Jump to content

jackgaard

Members
 • Content Count

  157
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About jackgaard

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. is dat mozaiekvirus te bestrijden? Ik heb het namelijk ook volgends mij. http://www.wietforum.nl/Ziekte-In-Planten-t36569.html
 2. Nee, hooguit nog maar 20% maar het is nogal vroeg vind je niet? ZIt pas in week 5 en moet 9-11 weken maken. Ik zou niet 2 keer zoveel voeding geven, is wel erg veel. Beter doe je iets meer als normaal en overmorgen weer iets meer. Dan heb je het een beetje in de hand;)
 3. vandaag maar eens een nieuwe update @BBB ik heb dr vh weekend een enorme scheut voeding bijgegooid, bij 1 plant is het volledig gestopt dat verkleuren, bij de ander gaat het door, al kan het zijn dat ie al zn energie in zn toppen aan het steken is. Ik heb de meest recht struik opgemeten, is inmiddels 1.60 m de eerste haartjes beginnen te verkleuren, maar ik zit pas op 5 weken en deze soort is pas na 9-11 weken afgebloeid. Is dit normaal of moet ik miss eind volgende week al oogsten?
 4. mozaik virus??? ik heb killing fields staan nu.
 5. zou zeker kunnen dat ze te nat staan ja, heb ze inmiddels al een paar dagen weinig water gegeven, ze trekken nu al een beetje bij, al zijn er veel grote bladeren af gevallen.
 6. 22 feb, mijn plant die 3 weken in de bloei is begint te verkleuren, alle grote bladeren worden geel. Is dit normaal zo vroeg in de bloei? Ze krijgen 3 keer per week terra flores, zou het misschien helpen als ik toch wat terra vega geef? In een andere plant heb ik dit ontdekt. enig idee wat het is?
 7. jackgaard

  Vloei Op

  wat te denken van wietthee?
 8. uit een gasfles natuurlijk:p, moet je wel een gesloten ruimte hebben.
 9. je kan zeggen wat je wil over wilders, maar als er schokkende beelden inkomen over de islam, aan wie ligt dat dan? Kan je wilders moeilijk de schuld van geven, al blijft het een pro-joodse populist.
 10. zondag 10 feb, schatjes groeien als kool
 11. heeft iemand een idee hoe dit komt?
 12. het lijkt wel schimmel al dat witte spul:p. Mooie planten iig
×
×
 • Create New...