hem zonder twijfels nemen wat een joekel zeg
  14. Amateur19

    Amateur19

    foto's
×
×
  • Create New...