Jump to content

JanZonderVrees

Members
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About JanZonderVrees

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. En wat met alle mensen die gewoon een lekker weedje willen roken?! Af en toe eens een andere, wat als je oogst een mislukt door ziekte/diefstal/vernieling/heck politie zelf. Er moet gewoon groot gekweekt worden. Als de overheid hier echt iets wilt tegen doen moet ze gewoon toegeven dat we niet meer zonder kunnen! Er zal ALTIJD wel iemand beginnen met (grootschalig) te kweken. Goed dat de politie wat doet precies? Ik zie (nog altijd trouwens!) nog altijd niets veranderd tov vroeger. En daar gaat het toch om, de bedoeling is toch dat er met die 'Mafia' iets gedaan word, jij leeft in een droomwereld de mafia loopt nog altijd vrij rond, en hierbij doel ik niet enkel op de mafia die onbekend is. ^^Van mij mogen de politie deze oorlog verliezen, wat ze trouwens al gedaan hebben, zolang ze aan het aanbod knoeien bereiken ze toch niets, de vraag blijft stijgen, mensen zijn zelf bereid om deze dage met 'mindere' kwaliteit te doen! zegt dat niet genoeg? Mijn mening: als ze toch niets kunnen veranderen, laat ze dan een andere aanpak proberen. Maybe kunnen ze eens bij de vraag naar cannabis iets veranderen. Zoals ze nu bezig zijn zie ik een herhaling van de USA, daar word namelijk meer cannabis gebruikt dan bijvoorbeeld in EU. Achjah, leven jullie allemaal verder in een droomwereld maar ga niet op 'De Mafia' of 'Criminelen' zagen, de echte criminelen zijn onze/jullie overheid.
 2. Zolang het niet té ver is ben ik aanwezig! Maargoed ik rij soms wel even naar Breda om 5grammetjes te kopen, dus even wat verder voor een 'meeting' zie ik best wel zitten.
 3. Euh, ik zou legalisatie van grote bedrijven voor te kweken toelaten en de thuis kweker = MAX 1200WATT gedogen. Probleem opgelost? Dat ze het geld maar via 2 kanalen halen, de winst van de groothandel=(kweker) en de verkoper=(coffeeshop) wat denk je dat die 2 geen winst maken?! Maar euh, wat zeggen jullie me nu? dat op weed geen BTW word betaald? Op wat worden coffeeshops dan belast
 4. Weet je wel hoeveel werk het kost om heel de weed business te controleren? Ik denk dat DAT juist de reden is dat ze het gedogen, als je het wilt legaliseren zul je wel VEEL meer moeten doen dan gewoon zeggen: het is toegelaten. Het lijkt me daarom ook nooit mogelijk om vandaag op morgen weed te legaliseren, dit moet ook een lange termijn doel worden. Wij als voorstanders ervan zouden eerst al eens een lijst van vooroordelen moeten vinden, alle punten tegen weed afbreken op een discussieerbare manier. Dan moeten we eens gaan nadenken hoe wij dit willen, en als het niet gebeurd zoals wij het willen mogen ze weed illegaal houden, je moet jezelf niet in een hokje laten drijven maar de alternatieven eens bestuderen, legalisatie, evt terug illegaal. Gedogen. USA anyone? We zouden Legalisatie van weed al 100jaar aant voorbereiden moeten zijn, jammer dat dit nog steeds niet gebeurd. Zonder argumenten voorbeelden etc. bereiken we niets. Ik heb leuke ideeën gelezen over int openlucht met projector bepaalde films laten afspelen, maar we zouden met echte dingen moeten beginnen. Bv een website met Legaliseer Cannabis? Voor en NADELEN, want jah nadelen zijn er ALTIJD! so what? Groepeer de mensen die voorstander zijn van Legalisatie en dan zullen er wel leuke ideeën uit de bus komen, geef die mensen ook financiële steun om hun boodschap te kunnen verkondigen, en zorg voor wat pers aandacht. Achjah ik kan enkel blijven dromen.. Tegenstanders van legalisatie hebben momenteel heel weinig werk, ik bedoel we halen altijd negatief de radio, tv, internet. Gvd zelf mijn eigen moeder zegt dat weed het slechtste is Vreemd dat net diezelfde mensen zo graag aan 'Binge' drinking doen. En in mijn ogen zijn THC Beperkingen uit den boze, wel zouden ze bijvoorbeeld alternatieven kunnen zoeken. Ik weet niet wat maar bijvoorbeeld thc tot ... % toegelaten voor 16 jarigen, 18 jarigen mogen meer THC en 20jarigen mogen alles. Is gewoon een snel voorbeeldje, is niet mijn job, laat mensen dat onderzoeken, we zullen zelf hun onderzoeken wel controleren! Wat alvast vast staat is indien het mogelijk is dat altijd de THC % vermeld word.
 5. Laat eens wat meer werk van je zien, en nog andere dingen dan een wallpaper..
 6. Bij deze wens ik al de hobby kwekers een gelukkig en een gezond 2008 (goede oogst mag ook altijd). ^^En een leuk plaatje..
 7. Hey, [Edit AS Grow: op verzoek van topic starter is de referentie naar de kwantiteit verwijdert. ] Is het mogelijk om met deze hoeveelheden toch nog kwaliteit te halen? Want het is niet zo gemakkelijk om iemand te vinden die dit kan leveren. De bedoeling is uiteindelijk toch om echt kwaliteit af te leveren, want de weed van de laatste tijd is quasi kwaliteit enorm gezakt. Dus de kwaliteit moet omhoog gaan. Greetz, JZV
 8. Zoek maar iets omgeving Tilburg dan ben ik zeker van de partij
 9. ^^ Jah en dat werkt bij iedereen wil je zeggen?! Probeer dat maar eens in Dendermonde
 10. Jah een hasj plantage is helemaal anders, word niet van hennep plant gemaakt, dat is van de hasj plant, kende je die nog niet?
 11. Euh onrechtstreeks verliezen ze er wel op, want als er bv 0 mensen stroom stelen dan betalen wij minder en zij hebben meer klanten omdat ze weer goedkoper zijn. Ik denk wel dat zonder stroom stelers ze rijker zouden worden, tenslotte die opsporing camera's enzo zijn heus niet gratis, ze speuren ze niet op voor niks als ze het 'toch doorrekenen aan de klant' of heb je daar niet over nagedacht? ^^@hierboven: Jah dat zijn natuurlijk leuke bedragen.. maar ik vind niet dat een bedrijf moet opdraaien voor diefstal.. eender welke diefstal..
 12. Hmm, ik hou wel van een shit jointje in de winter, maakt me een beetje wakker, maar een pintje met een joint in de winter blijft nog wel heerlijk. Ik zal eens zien of ik geen leuke locatie kan vinden (y) Het zou wel omstreken Antwerpen ofzo zijn dan aangezien ik hier woon
 13. Euh ik denk dat ze NERGENS in België echte prioriteit van zullen maken van het roken van 1 joint. Maar wie rookt er dan ook 1 tje
 14. ^^True Ik wil (binnenkort) ook wel helpen met vertalen, 1 dan zal mijn Engels weer wat verbeteren, 2 zal ik meer leren over kweken, weed algemeen. Ik ga terug wat op het forum komen, en dan zal ik eens kijken waar ik kan helpen.
 15. héhé, jah ik ben al betrapt, maar eigenlijk boeie, ik kan mijzelf overal uit praten.
×
×
 • Create New...