Jump to content

I-do-pod

New Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by I-do-pod

 1. Mijn ervaring met Salvia: Heb nog nooit een trippende ervaring gehad met salvia, alleen de chill momenten, gewoon een kleine portie dat je geen visuals krijgt maar wel lkkr in kan zakken. Wel heftig spul, je glijd letterlijk weg, als ik op me bed ging liggen voelde het alsof ik naar beneden zakte in een bak, of soort van doodskist. Vind het opzich wel chill om te doen, als ik zoeftig ben en heb niets anders in huis dan salvia, dan doe ik dat wel ff. @ gaesdeaud Wow, elke week trippen.. Wous Kan het opzich wel bevatten, vriendin van mij had ook paddos gegeten en zei dat het echt geweldig was. Maar zij had er wel ff genoeg van, misschien "genees" je gewoon snel van je trip
 2. Haha zat ik ook al aan te denken, maar heb helaas geen biologie meer. [edit] Heb zojuist gehoord dat het niet mag, vanwege de geur. Krijg ik zon domme reden van, ja als je plantjes wilt kweken ga je toch sla kweken. Ik ga ze nog wel proberen te overtuigen op de een of andere manier..
 3. Nou ze zouden er over nadenken, heb gezegd dat ik het vooral voor de fun doe en eventueel ook nog wat extra kan verdienen door aan kennissen te verkopen. Hoop dat het mag dus
 4. Hallo, ik ben 16 en ik wil graag binnen kweken, het gaat mij eigenlijk meer om de spanning van het kweken dan het roken ervan zelf (niet dat ik het weg ga geven). Mijn ouders zijn niet heel streng, ze weten dat ik af en toe blow. Ik vroeg me af hoe ik het zo subtiel mogelijk kon voorstellen dat ik binnen wil gaan kweken (in mijn eigen kamer.) Nog een vraag: Ik wil 2 planten gaan kweken maar gaat dit heel erg ruiken?
 5. Hey, Wat is de minimum leeftijd van een smartshop? (als die er is) want op internet kan je zonder legitimatie ook gewoon alles bestellen wat in een smartshop verkrijgbaar is. Ik wil salvia en een bong halen, krijg ik dat mee met mijn 16 jaar?
 6. I-do-pod

  Super Pp

  Ik moest gewoon even kwijt dat dit geweldig spul is Had net een pret-shagje gebouwd met super weinig erin (echt heel weinig 1 bolletje van misschien 0,5-0,10 gram) en ik voel hem aardig hangen, straks maar nog 1 want zo wordt mijn verveelde avond goed! en de Bob marley op de achtergrond maakt hem nog een beetje sterker Heeft iemand nog ervaring hiermee? Deel je ervaringen. Sorry als deze in het verkeerde sub forum staat.
×
×
 • Create New...