Jump to content

amasdejo

New Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About amasdejo

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. gecondoleerd, en veel sterkte met het verlies van je dierbare vader
  2. Ik ben een mediwiet gebruiker. Zoals algemeen bekend kun je het goedkoopst aan mediwiet komen via de stichting medicinale cannabis. (decannabisapotheek.nl) Hier kun je de volcano lenen voor een week als je er tenminste een bestelling doet (alleen met recept). Dit heb ikook gedaan. De volcano is een perfect apparaat. Het enige nadeel is dat je steeds weer een ballon moet vullen. Ik had drie ballonnen nodig voor dat ik vrij was van mijn spasmen. Nu heb ik de Reizer de luxe compleet klein van de verdamper. Het voordeel is dat ik nu net zolang door kan verdampen totdat ik mijn spasmen niet meer heb en kan dan lekker aan een stuk een uur of 4 a 5 slapen. Daarna kan ik eventueel weer verdampen met dezelfde vulling. Je kan er voor kiezen de verdamper aan te laten staan maar hij is vlug genoeg opgewarmde omdat niet te doen. Al met al de Reizer van van de verdamper is het voor mij helemaal.
  3. Ik heb tot nu toe 1 gram gebruikt. Hier kan ik wel drie keer van verdampen. Tot nu heb ik max. twee ballonnen achter elkaar gebruikt. Misschien dat ik tot driekeer moet gaan. Misschien dat iemand mij de naam een 100% sativa en indica kan vermelden.
  4. Hallo, ik gebruik sinds het weekend weed. Ik gebruik bedrobinol van de apotheek en white widow van wolkenwietje. Ik gebruik middels de Volcano. Ik ben voorzichtig begonnen maar heb intussen al een keer twee ballonnen achter elkaar leeggezogen. Ik word licht duizelig en krijg het gevoel dat ik een klemmende band om mijn hoofd heb. Verder bespeur ik niet veel. Ook voel ik niet dat mijn spasmen (ik ben ms-patient) weggaan. Zijn er mensen die tips hebben ten aanzien van het gebruik of zelf ook een soortgelijke ervaring hebben. Misschien zijn mijn verwachtingen een beetje te hoog gespannen, maar toch.
  5. Ik dank jullie allen hartelijk voor de snelle reacties. Ik kan hier mee uit de voeten. Aad bedankt voor de link, ik kende deze niet. Nogmaals, allen bedankt.
  6. Wie kan me vertellen welke weedsoort geschikt is voor het het tegengaan van spasmen bij ms. Ik heb weleens gelezen dat indica soorten goed zijn. Als u mij een naam zou kunnen noemen, dan ben ik goed geholpen.
×
×
  • Create New...