Jump to content

Sneeuwzwartje

Members
  • Content Count

    78
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Sneeuwzwartje

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Weer een reactie van niets. Heb je mij horen zeggen dat er boven in de potten het minste aarde in gaat? Ik lul iemand aan om zijn huis in de fik te laten vliegen? Volgens mij heb ik in mijn vorige berichten aangegeven waar je NIET op moet gaan besparen i.v.m brand kans. Dat zijn kabels en de Trafo. Wat heefd een timer van de praxis er mee te maken op brand gevaar lol? Word zoiets warm? Nee. Het is een schakelaar geen adapter. Ik moet mijn ogen uit mijn kop schamen omdat ik hier iemand een voorbeeld geef om met een low budget toch een leuke kweekje neer te zetten? Zoals ik al zei: Die schakelaar heefd nog nooit 1 kwartier mis geslagen. Daar is dus niets mis mee. Het enige probleem met die dingen zijn dat als je er meer lampen op zet dat hij soms niet uit zijn pin schiet en je lamp dus niet aan gaat. Jah, als je wil kweken kost het stroom. Die dingen lopen niet op zonne energie.
  2. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier edit:Paffie Hallo, Zorg er wel voor dat die TL lamp max 2 cm van je plant af is. Als je tl lamp te hoog hangt gaat je plant streken (zoals die nu aan het doen is). Anders zit je vanaf nu tot het eind met prikkers en bambo stokken te kloten om het steeltje te ondersteunen tegen het breken of knikken. Voor een paar dagen kun je die 18watter nog wel gaan gebruiken, maar als ie wat groter word moet je echt een paar extra tl lampen er neer hangen om in iedergeval een paar gram er vanaf te trekken. Succes ermee, Groetjes.
  3. Zoals ik al zei: Veel van de forum lezer zullen dit geen goeie setup vinden. Ert, lees de titel van de topic eens. 120euro voor een kweek setup, zul je ook niet veel kunnen verwachten. Als je een andere oplossing hebt voor een low budget kweek dan hoor ik het graag van je. Mijn setup staat, daar ga ik niet meer aan sleutelen. 100gram (volgens jouw een kut setup) van een 600watt lamp? Dan wil ik bij deze graag een wedje met je maken om een zakje killing fields zaadjes van Sannies shop. Ga jij voor de 100-150gram en ik voor de 150-XXX gram droog. Op voorbehoud dat mijn kweek compleet af moet zijn en er geen blauwe petten meer aan de deur moet hebben. En hoezo ik zit hier met half gevulde bakken? Er zal max nog een liter of 1-1.2 in kunnen per bak. Ik had idd nog een extra zakje erbij kunnen kopen, helaas heb ik geen GS om de hoek zitten. (Je hebt ook gelijk dat je ff de helft van je potten hebt gevuld.) Je klink als een geirriteerd iemand. Is er ergens in mijn voorgaande berichten waar ik ergens mijn gelijk probeer te halen? Ik probeer Mr bud een voorbeeld te laten zien van een low budget kweek. Ik zal hem en iedereen ook aanraden om een goede investering te doen bij een setup. Maar wil je perse kweken met een low budget is dit een optie. So chill out dude.
  4. Ik blow zelf niet, mijn vriendin die blowd. Heb hier elke dag vrienden over de vloer lopen die mijn huis er goed onder laten stinken. Geur is hier dus geen probleem. Dus de vent was ook geen aankoop om er een filter achter de plaatsen. Ik ruik het verschil tussen verse wiet en tussen wiet dat gerookt is. Dat beetje geur dat de deur uit waaid als ik de deur open doe is geen probleem, en na mijn ide weet de buurvrouw het verschil ook niet. De 2.50euro tijdschakelaar van kijkshop heefd nog nooit een kwartier mis gedraaid. Heb hier wel een digitale liggen, maar heb geen ide hoe deze werkt. Dus ik hou het mooi bij de old school schakelaar. De tensiometer van de GS voor 12.50 werkt idd niet 100%. De temp geefd ie mooi aan, maar de LV is niet altijd te lezen. Denk dat het komt omdat die eens goed nat is geweest. Ik weet dat mijn LV ik altijd rond de 35-45% dus dat zit wel goed als ze de bloei in gaan.
  5. Graag wil ik hier ook nog even iets over kwijt. Ik hoor dat low budget kweken "suck" is. Hier is mijn mening en ervaring. Na een beste investering van +- 700euro had ik na 4 week draaien de blauwe pettten op bezoek. Alles is meegenomen. Weg investering en weg toekomsige inkomsten. Ik wou mijn "hobbie" er niet bij laten liggen en ben dus een low budget kweekje begonnen. Nieuwe 600 watt travo (65euro) Lamp 600 watt (die ik nog had liggen) Huis/voet ventilator (die ik ook nog over had) 75liter aarde van de gs (10euro) 5x 15 liter bakken (5euro) Bloei voeding 1L (10euro) Brand melder (3euro) Goedkope tijdschakelaar, niet digitaal (2.50euro) Dikke verlengsnoer (had ik ook hier nog liggen) Buisventilator voor badkamer (11euro) Buis/slang voor aanvoer lucht (7euro) Tensio meter (12.50euro) In de groei heb ik geen voeding gebruikt. Mijn plantjes (vanuit zaag), WW's staan nu 1 maand en 2 week te groeien. Morgen middag stap ik over naar de bloei. Alles ziet er mooi groen uit. Ik begin had ik last van gele stipjes op het blad, dat is nu ook weg. Mijn temp's liggen aardig hoog, tussen de 28-32 graden met licht aan (kamer temp 22graden, dus zal ik naar 