Jump to content

botje

Members
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About botje

  • Rank
    Groentje
  • Birthday 02/14/1957

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    friesland
  1. nee een mix van kokos olie en olijfolie gaat niet werken. de kokosolie zal dan ook stollen.
  2. botje

    Spongepot

    ok Bedankt voor de reacties,ik zal maar eens proberen. Had ze al ingewaterd maar wou toch nog even zekerheid.
  3. botje

    Spongepot

    Heb hier nog spongepots staan van ongeveer een half jaar oud. Deze waren uitgedroogd,mijn vraag is nu,zijn deze na inwatren nog goed te gebruiken? groetjes botje
  4. Alleen vochtige kelders zijn vochtig,anders zijn deze droog
  5. goede morgen,de planten zien er verder ook wel goed uit,alleen je kan wel verschil zien tussen de planten die wel goed doen en de licht gekleurde in top opbouw en hars productie.Verder heb ik geen last van brom of zo de dimmer werkt perfekt zonder bijgeluiden.Nadeel is als de lamp uit is draait hij zelfde snelheid door.
  6. Ik heb mijn afzuiger ook gedimt,maar dan op denk ik 70% met een gewone licht dimmer. L.V. is bij mij vaak ook erg laag,toch maar eens zo'n apparaat aan schaffen.
  7. Heb inderdaad geen fancontroller maar in het verleden ook zo gedaan en toen geen problemen dus denk niet dat dat het probleem is Temperatuur is overdag ook nog erg laag en heb geen ruimte voor een kacheltje.
  8. Ja,ik weet dat 16 graden wel wat weinig is, maar heb mijn lampen snachts aan en anders moet ik bij verwarmen en dat gaat wat moeilijk en verder zit het paars niet echt in de nerven. Heb nog een foto geplaatst daar kan je het goed zien.
  9. botje

    1

  10. Hoi iedereen ,bedankt voor de reacties.De temp max is 29a30 en de nacht temp is meestal rond de 16 graden. 'Het soortje is anesthesia,heb deze soort al vaker gekweekt maar nog nooit eerder last van dit probleem met vergelijkbare temperaturen.Voeding is van canna maar dat had ik al eerder vermeld.Er is ook een plant bij die vrij licht van kleur is en ook van die paarse vlekken,dit terwijl endere juist weer heel mooi diep groen zijn. Mocht iemand nog iets toe te voegen hebben zie ik dit graag tegemoet. Dit zijn de planten in een eerder stadium. [/url Deze foto's zijn van 3-4-2010,de 6 weken bloei is dus 6 weken lamp op 12/12. Heb inmiddels wat pics van vandaag gemaakt en zal ik ook even posten misschien geeft dat een duidelijker beeld. Zelf denk ik een tekort aan iets maar heb geen idee wat,hier dan de foto's. <a href="http://www.wietforum.nl/index.php?autocom=gallery&req=si&img=265808" target="_blank"> </a>
  11. Hallo allemaal na veel gelezen te hebben op deze forum me toch maar even voorstellen. Mijn naam is dus botje,kweek ongeveer 1jaar op nog geen vierkante meter onder 400watt hpi,canna groei en bloei,en afgezuurd water ph6.2. Ec wordt niet gemeten voeding volgens schema op de fles. Na ongeveer 3 a4 weken bloei begonnen de eerste problemen met ver kleuring van de bladeren. Kan wel veel vertellen maar een foto zegt meer denk ik,graag zie ik jullie reacties tegemoet.
×
×
  • Create New...