Jump to content

driemaaldrie

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About driemaaldrie

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. heb vorig jaar voor het eerst een vaporstar vapourizer gehaald. Ondertussen is het waterpijpje wat erbij zat kapot gevallen. Heb verder de volcano en smoke bubble nog geprobeerd en heb zelf nu de Vaporgenie en een eagle bill. Moet zeggen dat de vaporgenie echt de beste vaporizer is. Je hebt zelf in de hand hoe snel, hoe veel, waar en wanneer je vapourized en hij gaat niet zomaar kapot wanneer je hem laat vallen. De damp is ook echt heerlijk als je het onder de knie hebt. Leuke is dat je m met een stormaansteker ook makkelijk buiten gebruikt, zelfs als het waait! De volcano is natuurlijk een superding, maar wel groot en duur. De eagle bill en smoke bubble zijn verder heel relaxt om met meerdere mensen te gebruiken omdat ze makkelijk in gebruik zijn en je kan er meer wiet in stoppen.
  2. Kheb nooit echt de juiste informatie opgezocht. En hij had inderdaad teveel water en verkeerd licht. Ik laat m nog ff staan om te kijken hoe het verandert met minder water en meer licht en daarna doe ik m wel weg denk ik.
  3. kheb nog wel een TL buis maar had het idee dat dat geen goed licht is. Hoeveel watt moet die TL buis dan minstens zijn? BTW over dat omhoog groeien, is dat niet juist de bedoeling?
  4. Ik heb 1 plantje wat ik al een week of 12 heb. Het groeit alleen niet zo snel meer + de bladeren krijgen soms een witte kleur. Andere bladeren sterven soms ook ineens af. Het was eigenlijk een buitenplant, maar aangezien ik te laat begonnen ben met het kweken heb ik hem nu binnen onder een lamp staan. Ik heb goede kwaliteit aarde gekocht en geef de plant 1 keer in de 2 weken wat voeding. De voedingsmiddelen zijn van pokon: - groenkracht: mengsel van micronutriënten met boor, cobalt, koper, ijzer, mangaan, molybdeen en zink. - plantenvoedsel: 16 % stikstof, 21 % fosforzuurhydride en 27 % kaliumoxide Verder heb ik een 22 wat bureaulamp boven de plant die 24/7 aan staat. Voorheen had ik alluminiumfolie om de buitenkant van de pot heen gezet zodat je n soort reflectie van de zijkant hebt, maar had het idee dat t niet echt wat uithaalde. Bovendien heb ik ooit een rupsje ontdekt, maar daarna nooit meer. Er vliegen wel nog steeds kleine vliegjes rond de plant die in de aarde zitten ofzo. Hier zijn wat foto's: de bladeren de opstelling de lamp Hopelijk heeft iemand wat goede tips. Ik weet dat ik het niet professioneel aanpak, maar ik wil toch proberen met een zo laag mogelijk budget deze plant tot bloei te brengen.
×
×
  • Create New...