20graden gaan zit ik waarschijnlijk onder de 30 graden in het hok). Mijn plantjes staan in een grote ingebouwde kast van 1x1x2.50M LxBxH. Hier onder een foto van mijn plantjes hoe die er vorige week bij stonden. Dit alles heefd me mischien 100-125euro gekost. Oke, ik had veel spullen hier nog liggen, maar dat waren de kosten ook niet als ik het 2e hands had gekocht. Dus een low budget kweek hoefd niet suck te zijn. Zoek goedkope oplossingen, maar bezuinig niet op een stroom stekker van een paar euro. Een nieuwe travo is ook aan te raden i.v.m kans op brand. Ik weet dat mensen hier deze setup niet zullen aanraden, maar wat heb ik te verliezen? Ik zou graag nog een kamer vol gooien met planten en lampen maar de kans om controle te krijgen is hier te groot. Vandaar dat ik het low budget hou. Het uurloon van 4 agenten (met aanvraag voor huiszoeking) is hoger dan de investering die ik hier aan heb besteed. Hoop dat je hier iets aan hebt. Groetjes, Sneeuwzwartje.
  6. De die hard kweek kikkers zullen niet gaar worden. Zodra ze coffie shops gaan verbieden zal het illegaal verkocht worden. Het wiet word duurder, de thuis kwekers zullen hun max planten gaan verlagen i.v.m hogere straffen. Illegale verkoop van wiet = geen btw/belasting. Geen btw/belasting = mislopen van inkomsten voor Nederland. En waar gaan ze dat geld halen? Bij de rokers? Geen 12 gulden voor een pakje sjek maar 25guldens (5.40euro- 11euro)? Nog even en we gaan massaal sjek kweken.
  7. Ik raad het je niet aan. Zonder van de verbruikte 400 wattjes (die je uiteindelijk wel verbruikt). Je zult met een 400watt Vsa ok 400watt stroom verbruiken, ook al zit er een 250watt lamp op. Dit is al eens een x eerder op het forum geweest. Daar was de conclusie ook een afrader. Je hebt kans dat de lamp kapot gaat en dat je brand krijgt. Heb het zelf niet geprobeerd maar na mijn ide is het na 5 sec een knal en je lamp is weg. =Edit: Linkje naar topic
  8. Eens was er een natie gabber. Bij het hakken ging hij onderuit. Hij brak zijn nek en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De enige doctors die er waren hadden een kleurtje. Nee piepte de gabber, ik wil een blanke. En de gabber ging dood. Ik had ze geen cent meer gegeven. Laat die Jaap in zijn vrije uren die honden maar zelf trainen.
  9. Tis maar net wat voor een persoon de joint heefd gerookt. Ik zal na 2 trekjes van een joint mijn coordiantie compleet kwijt zijn in het verkeer en een ander (die elke dag een paar gram door de longen heen jaagd) voelt zicht en niet anders onder. Ik ken mensen die na 2 halfe liters bier plat liggen, na 10 bier begin ik eindelijk warm te lopen.
  10. Hoi, Ik zie dat je temp op 33 staat. Dat is wel aardig hoog hoor. Ik raad je aan om goed te ventileren en de temp tussen de 20 en 25 graden te houden. Mischien een ide om met een ventilator de warme lucht van je lamp weg te blazen? Zodra je meer gaat ventileren gaat je LV omlaag, dit is ook wel beter voor je toppen i.v.m toprot. Succes!
  11. Dat ziet er mooi uit. Hopen dat het zo blijfd en dat je er een paar mooie toppen aan krijgt. Ik las dat je spa rood aan je plantjes gaf. Ik zelf geef mijn planten gewoon water uit de kraan. Onze Ph licht net iets onder de 7.0 (standaard uit de kraan). Ik denk dat ik dan binnen kort ook maar over ga op spa rood, just to be save. Met een paar plantjes wil dit ook wel, zodra je in massa gaat kweken valt er niet tegen te slepen denk ik. Ik blijf je topic volgend, Succes!
  12. Hmm, ook al was dit zijn 100 ste x in een week tijd. Als je een redelijke blower bent heefd het rijden met een joint achter de longen geen grote invloed meer op je. Waarschijnlijk zat hij vast niet te trippen van de wiet midden op een kruispunt. Dit was waarschijnlijk een gewonen dagelijkse blower. Een levenslage rijverbod krijg je niet door wiet te roken en daarna achter het stuur te stappen. Deze jonge man had waarschijnlijk een beste lijst met WEL serieuse overtredingen en hebben ze van zijn laatste actie het maar op wiet gegooid om zo een aanleiding te hebben op een nieuw procces. En hebben ze alles er ff bij gehaald, de dus WEL serieuse overtredingen. Het is dus na mijn ide een opgestapelde lijst van overtredingen waar deze jongeman op berecht is. Of hij nu met 3 bier achter het stuur zat of met zijn mobile telfoon in de hand. Een nieuwe overtreding was het gevolg op deze rijverbod.
  13. Sneeuwzwartje

    De Lul

    Hier in het noorden van het land hebben we iets dat heet: "rechts hulp noord". Deze mensen helpen studenten en andere groepen mensen met een laag inkomen voor een kleine 20euro. Ze proberen te handelen met de "aangeklaagde". Komt hier niets uit dan gaan zij voor jouw uitvechten voor een zeer laag bedrag. Er is vast ook wel ziets bij jouw in de buurd. Ik hoop het voor je. De volgende x je huis maar verwarmen en je planten belichten met een agagraat die je vast gaat lassen aan het huis? Succes verder, hoop dat je wat extra flappen in je zak kan steken en dat het niet te lang blijft duren.
×
×
  • Create New...